gabesz76 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 mi van a jobb sarokba írva? sőt, annak is örülnék, ha egyszer az eleje is meglenne :) Nem mertem az elejét lefényképezni,(De az is hasonló stílusú volt.) mert közben jött a tulaj és elég morcosan nézett <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 astra-mindenit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 astra-mindenit :( http://img9.imageshack.us/img9/6035/dsc00051edit.jpg http://img10.imageshack.us/img10/9574/dsc00052edit.jpg :) Na meg az a piros leffentyű az alján?! Nem látom tisztán, a lökösön lyukak vannak, vagy csak pöttyök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 lukak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Ehhez hozzászólni sem tudok. Megyek hányni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Az egyik rajt megörökítettem a Lurdynál (a másik még időben elmenekült), azért ilyen homályos, mert a tetőablak LED sorának traffipax zavaró hatása megzavarja a fényképezőgép CCD lapkáit :) Amúgy meg élőben kell az ilyet látni, így visszaadhatatlan. Azért remélem így is látjátok miről is van szó! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Az egyik rajt megörökítettem a Lurdynál (a másik még időben elmenekült), azért ilyen homályos, mert a tetőablak LED sorának traffipax zavaró hatása megzavarja a fényképezőgép CCD lapkáit :) Amúgy meg élőben kell az ilyet látni, így visszaadhatatlan. Azért remélem így is látjátok miről is van szó! :( http://kepfeltoltes.hu/090710/P7040106_www...ltoltes.hu_.jpg Erről eszembe jut, mikor volt a Lurdy-nál egy piros mazda, alatta színváltós neon, én meg elkezdtem mondani: " hű bazeg ez az előbb piros volt, most meg zöld mindjárt besz@rok". Erre asszem Zoli rám szólt, hogy ott áll mögöttem a tulaj. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Erről eszembe jut, mikor volt a Lurdy-nál egy piros mazda, alatta színváltós neon, én meg elkezdtem mondani: " hű bazeg ez az előbb piros volt, most meg zöld mindjárt besz@rok". Erre asszem Zoli rám szólt, hogy ott áll mögöttem a tulaj. :( Vannak ilyen sztorik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Vannak ilyen sztorik... :) Vannak, egyszer én is le akartam kapni egy tuning gépet, tényleg szép volt, már emeltem a telefont, amikor kiszállt a srác a lefóliázott kocsiból. Egyértelmű volt hogy fényképezni akarok, ezért minden-mindegy alapon megkérdeztem.: Bocs tök jó a kocsid, szabad egy képet csinálnom? Válasz.: anyádat fényképezd Köcsőőőőg! :( A büszke tulaj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Az egyik rajt megörökítettem a Lurdynál (a másik még időben elmenekült), azért ilyen homályos, mert a tetőablak LED sorának traffipax zavaró hatása megzavarja a fényképezőgép CCD lapkáit :) Amúgy meg élőben kell az ilyet látni, így visszaadhatatlan. Azért remélem így is látjátok miről is van szó! :P Azért az a duma sem volt semmi, amit utána lepoénkodtunk... Mi lenne, ha nem LED hanem mondjuk szoli cső lenne.. és éjjel is tudsz barnulni, na az az igazi rajság... Van egy eladó tetőablakom!! :hiya: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Erről eszembe jut, mikor volt a Lurdy-nál egy piros mazda, alatta színváltós neon, én meg elkezdtem mondani: " hű bazeg ez az előbb piros volt, most meg zöld mindjárt besz@rok". Erre asszem Zoli rám szólt, hogy ott áll mögöttem a tulaj. :P nem gáz ez, ha ti vagytok többen :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Vannak, egyszer én is le akartam kapni egy tuning gépet, tényleg szép volt, már emeltem a telefont, amikor kiszállt a srác a lefóliázott kocsiból. Egyértelmű volt hogy fényképezni akarok, ezért minden-mindegy alapon megkérdeztem.: Bocs tök jó a kocsid, szabad egy képet csinálnom? Válasz.: anyádat fényképezd Köcsőőőőg! :) A büszke tulaj! nekem ma volt ilyen...kijöttem az épületből, mennék dolgomra..látom van egy cali. olyan mht volt rajta, h sztem a levegő se tudta eldönteni h kifelé vagy befelé kell ott menni...már vettem elő a telefont mikor az addig csak gyalogosnak tűnő emberke ki nem nyitotta az ajtó. ugyh imitáltam egy hívásfogadást, majd beszálltam a dobozba... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 a szó elszáll, az alkotás megmarad, és örök emlék lesz. TOPauto.hu...... :( :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Ez valami gyönyörű! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 a szó elszáll, az alkotás megmarad, és örök emlék lesz. TOPauto.hu...... :( :) :P Ha ezért valaki pénzt ad! Hát nem tudom, nálam már a sport dob is image romboló egy autó vételnél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Ha ezért valaki pénzt ad! Hát nem tudom, nálam már a sport dob is image romboló egy autó vételnél! Én először azt hittem, hogy leöntötték kromofággal, csak mikor a belsejét néztem, akkor esett le, hogy ez dizájn akar lenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 astra-mindenit :) http://img9.imageshack.us/img9/6035/dsc00051edit.jpg http://img10.imageshack.us/img10/9574/dsc00052edit.jpg Képpel nem idézünk...Anti ne mán,ez nagyon gázzzzzzzz Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Ha esetleg érdekel valakit jövő héten dobok fel pár képet az enyémről,elkészül végre az air brush a belsejére,remélem jól fog kinézni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Ha esetleg érdekel valakit jövő héten dobok fel pár képet az enyémről,elkészül végre az air brush a belsejére,remélem jól fog kinézni.... sztem jobb ha nem ebbe a topicba :) de máshova várjuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 sztem jobb ha nem ebbe a topicba :) de máshova várjuk :( akkor melyikbe ha nem a tuningba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 sztem jobb ha nem ebbe a topicba :hiya: de máshova várjuk :lol: akkor melyikbe ha nem a tuningba? :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 akkor melyikbe ha nem a tuningba? Mondjuk ide. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Mondjuk ide. :) oké,bocsi a zavarásért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Nem zavartál, de ide csak a csicsa, égő autók képét tesszük. Gondolom te a sajátod nem épp ilyen helyen szeretnéd látni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts