opel16v Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Na nekem pont ilyen tapasztalatom volt a gm10w40-el :D Meghigult teljesen melegen, és meg is égett (mindezt betöltés utáni fél órán belül).
Xray Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 opel16v írta: Na nekem pont ilyen tapasztalatom volt a gm10w40-el :D Meghigult teljesen melegen, és meg is égett (mindezt betöltés utáni fél órán belül). Úgyhalottam GM et még bicikli láncra sem szabad tenni! :D :D
opel16v Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Xray írta: Úgyhalottam GM et még bicikli láncra sem szabad tenni! :D :D kannás 10w40-et csakis tüzelni... :D
Novy Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 bicikli láncot nem is szabadna olajozni szakszerűen ugy kellene, hogy kifőzni grafitos olajban és annak egy évig elégnek kellene lennie. taapd rá a kosz meg minden ha be van olajozva... ettől függetlenül én is kenem néha ha naon nyikororog szegény :D de akkor is Wd40 el :D
Xray Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Novyy írta: bicikli láncot nem is szabadna olajozni szakszerűen ugy kellene, hogy kifőzni grafitos olajban és annak egy évig elégnek kellene lennie. taapd rá a kosz meg minden ha be van olajozva... ettől függetlenül én is kenem néha ha naon nyikororog szegény :D de akkor is Wd40 el :lol: Nekem bordászzíjjas biriglim van :D :D :D :D
Novy Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 http://5mp.eu/web.php?a=novy&o=STQLb3ewzO én ennyiért tudom adni jah kicsit huzzátok lefelé, mert valamiért nem sikerült megoldani még ezta problémát :S és a lap alján lesz az árlista
Xray Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 Novyy írta: http://5mp.eu/web.php?a=novy&o=STQLb3ewzO én ennyiért tudom adni jah kicsit huzzátok lefelé, mert valamiért nem sikerült megoldani még ezta problémát :S és a lap alján lesz az árlista Énvagyok Bond METABOND :D :D :D Az árak hízelgőek! :D
Novy Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 valamivel olcsobbak, mint a sima kiser ár. nem sokkal igaz de ocsobb :D
ekotek Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: a most mértek alapján jelentős olajfogyim van, 1000 km alatt a max-ról ennyire lecsökkent: http://kepfeltoltes.hu/view/080407/P100021...ltoltes.hu_.jpg Egy ismerős srác aki autósboltban dolgozik tovább mélyítette a ráncokat a homlokomon amikor az ecotec-ról kezdett tapasztalatokat mesélni, nem részletezem. Hozzájuk amúgy érdeklődni mentem be Metabond olaj után és ő "STP viszkozitásnövelő adalékot" ajánlott a gépembe olajfogyasztást mérsékelendő. Szerintetek???? Tapasztalat??? Javallott??? Köszi
opel16v Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Semmiképpen ne rakj bele olyan adalékot, mert azzal a csapágyaknak írod alá a halálos ítéletét. ecotecnél idősebb korában (>100-120e km) jellemző az olajfogyasztás, szerintem 10000km-es olajcserénél maximum 2L-ig még normálisnak nevezhető, persze jó minőségű 10W-s olaj mellett. Ha ennél több lesz, akkor lehet hengerfej generált csinálni (kompletten kb 50e), amivel csökkenthető a jelenség, mivel az olaj egy jó része a szelepszárszimmeringeknél megy el. Második lehetőség a full motorgenerál (250-300e ft), ami után azonban kap újabb 100000km-t a motor, mintha új lenne. Az olajszintet mindig próbáld úgy tartani, hogy középen legyen a nívó ellenőrző sávon. Lehetőleg mindig ugyanolyan sík területen nézd :D
ekotek Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 opel16v írta: Semmiképpen ne rakj bele olyan adalékot, mert azzal a csapágyaknak írod alá a halálos ítéletét. ecotecnél idősebb korában (>100-120e km) jellemző az olajfogyasztás, szerintem 10000km-es olajcserénél maximum 2L-ig még normálisnak nevezhető, persze jó minőségű 10W-s olaj mellett. Ha ennél több lesz, akkor lehet hengerfej generált csinálni (kompletten kb 50e), amivel csökkenthető a jelenség, mivel az olaj egy jó része a szelepszárszimmeringeknél megy el. Második lehetőség a full motorgenerál (250-300e ft), ami után azonban kap újabb 100000km-t a motor, mintha új lenne. Az olajszintet mindig próbáld úgy tartani, hogy középen legyen a nívó ellenőrző sávon. Lehetőleg mindig ugyanolyan sík területen nézd :D Az én tippem is ez volt meg az övé is hogy a szelepszárszimmeringek mellett megy el az olaj, gondoltam is már egy szimmeringezésre, ez is nagyban segít a bajon nem? vagy fejfelújítás ajánlott és miért? Motorgenerált annyira nem akarok még bár annyira drága nem lenne mint írtad mert megcsinálnám én, (autószerelő lennék vagy mifene :D ) de kezdjük az egyszerűbb dolgoknál. Az adaléktanácsot pedig megfogadom.
opel16v Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Meg lehet csinálni a szelepszárszimmeringezést is külön, de ha már annyira szét van borítva, akkor érdemes a hf felújítást megcsináltatni, mert azzal vissza lehet hozni pár gyári pacit :D (szeretnek ezen beégni kicsit a kipuffszelepek, nagy a veszteség) 25 körül csinálja a Szuromi, pár nap alatt megvan, és ebben az összes anyag benne van a hf-hez (szelepszárszimmeringek is). Így már csak a tömítések, hf csavarok kellenének :D
ekotek Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 A-ha, namármost mi csináltunk úgy szimmeringezést hogy nem vettük le a fejet, dugattyú felső holtpontba, ék kivesz, szimmering le új fel, ék vissza és pá. Most azt mondod majd hogy kontármeló? Na aztán meg ha leveszem a fejet lehet hogy telesírom a furatokat hogy milyen válluk van :D oszt akkor már tényleg generál :D
opel16v Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Lehet cserélni úgy, az ok, csak onnan már 10 csavar, meg a vízcső, kipuffsor, szívósor, és lent van a hf :D Kb 1,5 óra le, ugyanannyi fel. Ennyit már megér, hogy a hf rendben legyen, nem? :D
Tápiószecső Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 opel16v írta: Lehet cserélni úgy, az ok, csak onnan már 10 csavar, meg a vízcső, kipuffsor, szívósor, és lent van a hf :D Kb 1,5 óra le, ugyanannyi fel. Ennyit már megér, hogy a hf rendben legyen, nem? :D + hengerfej-, szívósor-, kipufsortömítés, hengerfejcsavarok és a vezérlés is meg van bontva. De igaz, utána ismert lesz az állapota.
mackosajt Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 1.6 16v-nél a vezérműtengelyt amúgy is le kell szedni, szóval vezérlés is megbomlik, és onnan már tényleg csak 10 csavar a hengerfej. Igaz a kipuffot is el kell kötni, az meg 4 csavar talán. Szívósor lejön a HF-el együtt, persze szebb, ha külön le van szedve.
opel16v Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Kipuffsor újabb 10 csavar, szívósor asszem valamivel kevesebb, a tömítés meg nem tétel, mert lehet kapni szettben felső tömítésgarnitúrát, ami nem sokkal drágább, mintha külön veszed a hf tömítést :D De így rendben lesz a moci teteje, érezhető változást hozva :D
Novy Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 hf felujitásba mi van benne?? mi annyit szoktunk csinálni, hogy megsíkoltatni, és becsiszolni a szelepeket, ha cserés akkor cserélni persze, és a szimeringeket is cseréljük. persze alaposan átmossuk. ezenkívül?
opel16v Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 - szelepek becsiszolása, szelepfészkek újramarrása. - síkolás - nyomáspróbázás - hidrotőkék és olajjáratok pucolása - szelepszárszimmeringek és vezérműszimmeringek cseréje (anyaggal) - szelepvezetők ellenőrzése, ha szükséges, cseréje Igaz már 3 éve volt, akkor 25-ért vállalta Szuromi ezt így komplett kisker áron 16v hf-nél :D
Novy Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 és fészket miért kel ujramarni?? ha csiszolással megoldható a jó zárás?? vagy az nem feltétlenül kell?
opel16v Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Gépen csiszolja a szelepet, és gépen marrja a fészket. Csak így biztosítható a korrekt zárás. Olyan lesz, mint újkorában :D
Novy Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 mi kézzel csináljuk, aztán próbázás... nem mondom, hogy tuti olyan mint a gyárban, de szépen kialakul a záró sáva a szelepen és a fészken.
FPepe Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 opel16v írta: Gépen csiszolja a szelepet, és gépen marrja a fészket. Csak így biztosítható a korrekt zárás. Olyan lesz, mint újkorában :D Gábor, sztem már mondtam párszor, de megint mondom, hátha... nem marrás, hanem marás :D
Recommended Posts