J0hnny Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 külöNbözünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Győr, tecsó parkoló. http://images.netbag.hu/20090205/12073918591.JPG http://images.netbag.hu/20090205/12074347824.JPG Van egy ennél durvább is Győrben. Veszprém felől ahogy beérek győrbe, ott szokott parkolni. Hasonlit ehhez, de annak valami ágaskodó figura is van a mocitető elején, olyan jaguáros féle. Nagyon csicsás, ám ízléstelen. Még nem volt pofám egyszer sem megállni mellette hogy lefényképezzem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Ez a tecsó parkoló valóságos aranybánya! :blush: Gondolom ebben az esetben is fontos biztonságtechnikai felszerelés a nagy sebességnél a kocsit az útra szorító szárny. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Ez a tecsó parkoló valóságos aranybánya! :) Gondolom ebben az esetben is fontos biztonságtechnikai felszerelés a nagy sebességnél a kocsit az útra szorító szárny. :D Menj le egyszer Veszprémbe a plaza parkolójába este :blush: Szerintem vigyél magaddal memóriakártyát tartalékba a fényképezőgépbe,hátha nem lesz elég memória a sok sufnituninghoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Menj le egyszer Veszprémbe a plaza parkolójába este :blush: Szerintem vigyél magaddal memóriakártyát tartalékba a fényképezőgépbe,hátha nem lesz elég memória a sok sufnituninghoz :lol: Hmm. Azért annyira nem gáz. :) Igaz van néhány őrült, de nem tul sok. Amugy ez a Samara nem is néz ki rosszul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Borzalmak kicsiny tárháza Ajánlom mindenki figyelmébe a fekete....ööööö....izé...nemistommit :blush: Az alap szerintem lada. Sajna nem tudtam a képeket belinkelni,de igy is elég megrázó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Borzalmak kicsiny tárháza Ajánlom mindenki figyelmébe a fekete....ööööö....izé...nemistommit :blush: Az alap szerintem lada. Sajna nem tudtam a képeket belinkelni,de igy is elég megrázó. Az első oldal közepén az a ezüst Golf nem is olyan rossz, csak a szárny nem kéne rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Az első oldal közepén az a ezüst Golf nem is olyan rossz, csak a szárny nem kéne rá. Van egy-kettő aminek egy apró módosítás elég lenne,de túlnyomó részük borzalmas. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Van egy-kettő aminek egy apró módosítás elég lenne,de túlnyomó részük borzalmas. :blush: De most miért? A rózsaszínű csetreszes skoda az olyan cuki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 De most miért? A rózsaszínű csetreszes skoda az olyan cuki! :lol: Már csak a barbie felirat hiányzik róla :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Már csak a barbie felirat hiányzik róla :blush: A cikkiró mindegyiket leszólta, pedig szerintem van köztük egy -két szép példány, meg persze jópár rémség. Mint pölö a hótoló-méretű lökös a suzin, meg a szárny a calibrán. De ott van a gömbölyű orrú lada, ha nem is szép. de látszik hogy sokat dolgoztak rajta, nem csak rábiggyeztettek egy-két dolgot, mint a trabira. Az előbb is jött utánnam egy suzi szintén erősen túlméretes koptatóval, de hiába gurultam előre minden lápánál, hogy le tudjam kattintani az orrát, mindíg utánnamjött. Már azon voltam, hogy intek a srácnak húzódjon le, mert elég normális kinézete volt neki, de aztán lekanyarodott mögűlem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 ...de aztán lekanyarodott mögűlem. Biztos félt, hogy mégis sikerül lekapni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Biztos félt, hogy mégis sikerül lekapni :blush: Meg aztán nem is mindenki szereti ha fényképezik a járgányt, pedig az ember azt hinné, azért csicsás, hogy mindenki jól megnézze. Volt már ilyen esetünk, amikor a haver utánnament a tuning csávónak, hohy lefényképezze a kocsit. Én gondoltam hogy nem lesz jó vége, mert elég debil kinézete volt a gyereknek, de én csak csendes megfigyelő voltam. Szóval megálltunk mögötte, a haver kérdezte hogy.: neharagudj má, csinélhatnék pár képet a kocsidról? Pont ilyen lököst szeretnék, legalább lenne egy kiindulási alapja a karosszériásomnak. Vmi ilyesmi dumát levágott. Aztán jött is a válasz.: Anyádat fényképezd köcsőőőőg! Na azóta én mindíg megvárom, amíg a büszke tulaj eltávolodik a géptől, és csak utánna kattintok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Anyádat fényképezd köcsőőőőg! Na én meg ez után jól szájon ba**tam volna, hogy megtanuljon normálisan beszélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Na én meg ez után jól szájon ba**tam volna, hogy megtanuljon normálisan beszélni! Á, nincs értelme ilyennel foglalkozni, sok a hülye. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Á, nincs értelme ilyennel foglalkozni, sok a hülye. :blush: :lol: Igazad van! Sok ilyen hülyével volt dolgom mikor havernak segítettem Discoba rendett tartani! Az ember jól szájon se verheti, mert mindjárt megy sírni a bíroságra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Győrben a belvárosban lőttem ezt a gyöngyszemet, kicsit szar a kép mer az asszony elvitte a fényképezőgépet újszülöttet fotózni, csak telefon volt nálam. Külön kiemelném az ablakok fektetett V-alakú fóliázását, csak nem értem mire jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Hogy ne tudjon belekötni a rendőr.. átlátható a kocsi :lol: :) Szegény ótó.. pedig még akár szép is lehetne... Vóóót nekem is egy ilyesmi.. Kellett volna rá egy szép felni, és egész türhetően nézett volna ki.. (a No fear matrica volt amit elösször leszedtem róla :D ) Aztán a piros diszcsik lett fekete.. Sajna sok baj volt vele.. el is adtam.. nem volt nálam egy évig se.. mégis nagyon szerettem..biztos mert első szerelem :D öreg kis vas... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Hogy ne tudjon belekötni a rendőr.. átlátható a kocsi :lol: :) Szegény ótó.. pedig még akár szép is lehetne... Vóóót nekem is egy ilyesmi.. Kellett volna rá egy szép felni, és egész türhetően nézett volna ki.. (a No fear matrica volt amit elösször leszedtem róla :D ) Aztán a piros diszcsik lett fekete.. Sajna sok baj volt vele.. el is adtam.. nem volt nálam egy évig se.. mégis nagyon szerettem..biztos mert első szerelem :D öreg kis vas... :blush: Egész sportos formájuk volt ezeknek a Fordoknak, egy ismerősnek volt egy ilyen piros, extrák nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Azért jó ez a fektetett V alakú fóliázás, mert ha kinézel oldalra, akkor összeszűkül a táj, ami növeli a sebességérzetet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Hogy ne tudjon belekötni a rendőr.. átlátható a kocsi :lol: :) Szegény ótó.. pedig még akár szép is lehetne... Vóóót nekem is egy ilyesmi.. Kellett volna rá egy szép felni, és egész türhetően nézett volna ki.. (a No fear matrica volt amit elösször leszedtem róla :D ) Aztán a piros diszcsik lett fekete.. Sajna sok baj volt vele.. el is adtam.. nem volt nálam egy évig se.. mégis nagyon szerettem..biztos mert első szerelem :D öreg kis vas... :blush: De a tiéd legalább jól nézett ki :D ....ez a piros sárkány, rémisztő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 berakom ide, kb. ide való :huh: http://autozz.blog.hu/2009/03/10/eleg_a_gagyituningbol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Az ilyen szárnyak sose mennek már ki a divatból? :) Szárnyas fejvadász :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 berakom ide, kb. ide való :huh: http://autozz.blog.hu/2009/03/10/eleg_a_gagyituningbol Ismerem a tulajt,ez kecskeméti verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Az ilyen szárnyak sose mennek már ki a divatból? :) Szárnyas fejvadász :huh: Szárny nélkül, vagy egy gyári hátsó szárny-al szebb lenne. http://www.teemu.org/xsarakuvia/images/xsara-tallissa2.jpg még ez is szebb. vagy ez: http://www.auroramotorsport.co.uk/shop/ima...20-%2020515.jpg http://www.m-99.co.uk/Car_Bodykits/Citroen...xsara_skirt.jpg Megalománia! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts