Colin Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 nekem ez már túl cicás, (nisan 200sx asszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Ez most akkor mi lenne? Mert olyan 206, nissan, meg még nem is tudom mire hasonlít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Bocsi, de a 200 nem kúpé? ez inkább Bluebird? De tényleg nem szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 úgy értettem, hogy az első lámpái miatt olyan 206, a többi meg megint csak keverék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 nekem ez már túl cicás, (nisan 200sx asszem) http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/57/02/3.jpg ez tuti nem 200sx mert az ahogy a Kori írta kupé, sokkal alacsonyabb egészen már formájú a kasztni.....bár lehet, hogy csak találtak egy ügyes kezű lakatost :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 elnézést, tényleg nem 200sx... :( , hirtelen nem tudom mi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 ez tuti nem 200sx mert az ahogy a Kori írta kupé, sokkal alacsonyabb egészen már formájú a kasztni.....bár lehet, hogy csak találtak egy ügyes kezű lakatost :( A bangladeshi konstruktőr, Leepu, és a londoni szerelő, Bernie, néhány régi kalapáccsal felfegyverkezve szuperkocsit varázsol egy ócska tragacsból. ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 nekem ez már túl cicás, (nisan 200sx asszem) http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/57/02/3.jpg Nissan Sunny... Itt egy hasonlítási alap... http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_27633.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 corsIKa-nál az igazság, itt az oldala , tényleg sunny, csak hát bennem jobban megmaradt a 200sx :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Nissan Sunny... Itt egy hasonlítási alap... http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_27633.jpg amennyiféleképpen ez a kocsi már kinézett :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 egy igazi unique darab :huh: ma lőttem a céges parkolóban: ahhh, az a lekszuszlámpa, a hitgyülis hal ( vagy scientologus? mindig keverem :) ), a férfias kipuff (biztos jó hangot ad az 1.4-es 60 lovasnak :) ), az ízléses dísztárcsa, a neon a hátsó lapátnál, tuningülések - és mindennek a megkoronázása: a dacia tekintet a lemattult kínai fényszórókkal... hát megborzongok a gyönyörtől - vagy lehet nem is a gyönyörtől? :D ;) :D és még egy kicsi adalék: rózsafüzér lóg a visszapillantótükörről a "szeresd a felebarátodat, annyira hogy haza se engedd" jegyében úgy állt be a kocsik közé, hogy 2-3 autó garantáltan nem tud kiállni miatta (a szög miatt csalóka, tényleg nem tudnak kiállni)... gondolom a mediamarkt előtt is beáll a roki parkolóba... :lol: tényleg gáz a parkolóhely vadászat napközben, de ilyet azért senki nem csinált eddig. ha nincsen hely akkor megyünk a messzi parkolóba és sétálunk 1et, utána úgyis 8 órát ülünk a monitor előtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Le van tisztítva! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Azért az üléshuzat is elég ütős darab :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Le van tisztítva! :lol: sztem teljesen korrekt nem is cicás :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 ... Le van tisztítva! :) pfff, sztem a motortere borzasztó ízléstelen, totális diszharmónia :huh: jaaa, az én képeim kommenjéből ki is felejtettem azoknak a fantasztikus tükröknek a megemlítését :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 A motortér szerintem rendben van,de a "festmény" a belső részén az odab@sz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 http://www.tuning-stereo.hu/talalkozok/alb...07/DSC05917.jpg Le van tisztítva! :lol: Majdnem mint Johnnyé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 ahhh, az a lekszuszlámpa, a hitgyülis hal ( vagy scientologus? mindig keverem :huh: ) Ez a fajta lámpa nekem nagyon tetszik, de csak fekete háttérrel. A hal tényleg ilyen szektajelkép? A búvár mit jelent, errefelé sok kocsin olyat látok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ez a fajta lámpa nekem nagyon tetszik, de csak fekete háttérrel. A hal tényleg ilyen szektajelkép? A búvár mit jelent, errefelé sok kocsin olyat látok. úgytudom valamelyik szektáé... a búvár meg talán a fejjel a kútba szekta... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 egy igazi unique darab :huh: ma lőttem a céges parkolóban: A hűtőrács alján lévő kis folytonossági hibára már nem maradt idő.................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 A motortér szerintem rendben van,de a "festmény" a belső részén az odab@sz! sztem még csak a használt kék és gyöngyház-krémszín se illik össze, az arany meg már csak a korona az egészre... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 A hűtőrács alján lévő kis folytonossági hibára már nem maradt idő.................... ez lehet nem is dacia-vá alakított astra, hanem astra-vá alakított dacia? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 A hal tényleg ilyen szektajelkép? A búvár mit jelent, errefelé sok kocsin olyat látok. úgy tudom h a hal sima Keresztény (jah meg Republic :huh: ) ...de nem 100%...ha már itt tartunk a fekete bika mit jelent mert anno anyám stratusán az volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 no ma is gyönyörködtem ebben a csodában... a morcosítás ótvar munka, rakás gittel, furcsa formázásokkal. hátul a kalaptartón az ovál hangszórók mellett ott a nejon, talán még villogni is tud, biztos nagyon jól esik a fénye a visszapillantóban. gondolom mélyláda is lehet az oválok alatt, akkor szól csak igazán jól :) a beltérből viszont hiányolom a ledes króm váltógombot és pedálokat, meg a csálén álló műbőr kormányvédőt... :lol: lehet majd javaslatot teszek rá a kedves ismeretlen kollégának... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 no ma is gyönyörködtem ebben a csodában... a morcosítás ótvar munka, rakás gittel, furcsa formázásokkal. hátul a kalaptartón az ovál hangszórók mellett ott a nejon, talán még villogni is tud, biztos nagyon jól esik a fénye a visszapillantóban. gondolom mélyláda is lehet az oválok alatt, akkor szól csak igazán jól :) a beltérből viszont hiányolom a ledes króm váltógombot és pedálokat, meg a csálén álló műbőr kormányvédőt... :) lehet majd javaslatot teszek rá a kedves ismeretlen kollégának... :lol: A kipufogóban meg biztos azért van rács, nehogy valakit krumplit dugjon bele :huh: vagy banánt, mint Edi Mörfi az egyik filmjében a zsernyákoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts