gabesz76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Miért nem hagytátok rajta? CS-on biztos sikere lett volna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Miért is? B) Nem az astrával voltam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 ;) :blush: :D Bírom az ilyen videókat, hogy beindítják és utána tiltásig pörgetik. Feltételezem, hogy már egyszer be volt melegítve és csak a video kedvéért csinálták beindítástól kezdve... :lol: De vicces, ahogy zörög, azt hittem valami komolyabb, morgósabb hangja lesz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Miért nem hagytátok rajta? CS-on biztos sikere lett volna :blush: Egyszer ha nagy leszek,meg lesz sok pínzem,meg fölös időm,görbe tükröt mutatok CS-eseknek.Épitek egy igazi sufnituningos retket teckós meg autósboltos kellékekből ;) Az alany biztos egy stift lesz :D Nem tehetek róla,igazi sufnitunig-alap.Meg persze óccsó is B) Ui:még fütyülős kipufogósíp is lesz rajta :lol: +teljesítménynövelő matricák Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Egyszer ha nagy leszek,meg lesz sok pínzem,meg fölös időm,görbe tükröt mutatok CS-eseknek.Épitek egy igazi sufnituningos retket teckós meg autósboltos kellékekből ;) Az alany biztos egy stift lesz :D Nem tehetek róla,igazi sufnitunig-alap.Meg persze óccsó is B) Ui:még fütyülős kipufogósíp is lesz rajta :lol: +teljesítménynövelő matricák Ezzel már elkéstél. Ilyen millió van a cs.-n, meg a bank által visszavett autók telephelyein. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 fütyülős kipufogósíp?? Az meg mi? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Ezzel már elkéstél. Ilyen millió van a cs.-n, meg a bank által visszavett autók telephelyein. B) De ők azért csinálják,mert hiszik,hogy szép.Én meg azért,mert tudom,hogy undoritó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 fütyülős kipufogósíp?? Az meg mi? ;) :blush: Az egy olyan sip amit beleraksz a kipufogó végébe és fütyül.Régen nagy divat volt a zsigulis-skodás korszakban :D De valamelyik nap a vaterán is láttam ilyen véget.Jön a retro B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Az egy olyan sip amit beleraksz a kipufogó végébe és fütyül.Régen nagy divat volt a zsigulis-skodás korszakban ;) De valamelyik nap a vaterán is láttam ilyen véget.Jön a retro B) Aha...Vágom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Győr, tecsó parkoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Igényes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Igényes! Hülye voltam, megvártam amíg elmegy onnan a csávó, nem akartam addíg fényképezni, aztán utólag gondoltam, megkérhettem volna mutassa meg a motorteret. Max. azt mondta volna huzzak a csába. Amúgy Opel meg V6-volt ráírva, de hogy milyen azt nem figyeltem, és meg se ismerem így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 hát, érdekes egy jószág :D ha V6, akkor 2.5 V6 lehet, de sztem a gyári ráirás, az calibra v6, azonos szinnel és "egybe" ergo nem hinném hogy az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Hülye voltam, megvártam amíg elmegy onnan a csávó, nem akartam addíg fényképezni, aztán utólag gondoltam, megkérhettem volna mutassa meg a motorteret. Max. azt mondta volna huzzak a csába. Amúgy Opel meg V6-volt ráírva, de hogy milyen azt nem figyeltem, és meg se ismerem így. Annak idején Trabira gyártottam"V6 turbo injection"feliratot egy Rönó maradványaiból :D Nem tudtam,hogy ez még ma is módi.Maga a sárkány egyen-sufnituning kategória,a kevésbé reménytelen esetek közül. Ő legalább olyan autót szerkesztget,ami haladni is tud.Nem szutyuki tigris,stift és egyéb elfajzott klónjai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Annak idején Trabira gyártottam"V6 turbo injection"feliratot egy Rönó maradványaiból :lol: Nem tudtam,hogy ez még ma is módi.Maga a sárkány egyen-sufnituning kategória,a kevésbé reménytelen esetek közül. Ő legalább olyan autót szerkesztget,ami haladni is tud.Nem szutyuki tigris,stift és egyéb elfajzott klónjai. "szutyuki tigris,stift" Hát ez baromi jó...... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 "szutyuki tigris,stift" Hát ez baromi jó...... :lol: :D Nekem is tetszik.Kár,hogy nem saját szerzemény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Győr, tecsó parkoló. http://images.netbag.hu/20090205/12073918591.JPG http://images.netbag.hu/20090205/12074347824.JPG Bár Opel, és olyankor mindig egy picit elfogult vagyok, de nekem a mocitető, és az elsőlökös nem tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Bár Opel, és olyankor mindig egy picit elfogult vagyok, de nekem a mocitető, és az elsőlökös nem tetszik :D Van egy kis Darth Vader-feelingje :lol: Elfogadom a kopoltyúk egyebek jelenlétét............... ....ha funkciója is van,légörvénykeltésen kivül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Van egy kis Darth Vader-feelingje :lol: Elfogadom a kopoltyúk egyebek jelenlétét............... ....ha funkciója is van,légörvénykeltésen kivül :D Aztán közben kiderült, hogy az egyik haver ismeri a gyereket akié a kocsi. 2 literes moci chiptuning, semmi V6. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Aztán közben kiderült, hogy az egyik haver ismeri a gyereket akié a kocsi. 2 literes moci chiptuning, semmi V6. :lol: Ha nincs is v6...azért egy chip tuningolt 2 literessel, már meg lehet jeleni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Ha nincs is v6...azért egy chip tuningolt 2 literessel, már meg lehet jeleni. :D Főleg Felpécen. Tegnap voltam ott a havernál, azt hittem bekeveredtem a szántóföldre, de az volt a falu főutcája. :lol: Nem is értem hogy tud a gyerek ilyen spoilerekkel ott közlekedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Ha nincs is v6...azért egy chip tuningolt 2 literessel, már meg lehet jeleni. :D ilyen külsővel inkább bujkálnék akármekkora motor van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 ilyen külsővel inkább bujkálnék akármekkora motor van benne Szal ezért nem látunk téged sem sűrűn! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Szal ezért nem látunk téged sem sűrűn! :D Ízlések és pofonok.... Különbözünk!!! Na persze ilyenkor mindig hálát adok az úrnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Ízlések és pofonok.... Külömbözünk!!! Na persze ilyenkor mindig hálát adok az úrnak :D külöNbözünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts