meriva1.8 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Igen aza a csaj játszott benne aki Audrie (odri) -t játszotta a Twin Peaks-ben :P Lara Flynn Boyle??? Jó bige.... volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Állitolag ez valaha Astra volt. Ez már szinte a buncselekmény kategoria... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 :shock: Olyan mint egy SEAT Toledó. :? De a segge nem rossz. Meg a baloldali csaj sem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ez Astra ? :shock: Meg nem mondtam volna ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Itt pedig a BestOfGSI :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Állitolag ez valaha Astra volt. De nem G Astra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Passz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 De nem G Astra? A oszlopból ítélve F :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 A oszlopból ítélve F :roll: Első sárvédő lemez is F-re hajaz. Főleg ott az első indexnél árulkodó. Persze ettől még nem biztos. Érdekes jószág ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Első sárvédő lemez is F-re hajaz. Főleg ott az első indexnél árulkodó. Persze ettől még nem biztos. Érdekes jószág ez... tod' mi az árulkodó? a 3. ajtó :idea: szerintem... :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 broáf :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GTX Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Tartok ma délután haza az Árpádhídon és nem hittem a szememnek! Szerencsére nálam volt a fénytleképezőkézikészülék.Azért homály mert közben vezettem! (Gabi látod na én pl lehetnék versenyző mert nem ütöttem szét az indexét senkinek. :wink: ) http://img.tar.hu/gsitamas/size2/11002891.jpg Mondjuk biztos sok lőerő lehet benne azért kell ekkora hókotró, hogy legyen leszorítóerő úgy 80km/h-nál. Aki közelebbről meg szeretné nézni ezt a "csodát", az megteheti a Gyömrői úton a Richterrel szemben. Arra járok melóba és szinte mindíg látom ott. De ez a szárny...nem is mondok inkább semmit, asszem önmagáért beszél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Erre emlékszik még valaki? Kicsit lassan ébredek, de... Ez a koncepció a Chrysler és a PPG együttműködésével épült 1984-es Dodge "Turbo Interceptor" M4S Prototype. Alapjául egy DOHC 2.2 literes, 4 hengeres, twin turbós (Garret T-25) motor szolgált, amelyre egy 5 sebességes kézi váltót applikáltak, és a lóerőket a hátsó kerekekre vezették. Teljesítményét 440 HP -ben határozták meg, végsebessége valamivel 310 km/h (194.8 mph) felett volt, gyorsulási adatai állítólag -> "0 to 60 in 4.1 and the 1/4 mile at 12.9 at 104 mph". (bár terjengtek pletykák egy 600 HP-s változatról is, ami 12.1 @ 115 mph-et ment.) Filmes szereplése előtt az autó pace car-ként szolgált az Indy sorozatban, kifejlesztése 1.5 millió dollárba került. A cél egy alacsony légellenállású, és kis fogyasztású sportkocsi volt. A Wraith című filmben 6 hasonló (replika) autót törtek rommá a kaszkadőr és az ütközéses jelenetekben. Mára csak 4 db működőképes maradt belőle világszerte, ezekből nyilvánosan megtekinthető egy a PPG székházban, és egy a Chrysler múzeumban Aubumban. Persze más motorral szerelt hasonló karosszériával rendelkező replikákat találhatunk Amerika szerte... by: AGR :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 És jó volt benne a NŐ! :) :) :) Sherilyn Fenn :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 A oszlopból ítélve F :roll: Pont a szélvédő két szélénél lévő fekete valamiről gondoltam hogy mintha nekem nem lenne olyan. Meg a csomagtartóajtón lévő lámpabevágás sem nagyon hasonlít szerintem. De a hátsó szélvédő formája egyezik. Sajnos nem ismerem a G Astrákat közelebbről. Csak tipp volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Sherilyn Fenn :wink: http://www.fast-rewind.com/wraith2.jpg Köszike!Na erről a NŐRŐL beszéltem.Nekem anno nagyon bejött! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 A oszlopból ítélve F :roll: 1xű tankbeömlő nyílás... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Köszike!Na erről a NŐRŐL beszéltem.Nekem anno nagyon bejött! :wink: Hát igen, serdülőkorunk meghatározó élménye volt ez a Nő... :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Sherilyn Fenn Hmmm... Megnézném Sherilyn Lenn is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Hmmm... Megnézném Sherilyn Lenn is! :wink: Mellesleg is nagyon OTT volt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Látom sikerült a témámmal szétOFFoltatni a topikot :) Süti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Ezt a carstylingon találtam a kovetkezo felirattal: Opel Kadett ultetve elado :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Az atya a fiú és a szentlélek nevében Ámen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Bár a jobb oldali ajtót üveggel megvenném :wink: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Az atya a fiú és a szentlélek nevében Ámen! hát ha ültek benne igen hálátlan lehetett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts