mackosajt Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Te nézzél másfajta "macis" felniket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Láttam már ilyent A Corsán, nagyon bejött. Ezt tuti megnézik mindenhol, nem kell ahhoz 22-es kerék. :lol: Lehetne tuti benézős autót csinálni. Mondjuk építeni egy LET Corsát, aminek a lefújószelepén kacsahívó van és fent a macisfelni. Mindenki röhögne a lámpánál, aztán egyszer csak arcukon maradna a mosoly :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 macisfelnit nem bántani, egyik nagy kedvenc :lol: bár valahol láttam múltkor koalásat és az vmi mazda felni volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus2, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2008 Hát én csütörtökön láttam egy keleti szépséget :lol: Pécsen jártam és belebotlottam egy kereskedésben erre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Hát én csütörtökön láttam egy keleti szépséget :lol: Pécsen jártam és belebotlottam egy kereskedésben erre: http://kepfeltoltes.hu/080802/k_p-0037_www...ltoltes.hu_.jpg Ez a kocsi ugye nem eladó... :lol: mennyit kérnek ezért a sz@rért? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Ez a kocsi ugye nem eladó... :lol: mennyit kérnek ezért a sz@rért? :lol: nem volt eladó, egyik nepperé volt a járgány :lol: ja és ragasztva volt a négy tütüt szimbolizáló "csőrendszer" a mocitetőn :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Demo mai ellenfele a sztárvájlingon' Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Biztos kimaradt egy kis járólap. Azt meg csak nem kéne kidobni. A verdába meg jó lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Nekem tetszik. Amúgy ha van súlya,akkor hifis szempontból nem is olyan rossz megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Közben újabb gyöngyszem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Tiszta szerencse, hogy a tanksapka dekor mérete passzol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Tiszta szerencse, hogy a tanksapka dekor mérete passzol. :lol: ne viccelj, erre gyártják :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Nekem tetszik. Ízlések..... A bazi nagy erősítő helyére tettem volna egy nagyobb monitort ha már az is van benne, és nem dugtam volna így el. Az erőlködőt meg lehetett volna oldalra, esetleg kettő kisebbet... A metlacik' színe meg szerintem szintén nem megy a gép színéhez, pláne azzal a szép fa kerettel. De mondom ízlések.... De hogy dícsérjem is: ötletes, egyedi, látszik, hogy dolgozott vele az illető, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Jézusom!A mutyuki tuningtól mindig borsódzik a hátam.Talán életemben ha kettő(!!!!!!!!) értelmes,normálisan kinéző tuning suzukit láttam.A többiből általában hókotrót csináltak a nagy kötényekkel.A vasalódeszka szárnyakról meg ne is beszéljünk. A tipikus suzuki tuning receptje: -hurkatöltő stilusú kipufogó(minél nagyobb decibelszámmal,nem baj ha még annyira sem megy az autó) -13"-as alufelni virsligumival,vagy a másik véglet 205/40-16(nem baj ha erőlködik a gép) -otthon kettes lemezből hajtogatott tetőszárny -sportos hangulatú matricák(szabadon választott felirattal,mindegy ha semmi köze az autó technikai paramétereihez) -pisilős kisfiú matrica(általában olyan márkajelzéssel alatta,amire a tulaj csorgatja a nyálát-éhes disznó makkal álmodik effektus) -Sebring vagy Remus auspuff matrica(közvetlen a gyári szivószál kipuffcső felett elhelyezve) -Igazi karbonszál hiányában,fekete ecsetmetál fényezésű motorháztető Ha ezek esetleg megvalósitásra kerülnek,engem semmilyen felelősség nem terhel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 És ez mind igaz az Opelesek 95%-ra is :lol: Sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 plussz csirkeháló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 plussz csirkeháló :lol: A csirkeháló fontos kellék. Növeli a sebességérzetet. Tudom magamról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 A helyzet az, hogy fikázni mindig könnyű. Aki kicsit alakít az autóján, azok többsége a maga kedvére teszi (ez dícséretes), aki meg mások kedvéért az szánnivaló. A tuning halála ezen autók esetében a pénzhiány, persze mindenki akarja szépítgetni a kocsiját, de ugye a pénz az határt szab. Ha lenne több pénze akkor akár az opelesek, akár a suzukisok, akár a sztárvájlingoisok' mindenki lecserélné a kocsiját jobbra, amit utána a pénze végéig hasonlóképp csicsázna. Akiknek igényes a kocsijuk azok meg fanatikus őrültek, és tőlük jönnek a legszebb munkák. Persze ők vannak legkevesebben. Na de ez a topic nem erről szól, hanem a cicákról..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 A helyzet az, hogy fikázni mindig könnyű. Aki kicsit alakít az autóján, azok többsége a maga kedvére teszi (ez dícséretes), aki meg mások kedvéért az szánnivaló. A tuning halála ezen autók esetében a pénzhiány, persze mindenki akarja szépítgetni a kocsiját, de ugye a pénz az határt szab. Ha lenne több pénze akkor akár az opelesek, akár a suzukisok, akár a sztárvájlingoisok' mindenki lecserélné a kocsiját jobbra, amit utána a pénze végéig hasonlóképp csicsázna. Akiknek igényes a kocsijuk azok meg fanatikus őrültek, és tőlük jönnek a legszebb munkák. Persze ők vannak legkevesebben. Na de ez a topic nem erről szól, hanem a cicákról..... Na jah,cicák.Cicás autóm nekem is van.Amikor lehúzva felejtem az ablakot,a pofátlan macskáim mindig befekszenek a hátsó ülésre.A pénz az nagy úr,de ha lottó ötösöm lenne ez a gép akkor is megmaradna.Max,nagyobb lendülettel állnék neki.Nem idevágó téma:valaki árulja már el,hogy tudok képet kirakni ide oldalra.Ne ijedjetek meg nem magamról akarok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Nem idevágó téma:valaki árulja már el,hogy tudok képet kirakni ide oldalra.Ne ijedjetek meg nem magamról akarok :lol: Feltöltöd a képet valamilyen tárhelyre (pl. kepfeltoltes.hu), aztán a kép direkt linkjét bemásolod ide a fórumra {img} és {/img} tagok közé helyezve, csak a kacsacsőrök helyett szögletes zárójelet használj (ilyet: [ ]) Félig OFF: Most nézem csak te itt vagy a közelben! Töltsed csak azt a képet az autódról, lehet hogy láttam már valahol, végülis nem vagy olyan messze Veszprémtől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Feltöltöd a képet valamilyen tárhelyre (pl. kepfeltoltes.hu), aztán a kép direkt linkjét bemásolod ide a fórumra {img} és {/img} tagok közé helyezve, csak a kacsacsőrök helyett szögletes zárójelet használj (ilyet: [ ]) Félig OFF: Most nézem csak te itt vagy a közelben! Töltsed csak azt a képet az autódról, lehet hogy láttam már valahol, végülis nem vagy olyan messze Veszprémtől... Jah,én az igazolványképre gondoltam,de mindjárt töltök fel a gépről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Jah,én az igazolványképre gondoltam,de mindjárt töltök fel a gépről. Azt az "igazolványképet" avatarnak hívják, és úgy tudsz feltölteni, hogy fent a menüben a Vezérlőpultra kattintasz, aztán meg baloldalt az "Avatar beállítások"-ra, és már próbálkozhatsz is. A méretre figyelj, le van írva ott hogy mekkora képet enged feltölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 A helyzet az, hogy fikázni mindig könnyű. Aki kicsit alakít az autóján, azok többsége a maga kedvére teszi (ez dícséretes), aki meg mások kedvéért az szánnivaló. A tuning halála ezen autók esetében a pénzhiány, persze mindenki akarja szépítgetni a kocsiját, de ugye a pénz az határt szab. A baj akkor kezdődik, amikor valaki nem látja a saját határait. Az ide belinkelt kocsik nagy többsége szerintem nem pénztelenségről hanem igénytelenségről árulkodik. (Nem a most linkelt senire gondolok. <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 A baj akkor kezdődik, amikor valaki nem látja a saját határait. Az ide belinkelt kocsik nagy többsége szerintem nem pénztelenségről hanem igénytelenségről árulkodik. (Nem a most linkelt senire gondolok. <_< ) Na igen,kis pénzből is lehet szépet alkotni.De egy alapban formás autót nagyon nem is kell megváltoztatni,nekem is csak a felnik,a kormány meg a kipufogóvég van megváltoztatva.Kézügyességgel,na meg sok türelemmel lehet házilag is szép spoilerezést csinálni,amióta haverom átalakitott robogóját láttam,beindult nekem is a fantáziám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts