spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Érdekes amúgy. Az enyém is 06 kék színű a forgalmiban és királykék van írva a törzskönyvben. A tiéd az tényleg királykék, de az enyém sötétkék. :lol: enyémbe meg barna van írva :D ismerősnek ugyan ez a színkód mint az enyém, az meg drapposszürke :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 enyémbe meg barna van írva :D ismerősnek ugyan ez a színkód mint az enyém, az meg drapposszürke :D :lol: Komolyan, ha lehetne átváltoztatnám őszbarna metál színűre a forgalmiban és átírnák. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 2009.03 hónapban volt olajcsere 3500 km után az olajszint a béka feneke alatt van , ha generálra kell vinnem az mennyibe fájna nekem ???? 200ezer körül. 3500km / liter, mert a nívó alsó és felső pontja között 1liter van az 10 ezerre akár 3 liter is 1,5 liter fogyasztástól szoktak gyanakodni komolyabb hibára. nos neked 3 liter akkor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lanci Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 200ezer körül. 3500km / liter, mert a nívó alsó és felső pontja között 1liter van az 10 ezerre akár 3 liter is 1,5 liter fogyasztástól szoktak gyanakodni komolyabb hibára. nos neked 3 liter akkor... 3500 Km-re úgy cirka 1.5 litert a nívó pálcán a két pont között a felénél van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 3500 Km-re úgy cirka 1.5 litert a nívó pálcán a két pont között a felénél van. Az kb fél liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Az kb fél liter. igen, és akkor még nem is annyira soka fogyija így "csak" 1,5 liter akkor még nem kell vele annyira foglalkozni majd ha megeszik ennyi távon egy litert, de akkor már generál Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Érdekes amúgy. Az enyém is 06 kék színű a forgalmiban és királykék van írva a törzskönyvben. A tiéd az tényleg királykék, de az enyém sötétkék. :lol: Ez a magyar hivatali rend: ELRONTANI AMIT LEHET!!! az ügyintézés folyamán! A tied egy árnyalattal sötétebb az igez, de azért mégiscsak egy ASTRA :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ja nekem is ua., mint Daykillernek. 06 kék/királykék, nekünk a valóságban is ugyanaz. Van benne 1 kis lilás árnyalat, amit nem szeretek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hanns Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 A Castrol Magnatec 10W-40-es van külön benzines és dízeles vagy univerzális csak nem írja? Mert néztem , de nem láttam feltüntetve rajta semmit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 A Castrol Magnatec 10W-40-es van külön benzines és dízeles vagy univerzális csak nem írja? Mert néztem , de nem láttam feltüntetve rajta semmit... :lol: Létezik belőle kimondottan dieseles, legalábbis nálunk a helyi autósboltban láttam pár napja. Így néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Tegnap depresszió koncert előtt beszéltem az autószerelőmmel és ő is tud 6500Ft körüli összegben Castrol Magnatec 10w40-t hozni. :D Kotta részegen megbeszéltük, hogy viszem majd olajcserére a verdát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Tegnap depresszió koncert előtt beszéltem az autószerelőmmel és ő is tud 6500Ft körüli összegben Castrol Magnatec 10w40-t hozni. :D Kotta részegen megbeszéltük, hogy viszem majd olajcserére a verdát. :lol: 6000-ért néztem én is Castrolt, de nem tudom a 4L-es elég volna-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 6000-ért néztem én is Castrolt, de nem tudom a 4L-es elég volna-e. Elég. Neked is 3,5 l a feltöltési mennyiség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Elég. Neked is 3,5 l a feltöltési mennyiség. F@sza, akkor kásztrol megy bele. :lol: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Tegnap depresszió koncert előtt beszéltem az autószerelőmmel és ő is tud 6500Ft körüli összegben Castrol Magnatec 10w40-t hozni. :D Kotta részegen megbeszéltük, hogy viszem majd olajcserére a verdát. :lol: Aha, de azért mielőtt otthagyod a kocsit mond meg neki pontosan miért is hoztad, ne csak úgy hogy.: Akkor ahogy tegnap megbeszéltük. Hátha másra emlékszik mint te. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hanns Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Én a Tesóban láttam 6400 körül...a Castrolt de nem volt ráírva semmi...nem úgy mint a fenti képen...se az , hogy petrol se dízel, semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Én a Tesóban láttam 6400 körül...a Castrolt de nem volt ráírva semmi...nem úgy mint a fenti képen...se az , hogy petrol se dízel, semmi. Az nem véletlen "Castrole" - tesco value termék volt? :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hanns Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Az nem véletlen "Castrole" - tesco value termék volt? :D :lol: :D :lol: ... izé...lehet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Én a Tesóban láttam 6400 körül...a Castrolt de nem volt ráírva semmi...nem úgy mint a fenti képen...se az , hogy petrol se dízel, semmi. Nálunk is van a teszkóban Castrol Magnatec 10W-40 10 Ft híjján 14 eFt(!!!)-ért a 4 liter. Ennek köszönhetően vettem is egy kannával... Egyik webáruházból, félár alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 2009.03 hónapban volt olajcsere 3500 km után az olajszint a béka feneke alatt van , ha generálra kell vinnem az mennyibe fájna nekem ???? Kb. 100 oka lehet, hogy kicsit komolyabban fogy az olajod. Lehet, egy 800Ft-os tömítés, lehet egy 3.000ft-os tömítés, lehet szelepszárszimering, ami belekerül legalább pár ezer ft-ba. Olajtócsa nincs a kocsi alatt? Nem olajos a motor? Füstöl szép kéken, ha hajtod? Ez a generál dolog kb. olyan, mint: - Doktorúr, fáj a fejem... - AGYTUMOR!!! Volt itt már ezekről szó korábban, nem kell egyből generál után rohangálni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Ez a generál dolog kb. olyan, mint: - Doktorúr, fáj a fejem... - AGYTUMOR!!! Ez találó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 3500 Km-re úgy cirka 1.5 litert a nívó pálcán a két pont között a felénél van. Ne töltsd annál feljebb! A min és max között félúton az otpimális, felette jobban fogy. Ha nem töltögeted maxra, hanem csak a feléig, akkor tudod megnézni reálisan, mennyit eszik. Amúgy ha sok km van benne, esélyes hogy lassan érik a generál, nem egy tartós konstrució ez a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lanci Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Elég egy liter utána tölteni amúgy most kérdeztem egy szerelőt mondta is hogy ezek a típusok olaj falok 82 Le v8 -as motort dicsérték. De hát ez van nekem csak a 16 V ecotec maradt :lol: na mindegy azért Opel Astra F forever. Ki milyen olajat ajánlana bele? Az olajcsere után a szerelő sűrűbb 15W-40 Shell Helix Super -t öntött bele kérdés keverhetem-e más 15W-40 -es olajjal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Elég egy liter utána tölteni amúgy most kérdeztem egy szerelőt mondta is hogy ezek a típusok olaj falok 82 Le v8 -as motort dicsérték. De hát ez van nekem csak a 16 V ecotec maradt :lol: na mindegy azért Opel Astra F forever. Ki milyen olajat ajánlana bele? Az olajcsere után a szerelő sűrűbb 15W-40 Shell Helix Super -t öntött bele kérdés keverhetem-e más 15W-40 -es olajjal ? Azt a szerelőt felejtsd is el gyorsan. Az olajat meg cseréld le 10W40-esre, ha nem akarod még jobban kigyilkolni azt a szegény motort... bár ha szerinted mindegy neki... Miután beleraksz egy normális 10W40 olajat, és nem töltöt min-max közé félútnál tovább, akkor nézz egy reális olajfogyást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lanci Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Azt a szerelőt felejtsd is el gyorsan. Az olajat meg cseréld le 10W40-esre, ha nem akarod még jobban kigyilkolni azt a szegény motort... bár ha szerinted mindegy neki... Miután beleraksz egy normális 10W40 olajat, és nem töltöt min-max közé félútnál tovább, akkor nézz egy reális olajfogyást. Hu az ######a én nem nagyon értek az autókhoz gondolom azért rakott bele 15 w-t hogy ne fogyasson sok olajat talán???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts