urbanjozsi Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Akkor hajrá: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Aki még nem tudja, hogy fogjon hozzá a szívóoldali tuninghoz annak egy "ötlet": http://tuningpower.pl/galeria5/45wiejskituning.jpg :) Ez valami maruti lesz, ha jól látom. Képpel nem idézünk. B) Üdv S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Aki még nem tudja, hogy fogjon hozzá a szívóoldali tuninghoz annak egy "ötlet": Lehet, annyira durva a gép, hogy valamivel vissza kellett fogni a ménest. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Lelkes próbálkozás: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Lelkes próbálkozás: És igényes.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 egész tűrhető! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 egész tűrhető! B) Hát nem? Emlékeztet az utolsó Volgára.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 tényleg utálom mások munkáját leszólni de emelett nehéz elmenni szó nélkül: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=42732 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 tényleg utálom mások munkáját leszólni de emelett nehéz elmenni szó nélkül: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=42732 :) Kéne a sablon, mi? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Hát ez gyönyörű! :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 tényleg utálom mások munkáját leszólni de emelett nehéz elmenni szó nélkül: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=42732 B) Motor Motor - 1,2 Elektronika - VAN Légszűrő - Sportszüröbetét Kipufogó - Sportdob Egyéb - Magicar Riasztó Futómű Felnik - Alu Merevítők - Van Külső Optika Légterelők - Van Fénytechnika - Van Dekor - Matrica Belső Optika Fénytechnika - neon HIFI Fejegység - Jvc,dvd,s Erősítő - Jensen Hangfalak - Mélyláda stb... Sokkot kaptam... :) Hozzáértő emberrel találkoztunk ismét... csak nem tudom, Redi hogy talált rá erre a gyöngyszemre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Nem érzik itt át az emberek a dolgokat. Olyan érdekes megoldásokat szólnak le, mint pl a nem alu alutrepni, mely a kék neonnal megvilágítva romantikus falusi kocsmadiszkók hangulatát kelti bennünk tükröződésével. Mi bajuk vele? Nem értem. És közben olyan részletekbe menő dolgokat nem vesznek észre, ami a tuner szíve csücske lehet, mert annyira el vannak rejtve az egyszerű autót csodáló emberek szeme elől, hogy az már bámulatos kreativitásra vall. Rögtön ott van pl a kis képernyő műszerfalba való integrálásának csodálatos megoldása, és a belőle kifutó kábelek bravúros elrejtése. A kesztyűtartó ajtaját használni rögzítésre? Brilliáns! Nekem eszembe se jutott volna. Vagy pl. az a megoldás, hogy a szép sárga Wunderbaumok nem a visszapillantóra vannak akasztva (mert ugye mindenki oda rakja), hanem a műszerfalba csodálatosan belesimuló lila mobiltelefon tartóra, ezzel is egyedibbé téve az autót. Ráadásul van még egy extra szellőzőre csiptethető légfrissítő is, amely gondolom illatanyagával teljesen harmonizál a sárga Wunderbaummal, ezáltal zöldellő hegyi rét hatását keltve az utasok számára. A sportülést mintázó üléshuzatról nem is beszélve, mely színében teljesen harmonizál az előbb említett álalu trepni kékesen sugárzó fényével. A lökhárító koptatója, és a küszöbszpojler színvilága kicsit eltér az autó színétől, ezzel is hírdetve a tulajdonos gondolatvilágát, miszerint "Vigyázat, tuningautó gurul az úton, reszkess, mert utólérlek az 1200 ccm-es utcai harcosommal!" A hátsó szárny -be kell ismerjem- engem teljesen lenyűgözött! Az illesztésére nincs jobb szó, mint a tökéletes! Hiába, a magyar tunerek lassan már minőségben felül tudják múlni az olyan nagy nevű tervezőirodákat, mint pl. a Pininfarina. A végére hagytam az autó ékkövét, a Redi által oly sokat emlegetett sárkányos matricát! Igen kérem, szintén mestermunka, egy tuningolt autó sem lehet meg nélküle! Szóval az eddigieket összefoglalva: egy csodálatos panel rider tuning (sponzored by Tacskó) egyedi tucatautóval állunk szemben, mely bármely autókiállítás ékköve lehet, amelyet a panelházak parkolójában rendeznek hasonló ízlésű fiatalok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Nem érzik itt át az emberek a dolgokat..... Ezt a leírást föl kellene tenni az oldalára! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 És a legszörnyűbb az, hogy nem egy embernek, még tetszik is! B) Egyszerűen nem tudom elhinni! Vagy ezek csak az arénázás, meg a zsírozás miatt nyaliznak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Copi pééészt... De még szerintem az ilyen örülne is neki...mert nem értené... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Ezt a leírást föl kellene tenni az oldalára! :) Ha gondolod, tedd föl. Én nem vagyok oda beregelve, és nem is igen leszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 És a legszörnyűbb az, hogy nem egy embernek, még tetszik is! B) Egyszerűen nem tudom elhinni! Vagy ezek csak az arénázás, meg a zsírozás miatt nyaliznak? :) sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Ha gondolod, tedd föl. Én nem vagyok oda beregelve, és nem is igen leszek... Olyan jó a leírásod, hogy mivel engedélyezted... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Áldásom rád! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 megtette. mi lesz a hatás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 megtette. mi lesz a hatás! :) B) Az átlagom rohamosan csökkeni fog? Mi lesz velem akkor?! :omg: Ui: Ilyen még sosem volt: csökkent :) az átlagom (kemény 0,01-ot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Nem fikázok tovább, de egy nem vall egy kissé gyermeteg lélekre EZ a szőnyeg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 B) Az átlagom rohamosan csökkeni fog? Mi lesz velem akkor?! :omg: Ui: Ilyen még sosem volt: csökkent :) az átlagom (kemény 0,01-ot) Bár az enyém csökkent volna csak ennyit szakközépben! :o Nem fikázok tovább, de egy nem vall egy kissé gyermeteg lélekre EZ a szőnyeg? Nekem is megvolt már a mai fikaadagom. :) De a fene se tudja. Ha az autóját Szilveszternek becézi, akkor rendben van szerintem. Végülis, sok Mantás meg plüs rájával rohangál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Van akinek tetszik és kész! De neki még van egy-két jó ötlete! Nyugtassatok meg, hogy csak szivatás! :) Jobban megnézve, tényleg csak szivatás! "Szewwwa tesó! Igazán nagyon tetszik a gép! Bár talán egy kicsit nagyobb sárkányos matricát és egy külső neonszettet is tettem volna rá, de ezenkívül tényleg nagyon fain! Szép, harmonikus dizájn, kiemelkedik a tömegből! Kafabaró! " Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 "Szewwwa tesó! Igazán nagyon tetszik a gép! Bár talán egy kicsit nagyobb sárkányos matricát és egy külső neonszettet is tettem volna rá, de ezenkívül tényleg nagyon fain! Szép, harmonikus dizájn, kiemelkedik a tömegből! Kafabaró! " Fizikailag fáj,ha valaki ennyire hüje! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts