Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Cicás autók

uhuhu

Recommended Posts

Az a lényege, hogyha lemész egy földútra, akkor az ez alá kerülő por szépen összekarcolja a lakkot. :lol:

Én meg azt hittem a felpattanó kavicsok ellen van. <_< De akkor nem értem, hogy miért csak a gépháztető elején. Meg szerintem ha leveszed akkor teljesen más lesz a fényezés, mert alatta nem fakul annyira. Hamár felteszek ilyet, akkor rakom víztiszta fóliából amilyenből a sátrak "üvegét" csinálják, akkor nem olyan feltűnő, és nem csúfítja el a kocsi elejét.

Megosztás:

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Én meg azt hittem a felpattanó kavicsok ellen van. <_< De akkor nem értem, hogy miért csak a gépháztető elején. Meg szerintem ha leveszed akkor teljesen más lesz a fényezés, mert alatta nem fakul annyira. Hamár felteszek ilyet, akkor rakom víztiszta fóliából amilyenből a sátrak "üvegét" csinálják, akkor nem olyan feltűnő, és nem csúfítja el a kocsi elejét.

Igen...elvileg azért van! Én meg olyan lakkot fújok rá, ami ellen áll a kavicsoknak :lol: Ilyen bőr szart ziher hogy nem raknák rá.....

Megosztás:

Más vekiben nem is volt <_<

Drága mulatság, Kadett jelentősen olcsóbb.

Tavaly akartak nekem eladni, egy veki digitet 30ért, de én nem foglalkoztam vele, mert úgy gondoltam, hogy nehéz átalakítani spirálisról digitálisra. No meg nem tudtam, hogy jó F astrába :lol:

Megosztás:

Szívem dobban, első autóm ilyen volt. (hogy utáltam a rohadt kormányváltót)

Ez még akár szép is lehetne a króm tükör nélkül.

Ez már 4T-s, csak a homlok és hátfal lett kicserélve a régebbi verzióra (mivel mutatósabb). Ebben már csak botváltós kivitel van.

Én is Warcin nőttem fel (2T és 4T, ez utóbbit hajtottam is eleget)

A tükör valóban színre fújt.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.