mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Problem? :( Te még a villamos tengelyét is annyi kiszélesítenéd, hogy a 4 sín közül a két szélsőn futna :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Te még a villamos tengelyét is annyi kiszélesítenéd, hogy a 4 sín közül a két szélsőn futna :( De jobban is nézne ki! :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 CIIIIICCCCCC Góf Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Írok Sanyi helyett : állat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 hu de csini golf :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 CIIIIICCCCCC Góf http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_47433.jpg ez beteg :P meg az is aki egy fillért is ad érte :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Írok Sanyi helyett : állat :( Valahogy éreztem. :D Szóval ahogy Redi megkapta szárnyakat, úgy kapom meg én a szélesítéseket. :P Amúgy nem szép. Nagyon nem. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 ... hehe, 2/3 -ad golf :P Valahol a neten egyszer egy Corsa-A -t láttam egyszer, amin egy Astra G motorházteteje volt, már nem tudom hol találtam (az is lehet, hogy álmodtam... :( :cry: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 ... holttér kizárva :P Javítva: véletlenül a képet is idéztem, sorry, ráadásul én szülinapos sem vagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Én is így vagyok vele. A 110R egy alapban szép autó. Kár egy replikát csinálni belőle. Mondjuk azért az eredeti 110R-t még szépen lehet szélesíteni, és egy erősebb motort is elbír az a kasztni. :cry: Mondjuk így. Így pedig egyenesen bestiális. Bár a süllyesztett tető miatt csak a hozzám hasonló törpék férnének be. :D Na igen. És az ablakkeret nélküli ajtók :( Lesz egy ilyen játszós autóm.:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Na igen. És az ablakkeret nélküli ajtók :P Lesz egy ilyen játszós autóm.:cry: Manta esetleg? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 GO TRABI GO! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 húúú bakker .. itt komoly baj van :( már a hírdetés se kerek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 húúú bakker .. itt komoly baj van ;) már a hírdetés se kerek :) " AZ ÁR NEM IRÁNY ÁR!!!!ALKUDNI LEHET!!!!! " :( ennyit fizet, ha valaki bele mer ülni a kert végében? utcára a duplájáért nem mennék vele... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Ebbe legalább van fantázia és nem kis pénz... Ez se 1 hétköznapi átalakítás: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Bolgár pimp my ride győztese: És a cseh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 GO TRABI GO! :D Nem semmi a sportlégszűrő! :D Régen mit vadásztam az ilyen lemez lökhárítót! Eh, mostmár mindegy. De a műszerfala még a régi. Az enyém is ilyen volt. Tetszett! :D Csak nekem le volt lemezelve, a kilóméter óra kikerült bal szélre, és így egy Lada ezeröcsi ford.számmérő még pont befért a "műszerfal" íves része alá! ;) Kemény vas volt az enyém is, na! Ja, és nem sz@roztam megszakítóval, tirisztoros gyújtást kapott, benya-levegő keverék pedig Jawa karbin csorgott. Mit csorgott, ömlött! Néha elértem a 12 literes fogyasztást is. :(. Egyébként szarok a képek. Mert ha még régi féltengelyes (márpedig elég gyanús, hogy az), akkor még ennyit sem ér, mert két kézifékes pörgés, és reccs (tapasztalat :)). Mellesleg az új típusú féltengely ricnije teljesen megegyezik az A Corsa féltengely ricnijével, úgyhogy az az agy egy az egyben fel tud ugrani rá. Pici mókolás, és rögtön elől tárcsafékes a trabi. :( Na, ezt már nem próbáltam ki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 De a magyar farmerről se feletkezzünk meg avagy az igazi cicásautó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 inkább nem mondok semmit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Ez egy Kadett 206 lámpával? :( ;) :) :( Hát erre tényleg nem lehet mondani semmit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 igen az [nincs ilyen smájli, ami ezt kifejezmé] Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Biztos nem volt kadetthez lexus lámpa, egyszerűbb volt egy 206-osé meg egy kis flexezés:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 nem értem a srácot, mert ahol találtam az autóját, ott az oldalon volt vagy 5 fajta különböző lámpa hozzá.... de hát ízlések és ficamok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 rengeteg munka a semmiért... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Kicsit furcsa, de legalább egyedi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts