ivannorbi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Fizikailag fáj,ha valaki ennyire hüje! B) De jól nyomja! Először még én is bevettem! :) Bocs, nem offolok tovább! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Ha gondolod, tedd föl.--- Én nem vagyok oda beregelve, és nem is igen leszek...---- ugyan ezt elmodhatom jómagam is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Hiába, öreg autóhoz még széria az ízlés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Hiába, öreg autóhoz még széria az ízlés. B) Khmm... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Azért gyorsban én is leírtam a leírni valóm... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Hiába, öreg autóhoz még széria az ízlés. :) jessssz ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Hiába, öreg autóhoz még széria az ízlés. :) Hát ez sajnos nem mindig igaz! Láttam már nagyon csúnya Mantákat is sajnos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Azért gyorsban én is leírtam a leírni valóm... :) Én meg felvettem a kedvenceim közé B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Khmm... :) Másnál pedig kialakul(hat) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Hát nem igazán cicás... Katonai Kadett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Hát nem igazán cicás... Katonai Kadett :) Egyedül a gyalásó kormány nem tetszik!Amúgy ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 És hogy egy komolyabb fékezéskor az "ablakmosó tartályból" kifolyik az összes víz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 És hogy egy komolyabb fékezéskor az "ablakmosó tartályból" kifolyik az összes víz? Az csak nem zavar annyira,mint hogy egy kanyarban orrbavágom magam az ásóval! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 De súlyosbítja a helyzetet... Különben minek hajolsz annyira előre hogy az orrod egy síkba kerüljön a kormánnyal/ásóval? A víz mindenképp kifolyik fékezéskor, akárhogy ülsz az ülésben, de ha orrbavágod magad, az egyedül a te sarad:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Egy C20XE-nél már gyorsításkor kifolyik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Nameg váltáskor esetleg belenyúlhatsz a késbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 komoly ez a kadett :) de menni nem kell vele sztem. életveszélyes :) amúgy van pár jó 5 let militaribeállítotságuaknak kiválló ! (azér kár érte B) bivaj kocsik ezek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Nameg váltáskor esetleg belenyúlhatsz a késbe... Vagy tökön szúrod vele magad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Ezt a leírást föl kellene tenni az oldalára! B) nem, ezt a tuningoljunk komoly oldalra kénne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 a belső képeken, mintha dárt vadőr budoárját látnánk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 a belső képeken, mintha dárt vadőr budoárját látnánk :) szó mi szó... kicsit lehet hogy sok, de amúgy ez már nem a teszkóból építkezik. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 szó mi szó... kicsit lehet hogy sok, de amúgy ez már nem a teszkóból építkezik. :) http://www.carstyling.hu/pic/usercar/35672/24.jpg Hát azért az az LG fejegység... B) képpel nem idézünk AdorjánT Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 a belső képeken, mintha dárt vadőr budoárját látnánk B) én inkább azon mosolygok, hogy miért egy 60 lovasra költött rá ennyit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Azért a rózsafüzér is odab@sz a tükrön. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Azért a rózsafüzér is odab@sz a tükrön. :) Hehe,az nekem is szemet szúrt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts