Seniman Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Előzésnél rejtett tartalék?! B) Az nekem is van, csak ha kell soha nem emlékszem hova dugtam. :huh: :lol: Rejtett tartaléknak megteszi egy MIG-hajtómű ^_^ Azt biztos megtalálod :P Kicsit zajos,de a hatás egyedi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Rejtett tartaléknak megteszi egy MIG-hajtómű :huh: Azt biztos megtalálod :lol: Kicsit zajos,de a hatás egyedi :P Csak azt rejtsd el a kadettban. ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Csak azt rejtsd el a kadettban. :lol: ^_^ Viszont abban a kadettot simán el lehet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 tiszta Kánten :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 tiszta Kánten :huh: :lol: A cél szentesíti az eszközt! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 http://i206.photobucket.com/albums/bb212/p...09/DSC00788.jpg http://i16.photobucket.com/albums/b44/bart...09/IMG_4349.jpg Lotus? Állítható menetközben? Taxi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Lotus? Állítható menetközben? Taxi? :lol: Persze, a menetszél állítja be magának. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Lotus? Állítható menetközben? Taxi? :lol: EVO500, nem Lotus... ( Más ívek, más lökösök) és emlékeim szerint annak ugyanolyan szpoilere van, mint a Porsche Carrera szériának, azaz sebesség függvényében módosít. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ezt jól benézte fikkantóbrancs :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 EVO500, nem Lotus... ( Más ívek, más lökösök) és emlékeim szerint annak ugyanolyan szpoilere van, mint a Porsche Carrera szériának, azaz sebesség függvényében módosít. :lol: :lol: Hát igen,nem szép dolog egy ritkaságból viccet csinálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ezt jól benézte fikkantóbrancs :lol: :lol: :lol: :lol: Nézd el nekik,nem egy gyakori látvány mifelénk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Nézd el nekik,nem egy gyakori látvány mifelénk :lol: Most akkor fikáztuk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Most akkor fikáztuk? :lol: Igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Nézd el nekik,nem egy gyakori látvány mifelénk :lol: De azért itthon is fut 1-2 példány tudtommal... Mindegy, mondjuk találok a neten egy képet amin nem széria verdáról van szó, előbb én rákeresek, hogy nem-e vmi ritkaság, ami lehet nem tetszik de azért akko' is gyári :lol: Kissé túlspilázott, dehát a DTM-be elkell.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 De azért itthon is fut 1-2 példány tudtommal... Mindegy, mondjuk találok a neten egy képet amin széria verdáról van szó, előbb én rákeresek, hogy nem-e vmi ritkaság, ami lehet nem tetszik de azért akko' is gyári :lol: Kissé túlspilázott, dehát a DTM-be elkell.... :lol: :lol: Egy angol oldalon találtam egy szer egy házilag épitett Astra DTM-et.A srác egyedileg megcsinálta magának a középmotoros replikát,ugyanúgy 4,6-os Northstar motorral. Ugyanigy nézett ki,csak nem került annyiba mint az eredeti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Egy angol oldalon találtam egy szer egy házilag épitett Astra DTM-et.A srác egyedileg megcsinálta magának a középmotoros replikát,ugyanúgy 4,6-os Northstar motorral. Ugyanigy nézett ki,csak nem került annyiba mint az eredeti :lol: Jajhátkérem... aki olyan országban született, ahol ezt emberi keretek között meg lehet tenni (nemcsak a tunyingot, hanem a papírozást :lol:) Amúgy jó kis fíling lehet... ezért nem tettem le a V8ról.. csak odázom... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Jajhátkérem... aki olyan országban született, ahol ezt emberi keretek között meg lehet tenni (nemcsak a tunyingot, hanem a papírozást :P ) Amúgy jó kis fíling lehet... ezért nem tettem le a V8ról.. csak odázom... :lol: :lol: Szerinted az itthoni,csővázas diablo és egyéb replikák hogy keletkeznek?Itthon nem ad a hatóság engedélyt rájuk :lol: Itthon megépitik,angliában forgalomba helyezik,angol autóként visszahozzák,leregadózzák és mehet a móka :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 ezért nem tettem le a V8ról.. csak odázom... :lol: :lol: Valami ilyet szeretnél? :lol: Plusz van még a karbon alatt egy cuki spirálkompresszor is,hogy bizos elkaparjon utolsó fokozatban is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Valami ilyet szeretnél? :D Plusz van még a karbon alatt egy cuki spirálkompresszor is,hogy bizos elkaparjon utolsó fokozatban is :lol: Gyáriban így nézett ki : de ez "csak" egy LS1es... én szívem szerint egy LS2 vagy LS7est tennék bele (Nem igaz, egy Vortec L18 az álom... 8128 ccm :lol: - de csak mert megalomán vagyok, és nagyobb nincs :lol: persze sok és nagy kompresszorral :lol: :P ) értettem főnök... off végeeeee folyt a B omega társalgóban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 maradjunk a témánál ! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Hát igen,nem szép dolog egy ritkaságból viccet csinálni :lol: Ha ritkaság ha nem, az a porszívó gégecsőhöz hasonlító tartó vicces. Hiába kuriózum a kocsi, szerintem ez így ebben a formában ronda. Persze a spoilerről beszélek, a többi rendben van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ha ritkaság ha nem, az a porszívó gégecsőhöz hasonlító tartó vicces. Hiába kuriózum a kocsi, szerintem ez így ebben a formában ronda. Persze a spoilerről beszélek, a többi rendben van. :lol: Én inkább nagyfeszültségű szigetelőnek néztem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Én inkább nagyfeszültségű szigetelőnek néztem. :lol: Én meg teleszkóptakarónak vmi kismociról. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts