Dark Angel Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Öreg Opel nem vén Opel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 persze hogy nem tegnap a Móricznál láttam egy Rekordot valami ilyesmit: nahh ez az egyike a nagyon kevés szedánnak ami tetszik Dark a te autod megvan még? azt anno el akartad adni, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október3, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2004 Nem volt rá érdeklődő, így hát megtartom. Kilakatoltattam, lefényeztettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Nem volt rá érdeklődő, így hát megtartom. Kilakatoltattam, lefényeztettem nagyon szép autó!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 szép lett! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 Itt is van egy-két szép autó, meg némi alapinfó. http://www.medial.com/opel/rekb.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Sziasztok! Most csatlakoztam a fórumhoz, túl sokat sajna nem tudok itt lógni, mert ezeregy hülyeséggel foglalkozom, de azért be-be kukkantok. ja azért ide írtam, mert B Rekordom van. Majd ha kitanulmányoztam a dolgokat képet is szúrok be. Amúgy olyan bal oldali kisablakot hogy csinálhatok??? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Amúgy olyan bal oldali kisablakot hogy csinálhatok??? Hát ha az avatarra gondolsz (a fotó/grafika/ábra stb a név alatt), akkor azt úgy hogy a felső menüsorban katt a profilra, aztán avatar megjelenítése, majd feltöltesz egyet a gépedről pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Szia Peti!! Már ideje volt,hogy regisztrálj. :supz: :supz: Örülök,hogy itt van Szeged legnagyobb OPEL fanja!! :) :) :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 "Már ideje volt,hogy regisztrálj. :supz: :supz: Örülök,hogy itt van Szeged legnagyobb OPEL fanja!! :) :) " Na köszi! Én is örülök, hogy itt vagyok!!! Jó lenne ha több veterán Opeles benézne ide.... Képzeld Tomi, ma jó kis napom volt! Reggel veterán börze, ahol egy B Kadett coupé mellé parkoltam, végre Szegeden egy újabb öreg villám! Délután pedig egy A, és egy B Rkorddal kocsikáztunk. Elmentünk egy bontóba, ahol egy ismerősünk látott egy P2-est! Elég viharvert, de remélem helyrehozzák. Majd küldök képeket. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Minden tiszteletem a tiétek,hogy a szebb napokat is látott autókat ilyen jól karbantartjátok és időt, pénzt nem sajnálva építgetitek ezeket a gépcsodákat. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Minden tiszteletem a tiétek,hogy a szebb napokat is látott autókat ilyen jól karbantartjátok és időt, pénzt nem sajnálva építgetitek ezeket a gépcsodákat. :wink: Köszi Kori! :supz: :occasion5: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Ja hát néha van vele szívás, de mikor összeáll, annál szebb a dolog!!! Szerintem egy újabb 15 éves járgányra is kell költeni annyit, mint egy 30-40re.... ugyan olyan használat mellett. Na mi a helyzet Tomi, monitor beüzemelve?! Na sikerült avataroznmom....(img)http://www.opelforum.hu/images/smiles/icon_lol.gif(/img) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 na de smile-t beillesztei még pancser vagyok! Kori, jó az Omega-d! Szívesen bevállalnék én is egy ilyet szaladgálósnak, hogy az öreg járgányt csak ünnepnapokon használjam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Ja hát néha van vele szívás, de mikor összeáll, annál szebb a dolog!!! Szerintem egy újabb 15 éves járgányra is kell költeni annyit, mint egy 30-40re.... ugyan olyan használat mellett. Na mi a helyzet Tomi, monitor beüzemelve?! Na sikerült avataroznmom....(img)http://www.opelforum.hu/images/smiles/icon_lol.gif(/img) Ja-ja nagyon süti. :supz: Küldök emilt mindjárt. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 lightning! Jól megtekintettem az oldaladat!!! NAGYON KIRÁLY! :supz: :thumbup: tényleg tök jó meg minden........ csak igy tovább :!: beirtam volna a vendégkönyvbe, de nincs :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 na de smile-t beillesztei még pancser vagyok! Kori, jó az Omega-d! Szívesen bevállalnék én is egy ilyet szaladgálósnak, hogy az öreg járgányt csak ünnepnapokon használjam.... Szegény kori. Ez biztos szíven ütött. :goodman: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Ha jobban lenne lóvém, már biztos beújítottam volna magamnak egy admiralt vagy diplomatot, és akkor neálam is az omi lenne a hétköznapi autó. De amíg nem szakad rám a nemzeti, addig az omi marad az ünneplős, a trabi meg a futkosó autó. Én már régebben nézegettem az oldaladat, és a szívem szorult össze amikor a sok egykor jobb sorsot megélt opelek az út szélén, kertek végén, szemétdombokon rohadnak el :) :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Hali Kori! Remélem nem értettél félre! Nem azért írtam, hogy mindennapi autónak, mert lenézném, mint újabb Opelt, hanem épp ellenkezőleg! HA újabb típus akkor az Omega! Framkó nagy kasztni rendes motor, hátsókerékhajtás! Ez nem nagyon maradt meg már csak a luxusautókban... Ja és biztonságosabb is mint egy öreg vas, ezért lenne jó mindennap! Csak sajna nekem is a nemzeti bankkal vannak problémáim! Egyébként már ott figyelne nálam is egy Omega meg egy Diplo... de sajna ez mg várat magára.............. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Egyáltalán nem értettem félre. De ha tudom hol szakad az emberre a nemzeti, akkor bizt. szólok. Na de kanyarodjunk vissza az eredeti témához, mielőtt kimoderálnak. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2005 Tudna valaki segíteni? Hogy a francba mondják deutsch-ul, az ajtókon körben található gumiszallagot (vagy kédert), ami arra jó, hogy ha becsukom az ajtót, ne süvítsen be a szél. Ezt szeretném megrendelni a B Rekordomhoz, a www.opel-classic-parts.com -ról Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Az epc azt íraj:GUMMIABDICHTUNG. Remélem tudod használni és a buta svábok megértik :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Hú ez nem lesz könnyű! Az egyik cimborám írt nekik németül, és néztek bután mit akar!!! Első szélvédőhöz akart gumikédert..... de itthon is lehet rendelni, kapni. Pesten van az Oldi Profil nekik benne van a katalógusukban, csak minta alapján ki kell keresni. A címet ne kérdezd otthon van....majd megbnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 itt a dudumról egy cikk 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts