Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ha ritkaság ha nem, az a porszívó gégecsőhöz hasonlító tartó vicces. Hiába kuriózum a kocsi, szerintem ez így ebben a formában ronda. Persze a spoilerről beszélek, a többi rendben van. :lol: Ok akkor mégegyszer utoljára, mert Gelko türelme is véges... a gégecső kinézet azért van mert valahogy meg kell oldani, hogy mozgatható - állítható maradjon a a spoiler magassága. Hát a 90es években ez jó ötletnek tűnt, sztem reklamálj a Opel DTM csapatnál, biztos vevők lennének jobb ötletre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ha ritkaság ha nem, az a porszívó gégecsőhöz hasonlító tartó vicces. Hiába kuriózum a kocsi, szerintem ez így ebben a formában ronda. Persze a spoilerről beszélek, a többi rendben van. :lol: Azért ilyen,mert egy léptetőmotor állitja a magasságát automatikusan.A gégecső meg követi az elmozdulást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Azért ilyen,mert egy léptetőmotor állitja a magasságát automatikusan.A gégecső meg követi az elmozdulást. :lol: Lehetett volna olyan is mint az antenna, teleszkópos, az biztos mindenkinek tetszene. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Lehetett volna olyan is mint az antenna, teleszkópos, az biztos mindenkinek tetszene. :lol: egen és oldd meg a tömítését, hogy ne ázzon be, ne rohadjon egybe, ne menjen tele piszokkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 egen és oldd meg a tömítését, hogy ne ázzon be, ne rohadjon egybe, ne menjen tele piszokkal... Na jó, feladom, akkor maradjon harmonikás. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Egy angol oldalon találtam egy szer egy házilag épitett Astra DTM-et.A srác egyedileg megcsinálta magának a középmotoros replikát,ugyanúgy 4,6-os Northstar motorral. http://opel.resmoto.com/tuning/opel_astra_dtm.jpg Ugyanigy nézett ki,csak nem került annyiba mint az eredeti :lol: Csak ennek OPC X-Treme a neve. 4.0 V8 444LE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ok akkor mégegyszer utoljára, mert Gelko türelme is véges... a gégecső kinézet azért van mert valahogy meg kell oldani, hogy mozgatható - állítható maradjon a a spoiler magassága. Hát a 90es években ez jó ötletnek tűnt, sztem reklamálj a Opel DTM csapatnál, biztos vevők lennének jobb ötletre.... Dehogy reklamálok. Nekem nem tetszik oszt kész. Soha nem lesz ilyen autóm, hogy annyira zavarjon hogy elkezdjek gondolkodni más megoldáson. :lol: Egyébként az antennaszerű megoldás nem is lenne olyan rossz 5let és a szárak között mondjuk szimeringek lennének, amik tömítenek, így a beázás is megoldva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Hát igen,nem szép dolog egy ritkaságból viccet csinálni :lol: Egyedül a Taxit szántam viccnek, mert abban is állíthatóak voltak a "spoilerek". Az EVO500-ról meg még nem hallottam (bár lehet, hogy láttam képen, de nem tudtam, hogy az az), igen ez van, fiatal vagyok Opeles téren (is): még csak a Lotus Omegáról meg az Irmscher 3000-eséről hallottam már. Tanítóbácsibrancs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 :lol: Nem hittem volna,hogy az alapból rusnya külsőt még fokozni lehet :lol: Veszprémben kószál egy ilyen szinű mondeo,az még jobban ki van dekorálva műkrómmal.Mind a négy ajtó körben,a karosszéria összes illesztése stb......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 http://www.funnyphotos.net.au/images/funny...n-a-parade1.jpg Hehe, RAT ROD :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Egy újabb gyöngyszem: http://www.hasznaltauto.hu/3182074_suzuki_swift_2009 Ahogy a kerék kitölti a kerékjáratot: http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?hir...68354&fid=1 Egy több mint 9 éves suzukiért nem pénz :lol: Én a 3 éves WagonR-t adtam el ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Egy újabb gyöngyszem: http://www.hasznaltauto.hu/3182074_suzuki_swift_2009 Ahogy a kerék kitölti a kerékjáratot: http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?hir...68354&fid=1 Egy több mint 9 éves suzukiért nem pénz :lol: Én a 3 éves WagonR-t adtam el ennyiért. 9-éves, ehhez képest az van írva hogy 2009/6. Azért olyan olcsó, mert még fél misit rá kéne költeni, hogy úgy be tudjak ülni, hogy ne kelljen mindehol az Opelosok harsány röhögését hallgatnom. :lol: Meg a meghirdetett ár kétszeresében van neki, ezek szerint tiszta jó szándékból bukik rajta egy milliót. :lol: Rendes csávó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Szerintem egy homogén színre fújva és még ültetve nem is lenne rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Extrák: gyári multimédiával.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 détéem vazzzeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Éndzsölájsz (csak kicsit ki van dülledve): Na most párásodjá'! Elfogyott a kábelkötegelő: Anderkonsztráksün: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 J0hnnynak elfogyott a PVC csöve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Stefán! Nyertél ezekkel a képekkel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ilyet kell tenni a kocsitokba. Tuti jó lesz. Főleg turbojet-el. :lol: utánnaolvastam, a turbojet, egy levegőgyorsító, berakod a csőbe és... forog. Hogy ez innentől hogyan gyorsítja a levegőt ne kérdezzétek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ilyet kell tenni a kocsitokba. Tuti jó lesz. Főleg turbojet-el. :lol: utánnaolvastam, a turbojet, egy levegőgyorsító, berakod a csőbe és... forog. Hogy ez innentől hogyan gyorsítja a levegőt ne kérdezzétek. :lol: Le vagy maradva öcsisajt! :D Nekem már kettő is van, egy szívócsőben, egy kipuffban. :D garantált +20 paci! :P :lol: Amúgy ugyanaz a működési elve mint a ventillátornak, az is forog, és gyorsítja a levegőt, mit nem lehet ezen érteni?! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Le vagy maradva öcsisajt! :D Nekem már kettő is van, egy szívócsőben, egy kipuffban. :P garantált +20 paci! :lol: :lol: Amúgy ugyanaz a működési elve mint a ventillátornak, az is forog, és gyorsítja a levegőt, mit nem lehet ezen érteni?! :lol: :D Kipuffban nem olvad el az a szar? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Kipuffban nem olvad el az a szar? :lol: fémbül heggesztette bittos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Kipuffban nem olvad el az a szar? :lol: fémbül heggesztette bittos :lol: Abból lesz a végén a lángcsóva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts