Stefan Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 ...Gumi nélkül talán fel is tudta volna rakni B) Lehet, hogy vasutas ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Lehet, hogy sinautót akart csinálni. B) Vazz, egy rugóra jár az agyunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Vazz, egy rugóra jár az agyunk B) Hiába no, haverok , opel, manta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Lehet, hogy sinautót akart csinálni. B) Inkább csak simán idióta volt.Szerintem képes lett volna kiflexszelni a sárvédőket. :blush: A suzuki tuning egy külön témakör,nem sok épkézláb példányt láttam.A legtöbb valami eszkábált sz@r volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Inkább csak simán idióta volt.Szerintem képes lett volna kiflexszelni a sárvédőket. :blush: A suzuki tuning egy külön témakör,nem sok épkézláb példányt láttam.A legtöbb valami eszkábált sz@r volt B) Pont most láttam egyet, de az istennek nem tudtam lefényképezni, mindíg úgy állt meg a lámpáknál, hogy takarta vmi. ;) De az hogy fél szemmel pislákolt az nem zavarta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...ng=&lang=en Ezt is megértük. Romániában már kapható a 2010-es Camaro B) Vajon mire épithették rá,mi lehet a bázis?Dacia Solenza?Vagy Logan? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 bocsi, de nálam nem jó a link. viszont 2010-es camarobol, van vagy 2 oldal is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 bocsi, de nálam nem jó a link. viszont 2010-es camarobol, van vagy 2 oldal is ;) Levették a hirdetést.Már én se találom.Biztos valami román rettenet volt,mert fele annyiba került mint a többi.Kááááááár! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Akkor jöjjön egy magyar gyöngyszem. Kiváncsi vagyok, mikor lesz fenn cs-n is B) Citroen szara slk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Akkor jöjjön egy magyar gyöngyszem. Kiváncsi vagyok, mikor lesz fenn cs-n is B) Citroen szara slk ;) Gyanús volt, fele olyan széles. :blush: De azért szépen ki van dolgozva, nem tudom miért akart más márkát utánozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Gyanús volt, fele olyan széles. :blush: De azért szépen ki van dolgozva, nem tudom miért akart más márkát utánozni. Ha nem lennének ilyen elvetemült emberek,éhenhalnának a hazai műanyagosok ;) Meg pangana ez a topik B) Jó ez igy,kell az egyensúly a minőségi munkák meg a sallang közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Akkor jöjjön egy magyar gyöngyszem. Kiváncsi vagyok, mikor lesz fenn cs-n is B) ez poén ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Egy kis maradék MDF-lap a faházból: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Kaméleon a Merci találkozón: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 cicás autó, de csak így merem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 cicás autó, de csak így merem :blush: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 cicás autó, de csak így merem ;) Nesze neked cicás autó! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nesze neked cicás autó! B) azigen...szerencsétlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nesze neked cicás autó! B) Hogy úúúúútáááálom a macskákat. Mi a p***át keresett az ott???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hogy úúúúútáááálom a macskákat. Mi a p***át keresett az ott???? Előled bujt el. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hogy úúúúútáááálom a macskákat. Mi a p***át keresett az ott???? Keblemre tesó!Én is rühellem őket!A világ legkoszosabb dögjei! Ezt a nyervákoló kis dögöt meg...ki nem szedtem volna,másszon vissza a kerékjárati dob felett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Keblemre tesó!Én is rühellem őket!A világ legkoszosabb dögjei! Ezt a nyervákoló kis dögöt meg...ki nem szedtem volna,másszon vissza a kerékjárati dob felett. Ennyire öntörvényű, hogy azt ne mondjam EGOISTA állatot ritkán talál az ember. Sokkal inkább kutya párti vagyok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Ennyire öntörvényű, hogy azt ne mondjam EGOISTA állatot ritkán talál az ember. Sokkal inkább kutya párti vagyok. ;) Jellemző, van egy élőlény ami nem hódol be, és máris utálják. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Keblemre tesó!Én is rühellem őket!A világ legkoszosabb dögjei! Ezt a nyervákoló kis dögöt meg...ki nem szedtem volna,másszon vissza a kerékjárati dob felett. NANA !! B) ;) Meglátja a cicám :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Jellemző, van egy élőlény ami nem hódol be, és máris utálják. ;) Szívemből beszélsz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts