Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok.Magyarázzátok már meg nekem, hogy mit jelent az ,hogy 10W-40??köszi!!

viszkozitásra vonatkozó számok

ez téli nyári olaj,

minden motornak megvan a kialakításából adódó viszkozitási szükséglete, az olajra nézve.

télen illetve nyáron mennyire váltoika viszkozitása.

mennyire dermed meg

Elküldve
Aktuális árlistád van? Lehet nemsokára kéne pár dolog :lol:

Még nem írtam át, de az olajok maradtak ugyanolyan árban, csak az adalékok mentek fel.

A www.akciosbolt.hu oldalon láthatod az aktuális kisker árakat amúgy, de a metabond.hu oldalon is fent van valahol ;)

Szombaton megyek le Kaposvárra, ha esetleg addigra már aktuális :lol:

Elküldve
Még nem írtam át, de az olajok maradtak ugyanolyan árban, csak az adalékok mentek fel.

A www.akciosbolt.hu oldalon láthatod az aktuális kisker árakat amúgy, de a metabond.hu oldalon is fent van valahol ;)

Szombaton megyek le Kaposvárra, ha esetleg addigra már aktuális :lol:

Most még nem valószínű, de talán egy hónapon belül. :lol:

Elküldve
Most még nem valószínű, de talán egy hónapon belül. ;)

Oks, máj 1-i hétvégén is megyek majd :lol: Meg Soltvadkert is szóba jöhet, ha jöttök :lol:

Elküldve
Oks, máj 1-i hétvégén is megyek majd :lol: Meg Soltvadkert is szóba jöhet, ha jöttök :lol:

Oda lehet én megyek, és visszafelé el tudom hozni. Ha nem baj, hogy belevau. ;) :lol:

Elküldve
Hallottatok már a Motollife-ról?? Használta(használja) már valaki esetleg??Mi a véleményetek róla?,

Motorlife?

Arról igen, ismerem a srácot aki forgalmazza :lol: Nála teszteltük a metabond olajat is a gépén ;)

Egyébként hasonlók az adalékok és az adalékolt zsírok, mint a metabondé, legalábbis működésüket tekintve.

Biztos nem lősz bakot, ha kipróbálod, aztán akár ide is beírhatod a tapasztalatokat :lol:

Elküldve
Szia .Te ezeket a dolgokat be tudod szerezni ilyen árakért??

faterom foglalkozik vele, ezek a nagyker árak.

vmivel drágábban szokta adni, de kisker ár alatt lényegesen.

Elküldve
faterom foglalkozik vele, ezek a nagyker árak.

vmivel drágábban szokta adni, de kisker ár alatt lényegesen.

Ha nekem kellene ezekből valami, azt, hogy tudnák bizniszelni?,

Elküldve

Ha a rendszeres 15W40 motorolaj használata után áttérek a 10W40re, akkor illik kimosni a motort, mielőtt beleöntöm, vagy nyugodtan mehet bele mindenféle hercehurca nélkül?

Elküldve
Ha a rendszeres 15W40 motorolaj használata után áttérek a 10W40re, akkor illik kimosni a motort, mielőtt beleöntöm, vagy nyugodtan mehet bele mindenféle hercehurca nélkül?

Szerintem olyan nagy kárt nem okoz, főleg ha mondjuk egy egész éjszakás leeresztés van. Akkor saccra max 1-2 dl marad benne nekem.

Elküldve

melegen ereszd le, aztán mehet bele a 10-es. 5-6e km után pedig illene cserélni, aztán utána 10e vagy 1 év rendesen.

Elküldve
Mi az a PÜ??

Privát üzenet. Rámész valakinak a nevére, kattintassz ekkor bejön az adatlapja és a bal alsó sarokban van olyan hogy PÜ-küldése. Így csak neki írsz a többiek nem látják.

Elküldve
Privát üzenet. Rámész valakinak a nevére, kattintassz ekkor bejön az adatlapja és a bal alsó sarokban van olyan hogy PÜ-küldése. Így csak neki írsz a többiek nem látják.

a képére is elég rámennyi, ott lenyitja a fület, és van olyan hogy üzenet küldése.

Elküldve

Sziasztok!

Olajcsere előtt álok és foggalmam sincs milyen olajat vegyek!

Ti milyet tanácsoltok? eddig a valvolne maxlife 10w/40 , és a castrol magnatec 10W/40 között vacilálok!!

Jah a gépezet c1.4nz '97-es !

Vagy inkább már jöhet a 15w/40??

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.