FPepe Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Én mennyiért kapnám tőled? :) Mivel nem vagy klubtag, asszem 7100 Ft körül kapnál :D
astraf Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Üdv c14nz-be melyik metabond olaj illik?, mert már lassan aktuális a csere.
powerup Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Üdv c14nz-be melyik metabond olaj illik?, mert már lassan aktuális a csere. Speed 10w-40,mehet hozzá adalék is 5%!
leslie Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Speed 10w-40,mehet hozzá adalék is 5%! Adalék nagyon baba bele. :)
opel16v Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Astraf! Ahogy mondják, 10W40 Speed. :) Ha jól látom, budaörsi vagy. Szólj ha kell, és kiviszem neked. :D Ha adalékot akarsz bele, javaslom a GOLD vagy a C típust. Mindkettő ára 8064Ft, de ha az olajjal együtt rendeled, akkor -10% az egész végéből. ;) A számom 70/3136658 "Én mennyiért kapnám tőled?" Klubtag ár 6400Ft, egyébként 7114Ft (5L).
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Astraf! Ahogy mondják, 10W40 Speed. ;) Ha jól látom, budaörsi vagy. Szólj ha kell, és kiviszem neked. ;) Ha adalékot akarsz bele, javaslom a GOLD vagy a C típust. Mindkettő ára 8064Ft, de ha az olajjal együtt rendeled, akkor -10% az egész végéből. :P A számom 70/3136658 "Én mennyiért kapnám tőled?" Klubtag ár 6400Ft, egyébként 7114Ft (5L). A klubbtagság miben nyilvánul meg egyébként :) (közbe megtaláltam ) Bocs az offért :D
opel16v Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Belépsz a MOTE-be, ez a belépési nyilatkozattal és 5000Ft-al megtehető. :) De nem ez az olajos kedvezmény a legfőbb jó dolog utána, hanem egy csomó más helyen is lesz kedvezményed, meg még más előnyök is járnak hozzá. :D Tudsz olvasni ezekről a dolgokról a magazin oldalon, amit a fórum fejlécből érhetsz el. ;)
Silver79 Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Mi az hogy egy olaj szintetikus meg fél szintetikus :) 2 autósboltban jártam meg egy szervizbe azt mondták nem érdemes a járgányomba drága olajat venni. Miért mondják ezt? :D MOst ha ugyan az a viszkozitása az olajnak akkor majdnem mindegy hogy szintetikus vagy nem.Vagy nem? ;)
knight Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Mi az hogy egy olaj szintetikus meg fél szintetikus ;) 2 autósboltban jártam meg egy szervizbe azt mondták nem érdemes a járgányomba drága olajat venni. Miért mondják ezt? :P MOst ha ugyan az a viszkozitása az olajnak akkor majdnem mindegy hogy szintetikus vagy nem.Vagy nem? ;) Húúúú bazze, ennek lehet inkább a Magyarországon élünk topicban lenne a helye. :) :D ;) De álljunk jóindulatúan a dologhoz: Azt mondták nem érdemes drágát venni, ám legyen - kérdés nekik mi a drága és neked mi az. Ha megveszel egy vacak olajat és hálából szétmennek a hidrotőkéid akkor nagyon drága olajat vettél. Viszont vannak olyan olajak is, amelyek tényleg csak a marketing miatt iszonyat drágák. Amiket én ismerek: 7e ft körül már jó minőségű olajat lehet már kapni (pl. Valvoline, Metabond). Ettől egy picit olcsóbban van még pár egész jó (pl. ROWE). De gagyit semmiképpen sem vegyél bele. A szintetikus meg a félszintetikus pedig a gyártási technológiától függ - neked ezzel nem kell foglalkozni ugyanis szinte minden 10W40 olaj félszinti és neked az kell.
Silver79 Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Húúúú bazze, ennek lehet inkább a Magyarországon élünk topicban lenne a helye. :) :D ;) De álljunk jóindulatúan a dologhoz: Azt mondták nem érdemes drágát venni, ám legyen - kérdés nekik mi a drága és neked mi az. Ha megveszel egy vacak olajat és hálából szétmennek a hidrotőkéid akkor nagyon drága olajat vettél. Viszont vannak olyan olajak is, amelyek tényleg csak a marketing miatt iszonyat drágák. Amiket én ismerek: 7e ft körül már jó minőségű olajat lehet már kapni (pl. Valvoline, Metabond). Ettől egy picit olcsóbban van még pár egész jó (pl. ROWE). De gagyit semmiképpen sem vegyél bele. A szintetikus meg a félszintetikus pedig a gyártási technológiától függ - neked ezzel nem kell foglalkozni ugyanis szinte minden 10W40 olaj félszinti és neked az kell. METABOND SPEED 10W40 már megvan rendelve ;) Csak kiváncsi vagyok hogy miért mondják a parasztok hogy jó bele a szar is. Sőtt az egyik boltban le akartak beszélni a márkás eredeti alkatrészekről is.Mondtam pedig hogy nem kimondottan az ár a lényeg :P
redline Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 ja 10w40 jólesz olajszűrőt nefelejtsd! 2 autósboltban jártam meg egy szervizbe azt mondták nem érdemes a járgányomba drága olajat venni. Miért mondják ezt? :D örülj neki, hogy csak ennyibe került, hogy SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN ne kelljen velük újra szóba állnod és mindenkit beszélj le róla, hogy odamenjen hogy lehet ennyire gyopár valaki? :)
Silver79 Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 ja 10w40 jólesz olajszűrőt nefelejtsd! örülj neki, hogy csak ennyibe került, hogy SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN ne kelljen velük újra szóba állnod és mindenkit beszélj le róla, hogy odamenjen hogy lehet ennyire gyopár valaki? :) Felébe került volna az 5 lityi mint a metabondnak ;) Azt mondták hogy a használt autoba már rakhatod a gyengébb olajat is mert úgyis ki be van már kopva kenni meg az is ken ;) :D
knight Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Felébe került volna az 5 lityi mint a metabondnak ;) Azt mondták hogy a használt autoba már rakhatod a gyengébb olajat is mert úgyis ki be van már kopva kenni meg az is ken :P ;) Erre inkább nem mondok semmit :) De mégis, röviden: hülyeség. Szerintem nekik valószínűleg jobban megéri a 2e Ft-ért beszerzett olajat 3500-ért adni, mint a 6500-ast 7000-ért :D
Silver79 Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Erre inkább nem mondok semmit :D De mégis, röviden: hülyeség. Szerintem nekik valószínűleg jobban megéri a 2e Ft-ért beszerzett olajat 3500-ért adni, mint a 6500-ast 7000-ért ;) De ami durva hogy a szervízbe ahol csinálták az eredetvizsgát ott is ezt mondták :)
leslie Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 De ami durva hogy a szervízbe ahol csinálták az eredetvizsgát ott is ezt mondták :) Nézz utána: fogyasztói társadalom. Röviden, senkinek nem érdeke, h egy autót sokáig használj. Csak a tiéd, de az meg senkit nem érdekel.
Silver79 Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Nézz utána: fogyasztói társadalom. Röviden, senkinek nem érdeke, h egy autót sokáig használj. Csak a tiéd, de az meg senkit nem érdekel. Ott a pont ;) Ez jó volt :D Na most csörgött párom megvan a metabond :)
J0hnny Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Akkor már 10litert hoz tutira gábor mester,Neked 10w40 Speed-et,nekem meg 15w40 Uni-t! ;) Így van. ;) Aki még szeretne kézbe kapni az évadnyitón 25-én Metabond cuccost, február 23-ig jelezze. :P Gabi én még szeretnék +1litert!Ha után kell tölteni legyen belőle!Vagy elég lesz az 5liter? Lehet hogy én csak 4+1litert szoktam venni? :D Mennyi lesz nekem 5liter UNI 15w40? :)
opel16v Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Johnny! 4785Ft lesz az 5L. Találd ki 23-ig, hogy akarsz-e még plusz egy litert, mert akkor úgy viszek. :)
J0hnny Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Johnny! 4785Ft lesz az 5L. Találd ki 23-ig, hogy akarsz-e még plusz egy litert, mert akkor úgy viszek. :) Hozzál még egy lityót,egyszerélünk! :D
1.7DTL Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Sziasztok Metabond olajat akartam de nem jött össze 6ropi a tagság annyit meg nem ér na mindegy most van Shell Helix Dizel (sárgadobozos) Nem tudom mi a bolti ára (ez nem bolti) :) Csak az a baj hogy 15W-40-es Dizelbe. Szerintetek jó lesz? (Hidrotőke turbó??)
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 ... 6ropi a tagság ... No akkor vannak tisztességtelen emberek! Nekem 3 lett volna, de anélkül is lehet vásárolni!!!
1.7DTL Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Akkor nem értem. Hm Tudom hogy lehet de pl ha 3ropi akkor 2 olajat rendelek és nullás vagyok (a többi meg már nyereség. (mer pár havernak kellene :) )Pedig minden papir megvan mert fater volt már tag na akkor ennek jobban utána nézek valaki Átb de nagyon
Silver79 Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Akkor nem értem. Hm Tudom hogy lehet de pl ha 3ropi akkor 2 olajat rendelek és nullás vagyok (a többi meg már nyereség. (mer pár havernak kellene :D )Pedig minden papir megvan mert fater volt már tag na akkor ennek jobban utána nézek valaki Átb de nagyon De amúgy tagság nélkül se horror árú :)
Recommended Posts