Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Cicás autók

uhuhu

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Ez a gyári VTS kivitel szárnya amit belinkeltél.Ezzel még ki is néz valahogy.Na de az a torony..................... :huh:

Ráadásul messziről virit,hogy nem rávaló,de még csak nem is jó szögben áll :)

Megosztás:

Ezt a trabit arra gyártották, hogy ha kitört volna a hidegháború alatt egy konfliktus, akkor elsó vonalba ezt küldték volna ki, a NATO katonái meg hanyatt homlok menekültek volna előle.

Vagy megfeküdtek volna a röhögéstől és egyetlen lövés nélkül lefegyverezték volna őket a Varsói Szerződés Derék Katonái.

Megosztás:

Ezt a trabit arra gyártották, hogy ha kitört volna a hidegháború alatt egy konfliktus, akkor elsó vonalba ezt küldték volna ki, a NATO katonái meg hanyatt homlok menekültek volna előle.

Vagy megfeküdtek volna a röhögéstől és egyetlen lövés nélkül lefegyverezték volna őket a Varsói Szerződés Derék Katonái.

:huh: :) Én már most fekszem a röhögéstől :D :D

Megosztás:

Hmmm... Kezdek megbékéli ezzel a szárnnyal. Csak autó kell alá. :D

Én nem rajongok a szárnyakért. Földhözragadt vagyok :huh: . A manta feneke szerintem úgy szép ahogy van. Bár tényleg más mantákon örömmel látom a változatosságot! De minden újítás frankó ha jó kocsin van. :D Majd mellékelek már én is képeket , mert itt is vannak érdekességek ám. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.