FPepe Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 mobil 1 5w40. ez tuti zafirába Jó választás, legalább Te sem dőltél be az Opel olajoknak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 kijaza steve? mer keresésnél találtam 8-at, akinek a nevében benne van :lol: bár az is lehet, hogy rászánom magam, mert múltkor se mentem el a Söröshöz bőrért Anti kollégája. Cegléden lakik és bp-en dolgozik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Szerintem annak semmi köze a szponzoraim hiányához, hogy nincs időm utánafutkosni mindenki olajának. :lol: Jah, csak így kevesebb kerül a versenyzős malacperselybe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Jah, csak így kevesebb kerül a versenyzős malacperselybe :lol: Mit akarsz te a Gabi perselyével cicafiú? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Jah, csak így kevesebb kerül a versenyzős malacperselybe :lol: Miért, szerinted ez az olajtéma hoz nekem valamit a konyhára? :lol: Kb annyi, hogy örülhetek hogy segíthettem ;) Mint már sokszor említettem, az hogy kiállok a metabond mellett, tapasztalati és nem üzelti alapú. Bár jól esik néha kézbe venni egy-egy kanna olajat ingyen a kereskedőtől, ahova küldöm az embereket, de nem kell azt hinni, hogy nálam ezért most hegyekben áll az olaj. :lol: Maradok továbbra is tisztelettel "közvetítő" szerepben, nem kereskedői szerepben. :hiya: A rajtam keresztül leadott rendeléseket pedig előre is köszönöm, hiszen kb minden 5L-es kanna olaj rendelésekor engem 0,5L olajjal megsegédkeztek a versenyzésben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Mit akarsz te a Gabi perselyével cicafiú? :lol: Mááámegen rám pályáztok? :lol: Te fogtad meg a seggem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 TE fogtad meg a seg...... ez ment ma nálunk is suliba egész nap:D enyémet meg is fogták bibííí :lol: nekem se áll hegyekbe, de második csere már megvolt belőle ingyé:lol: meg ez az az autohoz:) de még most is azt mondom, hogy egy két boltos hasznához képest sehol se vagyunk:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 de még most is azt mondom, hogy egy két boltos hasznához képest sehol se vagyunk:( akkó mégecce, mer látom nem sikerült... szal én nem kereskedő vagyok, mint te. :lol: én egy kereskedő alá tartozom, mondjuk úgy, szponzorációból az árrés fele az enyim olajban. :lol: azé nem is akarok kereskedő lenni, mert nem jelentene sokkal több "anyagi" javat, viszont akkor mindent nekem kéne intézni, amire nincs időm, nem is éri meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 de még most is azt mondom, hogy egy két boltos hasznához képest sehol se vagyunk:( Szerintem felesleges a hasonlítgatás, hiszen nem összemérhető az, ha valaki főállásban, egész nap ezzel foglalkozik, és ha valaki csak jövedelemkiegészítésként űzi ezt a tevékenységet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Te fogtad meg a seggem? :lol: Neeeeeeemmm.Kéne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Neeeeeeemmm.Kéne? :lol: Most már elég legyen a homofóbiából. :lol: A Moderátor ossza ki a címeket, a topik pedig szóljon a motorolajról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Most már elég legyen a homofóbiából. :lol: A Moderátor ossza ki a címeket, a topik pedig szóljon a motorolajról. Sürgősen tessen megnézni kend a diszkópatkányok című kultuszfilmet, mert úgy látom hiányzik a műveltség :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Mizu? :lol: megy a csevegés az olajokról? Bár úgy látom, nagyon megy odalent ez a segfogdosós téma! :lol: Nah, komolyan. Térjünk vissza az olajokra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Nah, komolyan. Térjünk vissza az olajokra. :lol: Ha olajos lenne a seggem, megfognád? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Ha olajos lenne a seggem, megfognád? :lol: Kéne? :lol: Gabi báttya! Váltóba melyik adalékot is mondtad? meg melyik olajat? Tudom, ez is "off". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Gabi báttya! Váltóba melyik adalékot is mondtad? meg melyik olajat? Tudom, ez is "off". :lol: GL-4 vagy GL-5. Szerintem abba a cali váltóba a gl4 lenne a célszerű, mert az a tisztán ásványi, és a gyárija is ilyen. GT adalékot tudod beleönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 nem rád értettem hanem magnkra!! gabi tom te nem vagy kereskedő, neked csak ugy jön a haszon:):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 GL-4 vagy GL-5. Szerintem abba a cali váltóba a gl4 lenne a célszerű, mert az a tisztán ásványi, és a gyárija is ilyen. GT adalékot tudod beleönteni. És a GT-ből menyit kéne beleönteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 És a GT-ből menyit kéne beleönteni? http://opel16v.hu/metabond/meta_gt.htm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Ha olajos lenne a seggem, megfognád? :lol: Jól rávágnék kínai papuccsal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 http://opel16v.hu/metabond/meta_gt.htm :lol: Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 meghozták az olajat, köszi Gabi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 szívesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Október21, 2007 Megoszt Elküldve Október21, 2007 Sziasztok, Húúú de nagyon régen fórumoztam..... De most lenne egy kérdésem. Milyenre cseréljem az olajat?(astra F,X14NZ,99-es,130e. km-rel,ebből az első 90e km főleg nagy távolságok/Bp-Bécs/,de amióta nálam van 40e km főleg városi használat,rövid távokkal Eddig volt benne Valvoline topguard/durablend, illetve Metabond speed(by F. Gabi) 10w40 természetesen. Én nagyobb különbséget nem vettem észre a 2 olaj között. Tudom ,hogy a Valvoline-nak van egy speciálisan több mint 100e km-t futott kocsiknak szánt olaja a maxlife,tehát ez is szóba jöhet... Kérdésem,hogy melyik a jobb,ill. hogy a Metabondból nincs különbség a megtett km-ek számát illetően a javasolt olajnak?(a Meta speed 10w40 jó egy 20e km-es kocsiba ,meg egy 150-200e km-t futott kocsiba is?A valvoline miért tesz különbséget??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Október21, 2007 Megoszt Elküldve Október21, 2007 Milyenre cseréljem az olajat?(astra F,X14NZ,99-es,130e. km-rel,ebből az első 90e km főleg nagy távolságok/Bp-Bécs/,de amióta nálam van 40e km főleg városi használat,rövid távokkal Tudom ,hogy a Valvoline-nak van egy speciálisan több mint 100e km-t futott kocsiknak szánt olaja a maxlife,tehát ez is szóba jöhet... (a Meta speed 10w40 jó egy 20e km-es kocsiba ,meg egy 150-200e km-t futott kocsiba is?A valvoline miért tesz különbséget??? Nem olyan régen éppen a Valvoline-ról és a Metabondról csevegtünk itt a fórumon. Laikusként azt gondolom, hogy a Valvoline különböző okokból (pl. paletta szélesítés, könnyebb eladhatóság stb.) készített egy olyan részszintetikus olajat is, amelyet a kopottabb motorokba ajánl. A Metabond 10W-40-es olaja biztosan jó egy kopottabb motorba is. Sőt, nemrég éppen a fórumozók írták itt le többen, hogy csak addig használtak Valvoline-t, amíg meg nem ismerték a Metabondot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts