urbanjozsi Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 szép autó,jó áron :unsure: Fő a pontosság: futott km: 160309 km :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Smart Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Jesszuskám mit műveltek szegény autóval... Mondjuk legalább a leírás találó: tényleg van egy-két baja így ránézésre is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Jesszuskám mit műveltek szegény autóval... Mondjuk legalább a leírás találó: tényleg van egy-két baja így ránézésre is... Ennek olyan E Kadett stílusú eleje lett, csak sokkal rondább :unsure: Ilyenkor az jut eszembe, hogy létre kéne hozni egy Ízlésrendőrséget, és az ilyenért büntetni az elkövetőt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 anyám borogass! :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Jesszuskám mit műveltek szegény autóval... Mondjuk legalább a leírás találó: tényleg van egy-két baja így ránézésre is... De legalább a kasztni tökéletes. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 De legalább a kasztni tökéletes. :unsure: pár dolgot lerugnék az elejéről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 :unsure: komoly verda ! ohh szegény ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Én is sajnálom. Pláne, hogy lelki szemeimmel látom, ahogy Mackó kopaszra borotvált fejjel, bomberben, lábán DrMartensben rugdossa az autót! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 megnézném :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Szegény Caravan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Előlről, oldalról nekem tetszik. Hátulról már nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 érdekes koncepió ! vannak dolgok amik még tetszenek is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 érdekes koncepió ! vannak dolgok amik még tetszenek is :unsure: A motorja pl! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Szerintem ez korrekt. Így még tetszik is az F astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Szegény Caravan :unsure: Festésen kívül nekem nagyon bejön. Néhol kicsit szokatlan, de ennél 100x rondább megoldásokat lehet látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Én a hátsó ív és a lökös találkozását nem tarom igazán kiforrotnak rajta, amúgy egész korrekt lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 De ez biztos sürgősségi autó, mert ez is van benne : "- MNC 400W-os mályláda" :wacko::unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 igen láthatunk már rosszabakat is sokkal sokkal .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Előlről, oldalról nekem tetszik. Hátulról már nem. Nekem is a hátuljával vannak gondjaim :lol: (a lökős + kipuff nem gyere be, és a sárvédőszélesítés mintha nem lenne kész) Meg a festése is lehetne szolídabb, de annyira azért nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 valakinek nem kő egy kis optikai tunying? katt :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ma fotóztam az orvostól hazafele. Bocs a minőségért, de csak mobillal tudtam fotózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 ha ez az eredeti ronal akkor add meg a címet és megyek téglával :lol: de ha dísztárcsa akkor is poén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ma fotóztam az orvostól hazafele. Bocs a minőségért, de csak mobillal tudtam fotózni. img kell egy pár pillanat, hogy ráálljon a szem, először nem is értettem hol az érdekesség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 ha ez az eredeti ronal akkor add meg a címet és megyek téglával :lol: de ha dísztárcsa akkor is poén :lol: Nagyon nem néztem meg, de szerintem felni ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts