ivannorbi Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 ez nem egy Pécsi autó ?? Remélem nem! Még nem láttam! De nem is szeretném! :) Ui: Várpalotai! B)
ivannorbi Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 Ezt a SÁRKÁNYOS weboldalt igazán berakhatnánk az opelclub-os weboldal linkjei közé! :) B)
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 Mondjuk éna mostani, a hátuljához hasonló lökösére gondoltam... gyakorlatilag nulla a hűtőre menő légmennyiség...
redline Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 Elolvastátok a hátsó szélvédő jobb alsó sarkában lévő felíratot? :) :D első szélvédőn ott a link: www.cruizers.hu: ""Cruizers" Autós Klub Várpalota A klub 2006.november 7-én alakult, akkor még gportálos oldallal és néhány taggal. Azóta megváltozott a klub neve, valamint új weblap is készült. Ekkor már 20 taggal büszkélkedhettünk. Elsősorban a helyi és a környéken élő autósok életét szeretnénk egy kicsit feldobni találkozók szervezésével, valamint autós rendezvényeken való szerepléssel. A tagságról: Olyan autósok jelentkezését várjuk, akik részt kívánnak venni a klub életében. Másik feltétel, hogy a jelentkező autóján látszon, hogy gazdája foglalkozik vele." ejha B) :) :omg: :o
opzsolt Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 Remélem nem! Még nem láttam! De nem is szeretném! :) Ui: Várpalotai! :) olyan mintha Vasason készült volna a kép ..... akkó jóvan akkó B)
ivannorbi Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 Mondjuk éna mostani, a hátuljához hasonló lökösére gondoltam... gyakorlatilag nulla a hűtőre menő légmennyiség... Pedálos, úgyhogy nem melegszik! :) B) :)
ivannorbi Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 olyan mintha Vasason készült volna a kép ..... akkó jóvan akkó :omg: Most nézem csak HE, hogy te baranyai spíler vagy! :) :) B)
opzsolt Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 baranyai mohácsi pontosan :) de azért van ott hogy baranya mert sokan nem tudják hol van mohács B) (csata 1526 II Lajosunk patak víz meg ilyenek)
uhuhu Elküldve Augusztus12, 2007 Szerző Elküldve Augusztus12, 2007 úúúú apppám lehet kapni itt krómos pörgős disztárcsát!!! rendelek is egyet asszem a korzára :) B)
opzsolt Elküldve Augusztus12, 2007 Elküldve Augusztus12, 2007 niggerek kint ezt komázzák :) ultra gagyi B)
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2007 Elküldve Augusztus12, 2007 Váááúúúúúú! tgabika76, most fordulj el! :)
Hic Elküldve Augusztus13, 2007 Elküldve Augusztus13, 2007 úúúú apppám lehet kapni itt krómos pörgős disztárcsát!!! rendelek is egyet asszem a korzára :omg: :o http://www.dragontuning.bitc.hu/files/drag...158.preview.jpg Ha tényleg felrakod, ajándékba veszek neked! Aztán felveszem videóra, hogy legyen min röhögni a téli estéken.... :) B) irgum burgum képpel nem idézünk :) Gelko
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Mondtam, hogy fordulj el!!!!! :) A kipufogó meg... Hááát, akár Hello Kitty-s is lehetne! B) Ez is állna olyan "jól" a Calibrának. :)
opzsolt Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 azt a k.....va izléstelen gagyi mindenit :) calibra megrontás ! büntetni kellene :omg: sztori : van egy ember aki szokott hozzám járni(szerencsére nem túl sűrűn) idegesíteni a kocsijára felszerelt gagyit mutogatja :o tudja hogy utálom az izléstelen dolgokat és direkt mutogatja , nekemmm B) pl. legutóbb azt mondotta hogy ő kiköti a (c14nz) szivatóját!! mert szerinte úgy kevesebbetfogyaszt ! c14nz ! fhhhuu .. :) áá inkább nem is folytatom ....
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 áá inkább nem is folytatom .... Légyszi, légyszi, légyszi!!! :) B)
opzsolt Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 hát egy szerencsétlen trabival kezdte a tuneeer hősünk pályafutását . amit rendje s módja szerint felspécizett az ő állítása alapján legalább 28-40 lóerőre mindezt egy ventiáátorral oldotta meg, ami fujta (már amikor ment) a levegőt a karbiba! barkasz vagy ifa , vagy valami ilyen okosság volt . mondom ember és ? jól megy ?? válasz : naná appukkám naná ! mondom ok te tudod :) ezt a trabit aztán aeródinamikai kiegészítőkkel felöltöztette úgy hogy az otthon kevert műgyantaszerü valami-akármi sosem száradt meg ! ő erre azt mondta hogy :jó az úgy , mert legalább nem lopják el ! ;) B) hááát ,,,mondom ebbe tényleg van valami és lehet hogy direkt is csinálta ilyenre ? háát lehet :lol: aztán a trabi le lett festve . egy szép őszi délután kinn a kertben alap citromsárga nejolux dukkóval teddi szivacshengerrel vagy mi a fene az és kissé zöld lett itt ott :lol: prsze szerinte direkt ,mert ez ajír bruss bazzzeg ! csak most sötét van ,és ez nem annyira látszik ,kell neki egy kis tört napfény! vagy a Mol kút sárgás közvilágítása ! szerintem meg kellett volna neki egy csiszólógép esetleg egy üveg kromofág vagy egy csákány :omg: a kocsi irtó csúf volt ,hangos , füstös ,és messziről zörgött az egész mint egy vándorbádogos/fazékfoltozó kissebségi szekere :o aztán szerencsére széthullott végleg és megkímélte a szomszédok mindennapjait dobhártyáit és a közizlést se bántotta tovább :) jött az új projekt egy szerencsétlen hányatott sorsú Opel kadett D ( szegény) motort az első pár hónapban kinyírta . aztán beindult a "bogár" újra ! házi barkács gittelés jó görbére hogy az egér le ne csússzon ha a fricimacska kergeti ! mondom ember ez mi ??? hááát jó az csak most épp rossz szögből süti a nap de jó az !! (eszembe jutott a trabika) mondom ok ok de ott rohadt is ám az a tízcentis rés nem kell oda ! ki kellene javítani lemezből nem ? aszongya : persze ki is lesz ! veszek üvegszálaspaplant gittet és azzal jó vastagon 2x ! aztán meg is csinálta ;) jött az ültetés , ahogy ő mondotta ,,: OCT tuning ! (Otthon Cinál Tam ) :( kocsi felemel, rugó elől pájszerrel kifeszeget, majd Big Flex és GÓÓÓÓ ! jó alacsony lett ! minusz 3 kör ki is esett 6 darabban :) fhuuuu.... aztán 2 nap így a vad vidéki utakon , és jött a karter kalapálása :lol: :D olyant mint hogy a kormánykerék félbetörött állapotban felszerelve ! a teteje teljesen eltörve csak a poliuterán tartotta ! de szerinte ez így jó,, ! és szép is ! meg olcsó is volt ami a leglényegesebb , mennyek én más piccs ba ! ember mondom mifelénk ne autózzál ! el ne üssél valakit ! csak mert neked tetszik ..... csinált kipufogót vastagfalu saválló vascsövekből kétoldalra amit dróttal tett fel mert semmilyen gumi nem volt hajlandó ezt tartós ottmaradásra késztetni :D akkor már mindegy alapon mondtam neki hogy vard oda villannyal a kasztnihoz vhazze céges dinamóssal ! :D és beköltözött ,a zenekar, a csomagtartóba! ami 6- és idönként 8 hagszóróval a kalaptartóban foglalt helyet (már amikor épp szólt is) volt ott kiszuperált talán tv hanszórótól kezdve a magnat ig minden egycsokorban az erősítőre aggatva! had szokja a 4 ohm ot ! ;) elég kutyán szólt szegény :lol: na de lagzilajcsihoz még soknak is tünt mert az utca elején hallottuk ahogy ontja magából a torz közepeket és jön a kék rém ! :D sorolhatnám hogy hányszor próbálkozott kárpitozni és egyéb okosságokkal de mindenki fantáziájára bízom ;) annyit mondok hogy extrém marhaságok komplett tárháza ;) most egyhónapja vett egy kombi F astrát c14nz .... isten nyugosztalja szegény vasat :lol: .
redline Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 olyant mint hogy a kormánykerék félbetörött állapotban felszerelve ! a teteje teljesen eltörve csak a poliuterán tartotta ! de szerinte ez így jó,, ! és szép is ! meg olcsó is volt ami a leglényegesebb , mennyek én más piccs ba ! van akinek bejött a Knight Rider feeling :) mindenesetre a srácnak CS-on a helye B)
opzsolt Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 szerencsére nincs netje . mééééég ! :) B)
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 szerencsére nincs netje . mééééég ! :) B) Jó leírás lett nagyon. Várjuk a folytatást. Kíváncsi vagyok az Astrából mit tud kihozni. :)
Hic Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 ... mondotta ,,: OCT tuning ! (Otthon Cinál Tam ) ;) B) :) :omg: Ezt én is rájírom a vazsra.... irgum burgum képpel nem idézünk :D Gelko Bocs, nálam nem láccott a kép... :) :o ....
tgabika76 Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Várjuk a folytatást. Kíváncsi vagyok az Astrából mit tud kihozni. B) :) Zsolti ez kész... térdemet csapkodtam a röhögéstől... Folytatást akarunk!
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Zsolti, ez nagyon jó! :) Persze, neked szar lehet átszenvedni mindezt, de olvasni nagyon jó. Tiszta Árpi! B)
kori Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Fogadjunk,hogy vmelyik faluból valósi. De elmesélés alapján nincs előttem a Kadett.
opzsolt Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Fogadjunk,hogy vmelyik faluból valósi. De elmesélés alapján nincs előttem a Kadett. akkor jól sejted ! Szajki :wacko: és dugó a beceneve :unsure: :lol: ahogy alakul a sztori igérem lesz fojtatás ! :lol:
Recommended Posts