zotya975 Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Síkosítót? :lol: :) :P Vajon miért is nem csodálkozom?! :lol:
opel16v Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Saját mocimban még nem volt,de pl Losi astrájáűban az volt,amikor elhoztuk és hát,amikor leszedtük belőle...szal én nem vagyok meggyőzve. Lehet a hordós cucc jó ettől még. Azóta sajnos tapasztaltam Patyiéktól a hordósat is, és hát azt kell mondjam, nem győzött meg, hogy jobb minőségre. kb 200km-t volt a versenyautóban lábujjhegyóvatos tempóban, és megégve, híg pisiként jött le utána (vizsgázni vittük Nógrádba csak ezzel). Gabi! Az Omit meddíg pörgeted? :lol: Oszlop körül amíg meg nem unom, auchan körforgóban eddig keresztben 8 kör a rekord :lol: :)
here Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 olvasgatom itt az előző hsz-okat, és a Castrolt nem nagyon dicséritek.... 10W-40 félszintetikust "rendeltem"... valószinű nem lesz olyan jó ???
opel16v Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 olvasgatom itt az előző hsz-okat, és a Castrolt nem nagyon dicséritek.... 10W-40 félszintetikust "rendeltem"... valószinű nem lesz olyan jó ??? ezt hol olvastad, hogy nem dícsérik? ez az egyik preferált "márka" itt a kartársak között :lol: Castrolból szerintem a magnatec ami érdemleges :lol:
Stefan Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Vajon miért is nem csodálkozom?! :lol: Együtt használtátok el? :lol:
Guest Sanci Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Együtt használtátok el? :lol: :P Neked tartogatjuk! :P :lol: :)
here Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 ezt hol olvastad, hogy nem dícsérik? ez az egyik preferált "márka" itt a kartársak között :lol: Castrolból szerintem a magnatec ami érdemleges :) hmmm... nemtudom már hol volt.... pár oldallal előbb láttam, namind1 Az indítás (Főleg 0fok alatt) utáni 2-4 mp-es enyhe csattogó hang a motorból a hidrotőke lesz ugye ? remélem ez redukálódik az olajcsere után :lol: érdemes esetleg a régi olajjal+ vmi szmötyös löttyel átmosatni a motort ?????
zotya975 Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Együtt használtátok el? :lol: Már megint ezekkel a kétértelmű célzásokkal megyünk el a témától! Csúnya fiú! :lol: :)
opel16v Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Az indítás (Főleg 0fok alatt) utáni 2-4 mp-es enyhe csattogó hang a motorból a hidrotőke lesz ugye ? remélem ez redukálódik az olajcsere után :lol: érdemes esetleg a régi olajjal+ vmi szmötyös löttyel átmosatni a motort ????? Igen az az, és természetes nem új motoroknál :lol: amíg nem csattog 5-10mp-nél tovább, addig nem kell aggódni. Új olajjal mindig kicsit kevesebb ideig szokott, vagy nem jön elő mindig. :)
Szokecigany Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Hátha érdekel valakit. http://www.elaborare.info/forum/vbulletin/....php?p=14029910 http://renaultcarclub.com/forum/viewtopic....a0fda8ca9b955c2
zotya975 Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Hátha érdekel valakit. http://www.elaborare.info/forum/vbulletin/....php?p=14029910 http://renaultcarclub.com/forum/viewtopic....a0fda8ca9b955c2 Nem tom miről van szó, de a három csaj jól néz ki! :lol: :lol:
Szokecigany Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Érdekes az Agip Sint 2000-et rengeteg ismerősöm dicsérte és az összes teszten jól szerepelt. Használt valaki ilyet? Én vettem egy kanna 10w40 Motul 6100-at a szintetikus Q8-at visszaadtam.
Szokecigany Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Nem tom miről van szó, de a három csaj jól néz ki! :) :lol: Hiszen az első olasz :lol: A második linken az oldal közepe körül találsz egy olajtesztet, ami ráadásul angol..-
zotya975 Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Hiszen az első olasz :) A második linken az oldal közepe körül találsz egy olajtesztet, ami ráadásul angol..- Király, mert se olaszul, se angolul nem tudok, a franciát pedig.....á ezt hagyjuk! :lol: :lol:
opel16v Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Hiszen az első olasz :lol: A második linken az oldal közepe körül találsz egy olajtesztet, ami ráadásul angol..- Érdekes hogy minden kategóriában az élen szerepel az elf olaj, metabond meg ebből van :lol:
Szokecigany Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Érdekes hogy minden kategóriában az élen szerepel az elf olaj, metabond meg ebből van :lol: Értem én,de akkor miért nem az olcsóbb Elf-et használjátok? és hogy jönnek képbe a metabond adalékai? He? :lol:
hening Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Ha tudnád... :P :lol: :) :P :o Metabond KARTELL. :lol: :P :lol:
takarp Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Hello! Motor nagyjavítás után első olajnak mit ajánlotok? Köszi
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Motorolajat! :) :lol: Viccen kívül: Castrol, Mobil, Metabond, Valvoline. Ami épp szimpatikus. :lol:
zotya975 Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Motorolajat! :P :lol: Viccen kívül: Castrol, Mobil, Metabond, Valvoline. Ami épp szimpatikus. :lol: Nagyjavítás után nem kell korábban cserélni? Már attól függ mit javított. Mert akkor mehetne bele sima GM-olaj is, ha úgyse lesz benne sokáig, minek a minőséget pazarolni. Nekem is van itthon egy 2500Km-ert futott GM-em, vezszíjszakadáskor lecseréltük azt is. Öblögetni még jó lesz. :)
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Elmondanám, hogy GM olaj majdnem egy árban van a Castrollal és sehol sincs hozzá. :lol: pl Castrol Magnatec 10w-40 TD 2980/liter vs. GM 10w-40 2670/liter -legalábbis Debrecenben.
zotya975 Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Elmondanám, hogy GM olaj majdnem egy árban van a Castrollal és sehol sincs hozzá. :lol: pl Castrol Magnatec 10w-40 TD 2980/liter vs. GM 10w-40 2670/liter -legalábbis Debrecenben. Jó-jó de a lényeget nem tudtam meg, nagyjavítás után kell korábban olajat cserélni? :lol:
brezsó Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Jó-jó de a lényeget nem tudtam meg, nagyjavítás után kell korábban olajat cserélni? :lol: Szerintem(is) illene.
zotya975 Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Most igy hirtelen rákerestem.:Klikk! Nem reklámnak szánom, csak Sancinak mutatom az árat. :lol:
Recommended Posts