zotya975 Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Mér' a Caravan-t nem sajnálod? :D ;) Hát nem sározom össze, ha nem muszáj, de végülis Ő van értem, és nem fordítva. -_- Akkor Zolinak szülinapjára tunyingoljuk fel homasita cuccokkal a kombit. Tetszene neki? :D Csak a testemen keresztül! ;) Esetleg egy 2 literest becsempészhettek a mocitető alá, azt még elnézem. :P Ma láttam egy tuti Ladát akkora szárnyakkal, mint egy Forma -1-esnek, de nem tudtam lekapni, mert a főnököm nem állt meg hiába könyörögtem neki. ;) Hiába magyaráztam, hogy cicás-autók, meg fóroum, azt mondta hogy a csajokat nézd B+! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Hát nem sározom össze, ha nem muszáj, de végülis Ő van értem, és nem fordítva. :P Csak a testemen keresztül! ;) Esetleg egy 2 literest becsempészhettek a mocitető alá, azt még elnézem. -_- Ma láttam egy tuti Ladát akkora szárnyakkal, mint egy Forma -1-esnek, de nem tudtam lekapni, mert a főnököm nem állt meg hiába könyörögtem neki. ;) Hiába magyaráztam, hogy cicás-autók, meg fóroum, azt mondta hogy a csajokat nézd B+! ;) Spzoliról beszéltünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Spzoliról beszéltünk. :P Na hát kösz. ;) ;) És én mit kapok???? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 morcot szigetelő szalagbol ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Egyszer kollégám 120-as skodáját tuningoltuk meg. Főnök bekülte a raktárba pakolni, mi meg széles ragszalag+ hungarocell. Lett rajta olyan szárny meg küszöbszpojler ;) Mire a srác előkerült a raktárból, addigra már az utcán mindenki az autóján röhögött. Szolnok Fő utca Euronics parkolója ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Egyik haver fényképezte ma... ;) Szlovák rendszámú suzuki stift ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Ott a tárcsa, de hol a nyereg? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Egyik haver fényképezte ma... ;) Szlovák rendszámú suzuki stift ;) http://kepfeltoltes.hu/090423/F_nyk_pek-03...ltoltes.hu_.jpg És mikor már az ember azt hinné mindent látott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 És mikor már az ember azt hinné mindent látott ;) Azért ez már nagyon durva! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Azért egy Spinert még elbírna. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Nem aprózta el! Lyuggatott sport tárcsa! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Szlovákia újabb remeke.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Egyik haver fényképezte ma... ;) Szlovák rendszámú suzuki stift ;) http://kepfeltoltes.hu/090423/F_nyk_pek-03...ltoltes.hu_.jpg a hülyeség időtlen és nem ismer határokat ;) a legutóbb ilyet magyar rendszámos, astra caravan-on láttam :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Szlovákia újabb remeke.: http://kepfeltoltes.hu/090424/DSC00004_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090424/DSC00005_www...ltoltes.hu_.jpg Tunying csoda Skoda ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Tunying csoda Skoda ;) :P Nekem az eleje tetszik ;) . Nekem nincs fantáziám a skodákhoz, úgyhogy egy ilyen kocsiból még ezt sem tudtam volna kihozni. Bár a fara nem-igen jön be. Bár ha így belegondolok nem is tetszik annyira. -_- olyan magabizonytalan vagyok....vagy nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Nekem az eleje tetszik ;) . Nekem nincs fantáziám a skodákhoz, úgyhogy egy ilyen kocsiból még ezt sem tudtam volna kihozni. Bár a fara nem-igen jön be. Bár ha így belegondolok nem is tetszik annyira. :P olyan magabizonytalan vagyok....vagy nem? ;) Olyan szinten szép, hogy nem csak rászórtak mindent lemezből hanem el vannak dolgozva az illesztések, úgy néz ki mintha eredetileg is ilyen lett volna. És nem raktak rá szárnyat! Ez dícséretes. ;) Mostanában Szlovákiában melózok ott rengeteg a skoda, és sok tuningolt, ezt is nézegettem már vagy egy hónapja, aztán most szóltam a főnöknek álljon meg egy pillanatra, az első képen látszik is a melósautónk egy része. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Ezeket skubi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Életre kel a sárkányos matrica!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 A kék csudaladánál elállt a szavam, de a sárkány nagyon szuper ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 A kéknél rengeteg egyedi megoldás van, de a kedvencem a kettévágott 10 literes vödör a motorháztetőn. ;) (persze ezen a kis képen annyira nem látszik, de régebben láttam ezt jóval nagyobban is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Gelko, le vagy maradva a terep Niváddal! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 mantababy...nagyon tetszik az aláírásod ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Ez micsoda rajta? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 sztem valami csörlő szerűség lehet ;) hát, ez tuning ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 sztem valami csörlő szerűség lehet ;) hát, ez tuning ;) :P http://kepfeltoltes.hu/090416/K_p013_www.k...ltoltes.hu_.jpg Istenem, milyen szép "chrom" -os tuningos suzuki....az ilyenekre mindig feláll. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts