Gelko Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Dettó. Csak egy kérdésem lenne a kedves építőhöz/dekoroshoz: a cégeknek (amik fel vannak matricázva) termékeit te beépítetted az autódba, vagy az mind a Mikulásnak címzett kívánságlista Dec 6.-ra? a tiéden is van matrica :rolleyes: ;) ...de maradjunk annál h mindenkinek más tetszik, aki matricázni akar az matricázzon aki nem az nem, én sem szeretem az ilyen jellegű autókat de nem is én járok vele- a tulajt azért tiszteljük annyira h fikázásba ne menjünk át ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Van akinek bejön a sok matrica. :rolleyes: spec Gabinak a versenyautón bejön. ;) Nekem a vectra meg többé nem lesz így felmatricázva. Elég volt levakarni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 a tiéden is van matrica :rolleyes: B) Kell valami, ami összetartja! :lol: Amúgy megfejtettem! A kettővel előttem lévő tulaj (első magyar tulaj) monogrammja E.J. Szóval az 'E' betűt kefélő kisemberke, és a valami idétlen keleti szimbólum elmélet megdőlt! Node nem lesz már rajta sokáig! Vagy szétrohad alóla az autó, vagy kész lesz végre (tudom, egyelőre a szétrohadásra adnak nagyobb esélyt a fogadóirodákban. ;)) Ez is olyan, mint a GSI.hu. Mindenki tudja, hogy kész lesz egyszer, csak senki sem hiszi. :lol: Van akinek bejön a sok matrica. ;) http://img6.tar.hu/mackosajt/size2/25642118.jpg spec Gabinak a versenyautón bejön. :lol: Nekem a vectra meg többé nem lesz így felmatricázva. Elég volt levakarni. Gabinak szponzorok vannak rajta, akiktől pénz csurran-cseppen a versenyekhez, te pedig egy rendezvényt reklámoztál, amin részt is vettél, és a matricát aktualitását vesztve lekapartad/lemostad. Node mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Elég sokféle opelt szedtem már szét,de rájöttem,hogy az F Astra volt az utolsó jól összerakott opel,amely akár otthoni körülmények között is javítható...sajnos Én nem bántok senkit,de ez a matricázzunk,meg szárny,meg stb háááát,szerintem inkább röhejes,én legalábbis jókat derülök ezeken a gépeken,amikor meglátom őket. Inkább arra "gyúrok",hogy teljes gyári állapotba hozzam,lassan már ez is ritkaság. Ja! Csak mi gyári állapotba vesszük! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Ez is olyan, mint a GSI.hu. Mindenki tudja, hogy kész lesz egyszer, csak senki sem hiszi. :rolleyes: vagy mint a te autóid....azok régebben készülnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 vagy mint a te autóid....azok régebben készülnek Tudom, az én autómmal hasonlítottam össze a te oldalad. Ez szinte már verseny köztünk. Remélem, te is, én is eljutunk oda, hogy elkészül. ;) Amúgy szerintem te már régebben tartasz ott, hogy Under construction. Node a lényegen mit sem változtat. A tökéletesre törekedünk mindketten, részlet megoldásokba bele se fogunk. :rolleyes: Node, hogy témánál maradjunk: Cicás autó (nem az it megszokott értelemben ;)): Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Ja! Csak mi gyári állapotba vesszük! ;) Én úgy vettem,csak átrendezték az orrát. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 CS-en találtam, nem is tudom..megszokást igényel, de nem rossz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 az viszont kétségtelen, hogy a srác nagyon jó fényképeket csinál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Az egész verda erről szól!A polgárpukkasztásról.A szőnyeg szándékosan lett berakva,tudtam hogy az mindenhol kicsapja a biztositékot.Viszont mentségére legyen mondva hogy ronda,de ez legalább nem mozog a lábam alatt.Eredetileg tervben volt még világitó dobókocka is,de azt nem kaptam sehol.Na az lett volna az igazi. :lol:De lehet hogy jobb is igy. A Carstylingon sikerült is egy kisebb vihart kavarnom a géppel.Volt ott köpködés meg dicshimnusz is.Még a többi autónál 40-50 comment,nálam 572. Eddig.Én meg percenként estem le a székről a röhögéstől.Ne értsetek félre én imádom a gépet,nekem igy tetszik ahogy van.Sok a matrica,meg nagy a szárny?Tudom.De én nem fogok beállni a csordába,hogy "cult"meg a "kevesebb néha több"stb.stb..Nekem ez a japán stilus jön be.Tudom tuningolhattam volna japán gépet is,de nekem a G Astra tetszett.... Nem igazán értelek. Most azért ilyen az autó mert tetszik, vagy mert másokat akarsz vele bosszanatni? Én mindenesetre nem szivesen áldoznék arra pénzt, hogy másokat "pukkasszak", még akkor sem ha a carstylingon tízszer annyi baromságot írnak az autóm alá mint amúgy tennék. Persze mindenki maga dönti el mi a fontos neki. Egyébként, amit a szőnyegről írtam azt általánosságban írtam, de valóban mint utóbb említették az utólag felragasztható krómozott műanyag csíkok is joggal beszállhatnának a versenybe. Igaz ez utóbbit még lehet ízlésesen felrakni. Minél kevesebbet minél kevésbé látható helyre annál szebb. ;) A te autód összességében nem különösebben csúnya, de azért ezt tuningnak hívni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Wartburg szerintem nem is cicás :rolleyes: Mondjuk én a dupla kipuffot hanyagolnám, de nem az én kocsim ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Szerintem a Waresz jól néz ki, de a felnik...manapság mindenki az Audis felnit erőlteti, múltkor Polo-n is láttam, pedig talán nem is olyan szép...persze megint csak szerintem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 A warnyú igazi keleti Boyd Coddington style! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Wartburg szerintem nem is cicás ;) Mondjuk én a dupla kipuffot hanyagolnám, de nem az én kocsim ;) Ehhez a mocihoz már elfér a dupla puff, pláne ha nem csak monoban puffog :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Szerintem a Waresz jól néz ki, de a felnik...manapság mindenki az Audis felnit erőlteti, múltkor Polo-n is láttam, pedig talán nem is olyan szép...persze megint csak szerintem. :rolleyes: Ez a waresz a volt osztálytársam autója, már akkor AUDI felnik voltak rajta, amikor még nem igazán volt sláger. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Dönörűűűűű!!! Istenem...inkább adta volna ide azt a pénzt,amit ráköltött. A horog a legszebb rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ... A horog a legszebb rajta... Csak a krómozott teniszlabda hiányzik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
primo Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Sziasztok! Nem tudom ez volt-e már. Igaz, hogy nem pont cicás, de nagyon vagány. Ha valakiben feltámadt a birtoklási vágy: http://www.vatera.hu/macis_felni_4x100_14_...l_80093667.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 naggyon komoly :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ... Nem tudom ez volt-e már. Igaz, hogy nem pont cicás, de nagyon vagány. ... Szerintem mintha már lett volna, igaz, akkor nem a kép, csak a vaterás link volt megadva, ami már nem él, de nem baj, hogy újból felkerült, mert nem lehet betelni vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Szerintem mintha már lett volna, igaz, akkor nem a kép, csak a vaterás link volt megadva, ami már nem él, de nem baj, hogy újból felkerült, mert nem lehet betelni vele :lol: Stefan, ilyen kellene a Corsádra télinek! :lol: Egyszer még veszek ilyen Ronal maci felniket. :lol: Most nézem, hogy ez holnap jár csak le... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Stefan, ilyen kellene a Corsádra télinek! :lol: Egyszer még veszek ilyen Ronal maci felniket. :lol: Most nézem, hogy ez holnap jár csak le... :lol: Mit télre?! Nyárra versenygummerrel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 És milyen lenne a hangja? Grumm grumm? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Mit télre?! Nyárra versenygummerrel :lol: Láttam már ilyent A Corsán, nagyon bejött. Ezt tuti megnézik mindenhol, nem kell ahhoz 22-es kerék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts