Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Szép Suzuki :) A legjobb kép aláírás: "Megjött a matricám" <_< Ismét egy Suzuki Lutra album. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Szép Suzuki <_< Ez is tudhat csodákat a 175-ös gumival, kb annyira mint anno mikor nekem a 60 tagú vágtázók alá olyan patkó került! 53 ló és mivel azt írja, hogy a kipuf variálva, fordulaton van hangja, gondolom a városi starssze rész 9liter/100Km. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Csúnya dolog kiröhögni! Biztos csak a magyar utak miatt van ennyire megemelve. Jobb utakra biztos cementtel szokta ültetni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Csúnya dolog kiröhögni! Biztos csak a magyar utak miatt van ennyire megemelve. Jobb utakra biztos cementtel szokta ültetni. :) a dobfék meg azért piros mert épp izzik <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 a dobfék meg azért piros mert épp izzik <_< :) A tegnapi Rárói talin is ott volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 A tegnapi Rárói talin is ott volt. <_< Olyan ez a kocsi mint egy igazi véres szájú vadász, csak a zsákmányra vár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Olyan ez a kocsi mint egy igazi véres szájú vadász, csak a zsákmányra vár. De hát vadászni fegyver nélkül... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 De hát vadászni fegyver nélkül... <_< A matricákkal felvértezve még egy x30xe-t is legyorsul. Amúgy nem tudom miért olyan nagy dolog ez a "legyorsullak". Én valahogy sokkal jobban élvezek kanyargós úton menni, mint egyenesben b@szni neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 A matricákkal felvértezve még egy x30xe-t is legyorsul. Amúgy nem tudom miért olyan nagy dolog ez a "legyorsullak". Én valahogy sokkal jobban élvezek kanyargós úton menni, mint egyenesben b@szni neki. <_< Na igen, az az igazi élményautózás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 A matricákkal felvértezve még egy x30xe-t is legyorsul. Amúgy nem tudom miért olyan nagy dolog ez a "legyorsullak". Én valahogy sokkal jobban élvezek kanyargós úton menni, mint egyenesben b@szni neki. <_< Ezért kell mindig baxni neki, nem csak egyenesben :) Amúgy meg szerintem vicces ilyen "agyontuningoltnak látszó" autókat alázni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Ezért kell mindig baxni neki, nem csak egyenesben :lol: Amúgy meg szerintem vicces ilyen "agyontuningoltnak látszó" autókat alázni <_< Mer neked van mivel...de egyszer lemegyek csütörtökön...valaki eltereli a figyelmed, és hopp máris x16sz Corsa-d lesz. :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Mer neked van mivel...de egyszer lemegyek csütörtökön...valaki eltereli a figyelmed, és hopp máris x16sz Corsa-d lesz. <_< :) :) :lol: http://www.youtube.com/watch?v=nK4KDLJUfZM? A srác szokott is lenni a Lurdynál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Mer neked van mivel...de egyszer lemegyek csütörtökön...valaki eltereli a figyelmed, és hopp máris x16sz Corsa-d lesz. :) :lol: :lol: neked meg dízel astrad? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 neked meg dízel astrad? <_< :) Az azért talán nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 :) http://www.youtube.com/watch?v=nK4KDLJUfZM? A srác szokott is lenni a Lurdynál. <_< Beteg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 :lol: http://www.youtube.com/watch?v=nK4KDLJUfZM? A srác szokott is lenni a Lurdynál. Misinek hívják amúgy :lol: Cicás a két utánfutó ? <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 a legújabb versenyző. szép darab <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 a legújabb versenyző. szép darab <_< Shogun szárny? :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Shogun szárny? <_< :) :) banolta az összes júzerem :lol: de válaszolni képtelen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 a legújabb versenyző. szép darab <_< Ez valami iszonyat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 a legújabb versenyző. szép darab :) Hogy ez mekkora homály!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Ez az új oldalcsík dizájn: http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/18..._1246827763.jpg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Ez az új oldalcsík dizájn: http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/18..._1246827763.jpg :) Még ez a legkisebb probléma, képről egész szép munkának tűnik az az oldalcsík lehegesztés. Kap egy fényezést, és OK. De azok a spoilerek :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Egy igényes mondeo tuning: http://kepfeltoltes.hu/view/090703/K_p015_...ltoltes.hu_.jpg mi van a jobb sarokba írva? sőt, annak is örülnék, ha egyszer az eleje is meglenne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts