Novy Elküldve Január25, 2008 Elküldve Január25, 2008 Na akkor a kövi olajcserénél kipróbálom.. Lehet ezt kapni Autósboltban vagy Paks-hoz közel valahol? Mert ezt nemtudom.. Megmondom őszintént nem is halottam a Nevét még... :huh: elvétve van autosboltokba is. pesten van bolt, ahol hozzá lehet jutni, esetleg Gabival egyeztess, ő közelebb van hozzád, vagy más opelos kollégákkal, mert én Borsodbol messze vagyok. de megoldható :lol:
opel16v Elküldve Január25, 2008 Elküldve Január25, 2008 Én csak itt pesti viszonylatban tudom biztosítani... de van sok helyen az országban, írni kell a metabond@metabond.hu címre, aztán megkérdezni, hol van a legközelebbi kereskedő :huh: amúgy meg: http://www.metabond.hu http://www.opel16v.hu/metabond/metabond.htm
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Mi a véleményetek a Prolongról? A reklámjából ítélve,akár a légszűrőt is megspórolhatjuk. :huh: :lol: Sőt a hűtőviz is felesleges. :) :)
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Mi a véleményetek a Prolongról? A reklámjából ítélve,akár a légszűrőt is megspórolhatjuk. :huh: :lol: Sőt a hűtőviz is felesleges. :) :D Direkt szítasz vitát? :)
Novy Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 metabond prolog, kb ugyan azt tudja... , 3 vagy 4termék van, amik ugyan azt tudják,csak árbani különbség vam meg a prolog annyi reklámotkap, hogy... és aprológot nekem még senki se mutatta be élőbe,a metabondot meg nem is eccer :huh:
Novy Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 én személy szerint a prologot már csak az idióta reklámja miatt sem veszem :huh:
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Naaa kezdődik! :D :huh: :) Ezzel vitát szítok? Én csak kérdeztem. :lol: :)
opel16v Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Mi a véleményetek a Prolongról? A reklámjából ítélve,akár a légszűrőt is megspórolhatjuk. :huh: :lol: Sőt a hűtőviz is felesleges. :) :) Nem lehet rossz súrlódáscsökkentő az sem, csak nagyon nem találták el a reklámját. Ez a TV shopos extrém túlzásokba eső marketing inkább ellenszenvet szít a normális emberek körében.
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Nem lehet rossz súrlódáscsökkentő az sem, csak nagyon nem találták el a reklámját. Ez a TV shopos extrém túlzásokba eső marketing inkább ellenszenvet szít a normális emberek körében. Én is így gondolom. Elég agresszív reklámja van.
Xray Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Én is így gondolom. Elég agresszív reklámja van. Na igen a reklám eléggé extrém hogy teleöntik a szelepeket betonnal meg mindenfélével,egyébként pár barátom kipróbálta aztmondták szerintük nem rossz érezhető pár dolog,csak nemtudom a közvélemény mitmond? Ti mitszóltok 1 szer kilehet próbálni mert az ára viszont sztem 2dl 10000 ért elég hororrisztikus! :huh:
opel16v Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Ennél olcsóbb a metabond adalék, és legalább olyan hatást ér el, amit már többen is alátámasztottak az itteniek közül. :lol: Köztük én is :huh:
hening Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Ennél olcsóbb a metabond adalék, és legalább olyan hatást ér el, amit már többen is alátámasztottak az itteniek közül. :) Köztük én is :huh: Ühüm :) :lol: .
Novy Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 ugylátom ebből nem lett szerencsére vita :huh: Gabi: az aki nekünk a beszállítónk, volt már pár oktatáson, és ott votl már szó többeközt a prolongrol. ugyan az szinte mint a metabond, csak ezt a kiba sok reklámot valahol meg kell téríteni, na és azért kerül annyiba amennyibe. :lol: többeközt én is metabondot használok, lassan 10 éve vagyok kapcsolatan vele, igaz volt benne megszakítás.
opelastras Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 ugylátom ebből nem lett szerencsére vita :huh: ugyan az szinte mint a metabond, csak a sok reklámot valahol meg kell téríteni, na és azért kerül annyiba amennyibe. :lol: Jómagam egyáltalán nem szeretnék vitát kezdeményezni erről itt a fórumon, mert korábban már leírtam a véleményemet. Egyszer már megpróbáltam alaposan utánajárni az adalék témának, és akkor egyértelműen kiderült, hogy a Prolong és a Metabond terméke az adalékok között nem ugyanolyan besorolású. A Metabondnak ráadásul több terméke is van, és azok sem ugyanabba az adalék kategóriába tartoznak. Pontosan tudom, hogy mindig mindenkit a minőség érdekel, és az, hogy melyik márka a jó, de nem erről beszélek, hanem arról, hogy ezeket az adalékokat nemcsak minőség, hanem besorolás szempontjából sem szabad egy kalap alá venni.
Novy Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 a meatbondot tudom mi, felületnemesétéssel csökkenti a súrlódást, asszem tömören ennyi és a prolog??
opelastras Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 a meatbondot tudom mi, felületnemesétéssel csökkenti a súrlódást, asszem tömören ennyi és a prolog?? Mi köze van a melegek egymás közti viszonyának egy programozási nyelvhez?
opelastras Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 milyen besorolásra gondolsz? Az összetevők és az azzal kapcsolatos hatásmechanizmus szerinti kategorizálásra.
opel16v Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 a metabond polikerámiás összetevőket használ, a többit ennyire nem ismerem...
kope Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni, olaj csere előtt állok ( meriva 1.7 cdti, 60 000 km), és azt olvastam, hogy a gyári gm olaj nem éppen a legjobb minőségű!! Milyet ajánlanátok, és persze milyen típusút? 10w40 vagy valami mást? Válaszotokat előre is köszönöm!!!
FPepe Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni, olaj csere előtt állok ( meriva 1.7 cdti, 60 000 km), és azt olvastam, hogy a gyári gm olaj nem éppen a legjobb minőségű!! Milyet ajánlanátok, és persze milyen típusút? 10w40 vagy valami mást? Válaszotokat előre is köszönöm!!! Metabond C3 LSX 5W30 :huh:
DuDu123 Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni, olaj csere előtt állok ( meriva 1.7 cdti, 60 000 km), és azt olvastam, hogy a gyári gm olaj nem éppen a legjobb minőségű!! Milyet ajánlanátok, és persze milyen típusút? 10w40 vagy valami mást? Válaszotokat előre is köszönöm!!! Elsősorban GM-LL-B-025 minőségű 5W-30 olajat használj. Ha ennek nem is felel meg, az ACEA B4 minősítést mindenképpen teljesítse. A márka tekintetében csak példákat mondanék: Fuchs, Addinol, Liqui-Moly, Castrol, Elf, stb.
opel16v Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Fuchs, Addinol, Liqui-Moly, Castrol, Elf, stb. Elf = Metabond :huh:
Recommended Posts