mélykék76 Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 És természetesen 3 bolhafingnyi betűvel nyugodtan idézheti utána :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Őőőőőőő most mi van ? :) :) Hazudnék ha azt mondanám értem mire gondolsz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Jajj én vagyok a hülye, elnéztem valamit. Bocsika. Pedig azt hittem, hogy most milyen jópofa leszek :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 majdnem sikerült :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Ezek még nem is olyan nagyok mit szólnál egy 1024*768-as hoz? :twisted: Le a modemesekkel! :wink: Lépjünk át makro üzemmódba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Le a modemesekkel! :wink: Lépjünk át makro üzemmódba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Mélykék kimoderált, na szép csak találkozzunk majd jól kimoderálom a szőrt az arcán életlen pengével! :) Egyébként miért is csak három nagyobb képet lehet kitenni egy beszólásba? Talán 12"-os monitoron nézi? Szóval a viccet félretéve régen nem volt probléma csak a 800*600-as képtől naygobb képeknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Talán 12"-os monitoron nézi? miért van az, hogy a fél családom hülyének néz mikor látnak ülök a gép elött és sztochasztikusan rámjön a röhögőgörcs :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Már ezért megéri MOTE tagnak lenni! Röhögsz de nekem az első svga monitorom 12"-os volt és egyetemisták csinálták! (Olyan nehéz vót mint a krumplis zsák) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 miért van az, hogy a fél családom hülyének néz mikor látnak ülök a gép elött és sztochasztikusan rámjön a röhögőgörcs :) :) de ja vu Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Tomi én már a 13-14" korszakba csöppentem bele -> 94.10: PGA monitor, bocss :wink: (de az igazi oltás sb16 pro 2 22340HUF, quantum 210 MB HDD szintén 20as :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Egyébként miért is csak három nagyobb képet lehet kitenni egy beszólásba? Talán 12"-os monitoron nézi? Szóval a viccet félretéve régen nem volt probléma csak a 800*600-as képtől nagyobb képeknél. Valahol mindennek határt kell szabni. Ez egy fórum, nem képtár :wink: Szerintem nem olyan nagy kérés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Pista! Most komolyan kérdeezem a topikk címe cicás autók, ez azt sejteti, hogy képgyűjtemény -pontosabban link- lát6ó különböző számunkra érdekes vassal. Namost esetleg ha leszedem az igen hálátlan (gyenge míőségű) látványt fog nyújtani, a fijamnak megmutatom 2034ben (amikor már az ikonok is 8192x6144esek lesznek) és ki fog nevetni a burito, hogy fater pixeles a kép :oops: .... ps: ha technikai háttér miatt mondod, akkor meg se szólaltam :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 OK Jól van nyugodj meg mert a szivedre húzódik :wink: ! Ettől még megborotvállak! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Az Aztecok is megmondják! DE ez itt valami féle fajta vizuális képes bemutatós csúnya autós topik vagy mi szerintem! E hő kő a kép is, és ha a neten csak ekkora? Mert ugyebár saját verklirő nem turuckálhat fő a paraszt (értsd jó munkás embör) szines képet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Az Aztecok is megmondják! DE ez itt valami féle fajta vizuális képes bemutatós csúnya autós topik vagy mi szerintem! E hő kő a kép is, és ha a neten csak ekkora? Mert ugyebár saját verklirő nem turuckálhat fő a földműves (értsd jó munkás embör) szines képet? Hogy is írtad ? "Jól van nyugodj meg mert a szivedre húzódik :) !" :wink: Már pár helyre beírtam, hogy szívesen felrakom a képeket ha elküditek nekem - kepoptimalizalas@freemail.hu - , még akár át is szerkesztem. Egy mély meghajlás kiséretében szeretném azon kérésemet tolmácsolni, miszerint roppant hálás lennék, ha az egy hozzászólásban megjelenített képek számáról történő csevejnek itt végetvetnénk, mert van rá más, érdemesebb hely is. Visszakanyarodva az eredeti témakörhöz, állítólag idén nem a cicás, hanem a kutyás autók lesznek a roppant menő verdák :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Na végre nem csak engem utáltok... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 miért van az, hogy a fél családom hülyének néz mikor látnak ülök a gép elött és sztochasztikusan rámjön a röhögőgörcs :) :) Ez velem is sűrűn elő szokott fordulni!Aztán a kérdés:-Már megint mi van?- Eh, ezt más nem értheti, csak ha itt van.Amúgy látjátok, hogy milyen erős a Honda kasztnija?Simán kibír egy Hummert!Vagy.Azé milyen jó képességűek ezek a Hummerek?Gond nélkül megmásszák a Hondákat is! :D :D :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 A fehér hondára meg azért került fel előre is a szárny, hogy ott is lehessen szalonnázni, ha valaki a hátsót nem éri fel... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 :) :) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 na ez a cicás autó: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...4517282633&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 itt van még 1 csak a kedvedért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 itt van még 1 csak a kedvedért.... http://wessyde3.uw.hu/calli-moderna11.jpg Jajjanyám!! :smt078 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 :smt064 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Tomi én már a 13-14" korszakba csöppentem bele -> 94.10: PGA monitor, bocss :wink: (de az igazi oltás sb16 pro 2 22340HUF, quantum 210 MB HDD szintén 20as :) ) akkor még egy kis off nekem még 4 megás vinyóm is volt, azt nyomtuk fel 8 megára, tömörítő progival :-) az első gépem amúgy 6 évesen egy XT (8086-os) volt, 13as CGA monitorral, 2 db 360as, "ötnegyedes" flopival 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts