japy Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Köszönöm megpróbálom! Amúgy a javítás illetékes helyen mennyit kóstál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Köszönöm megpróbálom! Amúgy a javítás illetékes helyen mennyit kóstál? Passz, nem jártam még illetékes helyen. Meg kell kérdeni egy szakszervizet, meg egy helyi autószerelőt, és el kell dönteni melyiket választod, vagy veszel egy marék fúróhegyet, és nekiesel. Én vagy 5-öt eltörtem. Egy a kardánboxból került elő. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
japy Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Passz, nem jártam még illetékes helyen. Meg kell kérdeni egy szakszervizet, meg egy helyi autószerelőt, és el kell dönteni melyiket választod, vagy veszel egy marék fúróhegyet, és nekiesel. Én vagy 5-öt eltörtem. Egy a kardánboxból került elő. :devlish: Valószínü hogy lamella problémája van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Valószínü hogy lamella problémája van? Az enyémnek meg volt kopva a kulcsa, nem húzta vissza teljesen alamellákat, és akadt. De ma pölö észrevettem, hogy megint nincs kormányzár. :devlish: Mivel nekem már sima csavar fogja lehet holnap lekapom megnézni, és csinálok képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
japy Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Az enyémnek meg volt kopva a kulcsa, nem húzta vissza teljesen alamellákat, és akadt. De ma pölö észrevettem, hogy megint nincs kormányzár. :devlish: Mivel nekem már sima csavar fogja lehet holnap lekapom megnézni, és csinálok képeket. Azt megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
japy Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Na tegnap megoldódott a problémám 2500Ft volt a javítási költség! 10 perces munka az egész! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Na tegnap megoldódott a problémám 2500Ft volt a javítási költség! 10 perces munka az egész! :devlish: Részletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
japy Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 Részletek? Hogy pontosítsunk G astráról van szó! Amint előzőekbe írtam az elindítás ment! Azt bárki megcsinálhatja,hogy ne keljen trailer-t hívni ha a puszta közepén van! A takaró gumi levétele után életre tudtam kelteni! A kulcs bedugása előtt az alsó részen van egy lamella aminek fel kell jönnie mert az reteszeli az elfordulást! Ezt ha felnyomom és utána beteszem a kulcsot elindul! Nos 2500Ft volt a javítás!!! 10 perc az egész! Leírás: A kormány feletti műanyag burkolatot levenni utána ablaktörlő kapcsolót kivenni. Egy vékonyabb hosszú csavarhúzóval fentről bebökni és már ki is ugrik a zárbetét! FONTOS!!! (A kulcsnak bent kell lennie mert ha nincs szétugranak a lamellák!!!!!!!) A betét hátsó részén van egy rugó által nyomott (olyan mint egy csapágygörgő) és ez a hiba oka! Mert ez egy alumínium házba mozog ha mozog! Ezt kell megoldani mert a használat során berágódik az alumíniumba és ezért akad meg! Megoldás le kell csípni a görgő alatti rugóból ne nyomjon akkorát, és persze jól megzsírozni! Megmozgatni megjáratni majd mehet vissza a helyére! Azt pontosan nem jegyeztem meg de mielőtt vissza tesszük van a zárbetét helyének végén egy pöcök amit vissza kell kattintani a ablaktörlő kapcsoló felől lehet megcsinálni,hogy amikor vissza tesszük a betétet kattannia kell! Nagyjából ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 Hogy pontosítsunk G astráról van szó! Amint előzőekbe írtam az elindítás ment! Azt bárki megcsinálhatja,hogy ne keljen trailer-t hívni ha a puszta közepén van! A takaró gumi levétele után életre tudtam kelteni! A kulcs bedugása előtt az alsó részen van egy lamella aminek fel kell jönnie mert az reteszeli az elfordulást! Ezt ha felnyomom és utána beteszem a kulcsot elindul! Nos 2500Ft volt a javítás!!! 10 perc az egész! Leírás: A kormány feletti műanyag burkolatot levenni utána ablaktörlő kapcsolót kivenni. Egy vékonyabb hosszú csavarhúzóval fentről bebökni és már ki is ugrik a zárbetét! FONTOS!!! (A kulcsnak bent kell lennie mert ha nincs szétugranak a lamellák!!!!!!!) A betét hátsó részén van egy rugó által nyomott (olyan mint egy csapágygörgő) és ez a hiba oka! Mert ez egy alumínium házba mozog ha mozog! Ezt kell megoldani mert a használat során berágódik az alumíniumba és ezért akad meg! Megoldás le kell csípni a görgő alatti rugóból ne nyomjon akkorát, és persze jól megzsírozni! Megmozgatni megjáratni majd mehet vissza a helyére! Azt pontosan nem jegyeztem meg de mielőtt vissza tesszük van a zárbetét helyének végén egy pöcök amit vissza kell kattintani a ablaktörlő kapcsoló felől lehet megcsinálni,hogy amikor vissza tesszük a betétet kattannia kell! Nagyjából ennyi! Aha, ahogy olvasom nagyjából hasonló konstrukció mint a F astráé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Aha, ahogy olvasom nagyjából hasonló konstrukció mint a F astráé. Persze, mert amúgy tök ugyan az a gyújtáskapcsoló és a hengerzár is, mint az F AstráLYé (pontosabban 96-tól beépítettekkel), csak lehet mart minta van a kulcs száron. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyiember Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Üdv. mindenkinek! Új vagyok még a fórumon, de volna egy problémám, hátha tud valaki segíteni! G ASTRA kombinál gyújtás ráadásánál beindul az autó és folyamatosan indít. :devlish: Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Üdv. mindenkinek! Új vagyok még a fórumon, de volna egy problémám, hátha tud valaki segíteni! G ASTRA kombinál gyújtás ráadásánál beindul az autó és folyamatosan indít. :devlish: Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Valszeg a gyujtásskapcsoló elektromos része rossz. Összeégtek az érinkezők vagy valami hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyiember Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Valszeg a gyujtásskapcsoló elektromos része rossz. Összeégtek az érinkezők vagy valami hasonló. Azt már szétszedtem, de égésnyomot nem látok rajta. Az nem lehet, hogy az önindítónál van valami gubanc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Azt már szétszedtem, de égésnyomot nem látok rajta. Az nem lehet, hogy az önindítónál van valami gubanc? Azt irtad gyujtás ráadásakor egyből teker akkor az szerintem nem az indítómoci hibája. Vagy úgy rossz ha továbbfordítod az indítózásra, és nem áll le az indítómoci ha visszaengeded? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyiember Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Azt irtad gyujtás ráadásakor egyből teker akkor az szerintem nem az indítómoci hibája. Vagy úgy rossz ha továbbfordítod az indítózásra, és nem áll le az indítómoci ha visszaengeded? Egyből rossz amikor ráadom a gyújtást, az önindítózásig el sem kell jutni és jár a motor. Az elektromos rész egyik oldalát sikerült szétszedni, de ott - ahogy már írtam - nem látszik égésnyom. A másik oldalát nem tudtam szétszedni, a vezetékeket nem tudtam kiszedni a műanyag aljzatból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Egyből rossz amikor ráadom a gyújtást, az önindítózásig el sem kell jutni és jár a motor. Az elektromos rész egyik oldalát sikerült szétszedni, de ott - ahogy már írtam - nem látszik égésnyom. A másik oldalát nem tudtam szétszedni, a vezetékeket nem tudtam kiszedni a műanyag aljzatból. Pedig szerintem ott lesz a bibi, kapja a tápot az önindító már gyujtáskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyiember Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Pedig szerintem ott lesz a bibi, kapja a tápot az önindító már gyujtáskor. Köszi a segítséget! Van valamilyen ötleted, hogy tudom szétszedni a vezetékek felőli oldalt, hátha ott van a gubanc. A javítás a jövőhétre marad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Köszi a segítséget! Van valamilyen ötleted, hogy tudom szétszedni a vezetékek felőli oldalt, hátha ott van a gubanc. A javítás a jövőhétre marad! Hát igazából nem sok, mert F astrám van, azon le lehet szedni külön az elekrtomos részt a kapcsolóról, de szét nem szedtem, pedig ezen volt égésnyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Hát igazából nem sok, mert F astrám van, azon le lehet szedni külön az elekrtomos részt a kapcsolóról, de szét nem szedtem, pedig ezen volt égésnyom. http://kep.psharing.com/354230.jpg Zotya, ez a Tiédből való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Zotya, ez a Tiédből való? Igen. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Igen. :devlish: Megvan rajta a P csatlakozópont? Az jó, terveim vannak vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Megvan rajta a P csatlakozópont? Az jó, terveim vannak vele. Rémlik valami funkció, hogy átkötés után az indexkarral lehet parkolófényt kapcsolni... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Rémlik valami funkció, hogy átkötés után az indexkarral lehet parkolófényt kapcsolni... :devlish: Erre gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Erre gondoltam :lol: Egyszer valaki linkelt is róla kapcsolási rajzot. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 A parkolófény, az amikor a kart fel v. le nyomva hagyod és világít a helyzetjelző gyújtás nélkül? A Vectrámban ez alapból benne van és 1szer nyáron simán leszívta az akksimat. Én kimondottan rühellem ezt benne, sokszor van azóta is, hogy a térdemmel véletlenül bekapcsolom kiszálláskor. Viszont ha az A Vectra indexkarja ilyen talán egyszerü cserével is célhoz érsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts