zotya975 Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Síkosítót? :lol: :) :P Vajon miért is nem csodálkozom?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Saját mocimban még nem volt,de pl Losi astrájáűban az volt,amikor elhoztuk és hát,amikor leszedtük belőle...szal én nem vagyok meggyőzve. Lehet a hordós cucc jó ettől még. Azóta sajnos tapasztaltam Patyiéktól a hordósat is, és hát azt kell mondjam, nem győzött meg, hogy jobb minőségre. kb 200km-t volt a versenyautóban lábujjhegyóvatos tempóban, és megégve, híg pisiként jött le utána (vizsgázni vittük Nógrádba csak ezzel). Gabi! Az Omit meddíg pörgeted? :lol: Oszlop körül amíg meg nem unom, auchan körforgóban eddig keresztben 8 kör a rekord :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 olvasgatom itt az előző hsz-okat, és a Castrolt nem nagyon dicséritek.... 10W-40 félszintetikust "rendeltem"... valószinű nem lesz olyan jó ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 olvasgatom itt az előző hsz-okat, és a Castrolt nem nagyon dicséritek.... 10W-40 félszintetikust "rendeltem"... valószinű nem lesz olyan jó ??? ezt hol olvastad, hogy nem dícsérik? ez az egyik preferált "márka" itt a kartársak között :lol: Castrolból szerintem a magnatec ami érdemleges :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Vajon miért is nem csodálkozom?! :lol: Együtt használtátok el? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Együtt használtátok el? :lol: :P Neked tartogatjuk! :P :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 ezt hol olvastad, hogy nem dícsérik? ez az egyik preferált "márka" itt a kartársak között :lol: Castrolból szerintem a magnatec ami érdemleges :) hmmm... nemtudom már hol volt.... pár oldallal előbb láttam, namind1 Az indítás (Főleg 0fok alatt) utáni 2-4 mp-es enyhe csattogó hang a motorból a hidrotőke lesz ugye ? remélem ez redukálódik az olajcsere után :lol: érdemes esetleg a régi olajjal+ vmi szmötyös löttyel átmosatni a motort ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Együtt használtátok el? :lol: Már megint ezekkel a kétértelmű célzásokkal megyünk el a témától! Csúnya fiú! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Az indítás (Főleg 0fok alatt) utáni 2-4 mp-es enyhe csattogó hang a motorból a hidrotőke lesz ugye ? remélem ez redukálódik az olajcsere után :lol: érdemes esetleg a régi olajjal+ vmi szmötyös löttyel átmosatni a motort ????? Igen az az, és természetes nem új motoroknál :lol: amíg nem csattog 5-10mp-nél tovább, addig nem kell aggódni. Új olajjal mindig kicsit kevesebb ideig szokott, vagy nem jön elő mindig. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szokecigany Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Hátha érdekel valakit. http://www.elaborare.info/forum/vbulletin/....php?p=14029910 http://renaultcarclub.com/forum/viewtopic....a0fda8ca9b955c2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Hátha érdekel valakit. http://www.elaborare.info/forum/vbulletin/....php?p=14029910 http://renaultcarclub.com/forum/viewtopic....a0fda8ca9b955c2 Nem tom miről van szó, de a három csaj jól néz ki! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szokecigany Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Érdekes az Agip Sint 2000-et rengeteg ismerősöm dicsérte és az összes teszten jól szerepelt. Használt valaki ilyet? Én vettem egy kanna 10w40 Motul 6100-at a szintetikus Q8-at visszaadtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szokecigany Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Nem tom miről van szó, de a három csaj jól néz ki! :) :lol: Hiszen az első olasz :lol: A második linken az oldal közepe körül találsz egy olajtesztet, ami ráadásul angol..- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Hiszen az első olasz :) A második linken az oldal közepe körül találsz egy olajtesztet, ami ráadásul angol..- Király, mert se olaszul, se angolul nem tudok, a franciát pedig.....á ezt hagyjuk! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Hiszen az első olasz :lol: A második linken az oldal közepe körül találsz egy olajtesztet, ami ráadásul angol..- Érdekes hogy minden kategóriában az élen szerepel az elf olaj, metabond meg ebből van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szokecigany Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Érdekes hogy minden kategóriában az élen szerepel az elf olaj, metabond meg ebből van :lol: Értem én,de akkor miért nem az olcsóbb Elf-et használjátok? és hogy jönnek képbe a metabond adalékai? He? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Ha tudnád... :P :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Ha tudnád... :P :lol: :) :P :o Metabond KARTELL. :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Hello! Motor nagyjavítás után első olajnak mit ajánlotok? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Motorolajat! :) :lol: Viccen kívül: Castrol, Mobil, Metabond, Valvoline. Ami épp szimpatikus. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Motorolajat! :P :lol: Viccen kívül: Castrol, Mobil, Metabond, Valvoline. Ami épp szimpatikus. :lol: Nagyjavítás után nem kell korábban cserélni? Már attól függ mit javított. Mert akkor mehetne bele sima GM-olaj is, ha úgyse lesz benne sokáig, minek a minőséget pazarolni. Nekem is van itthon egy 2500Km-ert futott GM-em, vezszíjszakadáskor lecseréltük azt is. Öblögetni még jó lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Elmondanám, hogy GM olaj majdnem egy árban van a Castrollal és sehol sincs hozzá. :lol: pl Castrol Magnatec 10w-40 TD 2980/liter vs. GM 10w-40 2670/liter -legalábbis Debrecenben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Elmondanám, hogy GM olaj majdnem egy árban van a Castrollal és sehol sincs hozzá. :lol: pl Castrol Magnatec 10w-40 TD 2980/liter vs. GM 10w-40 2670/liter -legalábbis Debrecenben. Jó-jó de a lényeget nem tudtam meg, nagyjavítás után kell korábban olajat cserélni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Jó-jó de a lényeget nem tudtam meg, nagyjavítás után kell korábban olajat cserélni? :lol: Szerintem(is) illene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Most igy hirtelen rákerestem.:Klikk! Nem reklámnak szánom, csak Sancinak mutatom az árat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts