Exian Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Ha lenne pénzem... :rolleyes: Itt van a városunkban, lehet, hogy megnézem egyszer. Naggggyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Ha lenne pénzem... :blink: Itt van a városunkban, lehet, hogy megnézem egyszer. Naggggyon tetszik. :rolleyes: Szép autó. Bár nekem ezekből az öreg Rekordokból a kabriólimuzin jön be igazán (mer' az már aztán végképp nem hétköznapi), de asszem ebből az utolsó évjáratból olyat már nem csináltak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2006 Valamelyik nap, átvittem a Blitz-hez a Rekordom, mert lejárt a műszakija. Szeptember óta nem volt beindítva... Öreg motoros révén, először levettem a légszűrő tetejét, öntöttem egy kis benzin a karbiba, majd indítóztam, és a harmadik motorfordulatra beindult! Az akksi sem merült le, pedig ezt az akksit, uhuhu vette ki a kukából 3 éve (eredeti opel akksi).... Igaz hogy "öreg járgány szivatóval indul", de azt elsőre teszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Nagy Gábor haverom 17-éves öccse vette ezt a P1-est 50 ezer forintért. Az első szélvédője hiányzott és a bal első sárvédője van megnyomva. Amúgy hiánytalan a kocsi. (van rengeteg alkatrészük mert ősszel bontottak kettő ilyen autót) Hátulról és a motortér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 kertváros ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 kertváros ? :) Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Azt lehet tudni, hogy mióta állt ez a kincs, mire rátaláltak? Ezt a rendszám miatt gondolom, hogy sokat állt... na meg az iszonyat sok por... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Azért ez nem semmi! Akkor még nem spóroltak az anyaggal! Tomi, az alja is annyira egyben van, mint a többi? Akárhogy sasolok, egy nyomorult rozsdafoltot sem találok rajta a lökhárítón kívül. Gondolom, a be ajtó előtti és a jh kerék mögötti folt is inkább csak festék megpattanás, és a motortér sem tűnik vészesnek. Sok szerencsét hozzá a srácoknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 10 éve még jártak vele emlékszem. Nagyon nem sassintottam körbe mert siettem de majd megvizuálom,ha lesz időm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 "Nagy Gábor haverom 17-éves öccse vette ezt a P1-est 50 ezer forintért. Az első szélvédője hiányzott és a bal első sárvédője van megnyomva. Amúgy hiánytalan a kocsi. (van rengeteg alkatrészük mert ősszel bontottak kettő ilyen autót)" látom ő is meg lett fertőzve! :-)) Amúgy gratula a géphez, nekem tetszik! Egész jó alapnak tűnik így képeken, és az ára is korrekt volt! Remélem mihamarabb valami csodát varázsolnak belőle!!!! Hogy ne csak a Cece Gabi kocsija legyen az egyetlen P1-es a veterán opel találkozókon!!!! Mindig öröm, ha egy ilyen vas jó kezekbe kerül!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Egy '51-es Olympia új élete: http://www.flash.de/html/de/assets/Assets/...4/FLHO-D_12.jpg http://www.flash.de/html/de/assets/Assets/...4/FLHO-D_15.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Ez nem számít szentségtörésnek a veterános körökben? Szerintem egyébként nagyon gyönyörű lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Ez nem számít szentségtörésnek a veterános körökben? a renault ülés mindenképpen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Ez nem számít szentségtörésnek a veterános körökben? Szerintem egyébként nagyon gyönyörű lett. Nem hiszem! Mondjuk a megrögzött eredetiséghez ragaszkodók biztos fogják a fejüket, de ez nem egy nagyon népszerű típus veterános körökben, gyári állapotban nekem kicsit semmit mondó, de így nagyon ott van! És lehet azzal, hogy ezt valaki így megépítette megmentett egy példányt az enyészettől, meg kellenek ilyenek is a gyári állapotúak mellé! Szerintem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Egy '51-es Olympia új élete:Képekképekképekkkkkkkkkkkkkkkkkkk ANYUDDDDDDDDDDDDDDDD huhh bocsi, ez muszáj volt. Imádom a modernizált öreg gépeket. Nagy Gábor haverom 17-éves öccse vette ezt a P1-est 50 ezer forintért. Az első szélvédője hiányzott és a bal első sárvédője van megnyomva. Amúgy hiánytalan a kocsi. (van rengeteg alkatrészük mert ősszel bontottak kettő ilyen autót Már tudom, hogy honnan csórta a Peugeot a nagy nyitottszáj hűtőrács mintát, most meg a Fokusznak is betették. undirító Link to comment Megosztás: More sharing options...
oly Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Kollegák! Tud valaki eladó P1 kürtkarikát,és emblémát a kormány középre? Előre is köszönöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Talán Vatera, vagy veteranopel.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
oly Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Köszönöm,de negatív. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Veterán oldalon lehet hirdetést is feladni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Eladó Rekord A Mennyire szép ez a kasztni és mennyire szép ezekkel a kerekekkel :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Nekem nem jön be annyira ez a forma. Amúgy fenn van a hasznaltautón is ez a gép. Nálam a C Reki a favorit :lol: Az azonban minden változatában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
burjanzsolt@freemail.hu Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 P1-es Rekordhoz (panorámás) keresek alkatrészeket, ha valakinek van eladó, kérem jelezze ezen az e-mail címen: burjanzsolt@freemail.hu Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
burjanzsolt@freemail.hu Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 Kollegák! Tud valaki eladó P1 kürtkarikát,és emblémát a kormány középre? Előre is köszönöm. ^_^ Van egy nélkülözhető kürtkarikám, ha még aktuális. Ahol el szokott törni, már van egy kis repedés, de még nincs eltörve, menthető. A krómozása már apró pattogásokkal van tele, nem újszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október10, 2012 Megoszt Elküldve Október10, 2012 Van egy nélkülözhető kürtkarikám, ha még aktuális. Ahol el szokott törni, már van egy kis repedés, de még nincs eltörve, menthető. A krómozása már apró pattogásokkal van tele, nem újszerű. Szia! 4 éves hozzászólásra válaszoltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts