redline Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Áll a Chinoin utcában pár napja egy fekete B Corsa....elöl a maszk helye berácsozva, homasitás Turbo felirat rajta, hátul a Corsa felirat helyett Tuning felirat....kemény :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Hát srácok ezen kifeküdtem! teljesen kezdő vagyok sufni tuning csak ne fikázza senki mert nem értek hozzá de tetszik szeretek barkácsolni... Felhívnám a figyelmet az antennák számára! ;) GPS,GSM,FM? :rolleyes: :D Szusi1 Gyárilag volt ilyen ronda kárpit? Szusi2 Helyben kell fújni a mesterműveket,nehogy má kiszedjük a rácsot! <_< :lol: :P Szusi3 A másik cartárs felnije se kutya még azé: Szusi4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Hát srácok ezen kifeküdtem! Felhívnám a figyelmet az antennák számára! ;) GPS,GSM,FM? :rolleyes: :D Szusi1 Gyárilag volt ilyen ronda kárpit? Szusi2 Helyben kell fújni a mesterműveket,nehogy má kiszedjük a rácsot! <_< :lol: :P Szusi3 A másik cartárs felnije se kutya még azé: Szusi4 A fehér felni fekete középpel király!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Szusi4 Hot-rod wheels by Boyd Coddington! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 A fehér felni fekete középpel király!!!! Nem mondod komolyan!? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Nem mondod komolyan!? :rolleyes: Szerinted tetszik? Na ne sérts meg:-) Akkor már inkább fekete lemezfelni Ha már nincs pénzem igényes felnire, szárnyra, lökösre stb, akkor inkább maradjon "gyári" állapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szerinted tetszik? Na ne sérts meg:-) Akkor már inkább fekete lemezfelni Ha már nincs pénzem igényes felnire, szárnyra, lökösre stb, akkor inkább maradjon "gyári" állapot. Na azé! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szép a teteje :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szép a teteje ;) Jézusom!!! <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szép a teteje <_< végre tudom miért nme tüntette el a coupe a tetősínt....tervei vannak ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 végre tudom miért nme tüntette el a coupe a tetősínt....tervei vannak :D <_< Tetösín nélkül nagyon bután néz ki az Astra Caravan. Én amikor leszedtem bontásnál, láttam hogy mennyire sután néz ki nélküle. Nálam legalább jól is jött, mert lehetett rajta szánkózni, mondjuk azt nem június elején kellett volna... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Szép a teteje <_< Éreztem, hogy valami hiányzik az autómról! Most már tudom mi............. A hozzávalókról csak találgatni lehet: pozdorja+dekopírfűrész+stb.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Éreztem, hogy valami hiányzik az autómról! Most már tudom mi............. A hozzávalókról csak találgatni lehet: pozdorja+dekopírfűrész+stb.. :rolleyes: az ötelt meg úgy születhetett kb mint a szalmából egeret...ez olyan fáksuii <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 az ötelt meg úgy születhetett kb mint a szalmából egeret...ez olyan fáksuii :D "Mé b..meg, most, jó hogy nem a kifli jutott eszembe. Akkor zseni lennék, mert enni adok? " :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Szép a teteje :D Az üléshuzat is jó ízlésre vall <_< ;) Bár, az lehet, hogy nem a tulaj műve, hanem a kereskedőé :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Jááááááááááj megin' micsináltak szegény Calibrából: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 a munka maga szép, csak hát így elb.szni egy szép opelt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Nem lehet, hogy a Cobra 11 forgatására készült. :rolleyes: Ezt fogják összetörni és nem a real mergát. Amúgy meg aki nézi a sorozatot az láthatja, hogy mindíg az öregebb autókat törik és sok közte az A Omeg, A Vectra, F Astra stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 a munka maga szép... Khm. Nézd meg jobban az illesztéseket a motorháztető/első lámpa illetve a csomagtérfedél/hátsó lámpa környékén. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Khm. Nézd meg jobban az illesztéseket a motorháztető/első lámpa illetve a csomagtérfedél/hátsó lámpa környékén. :rolleyes: na jó, de mégse 2 kg popszegeccsel rakták össze. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Csak van élet a halál után... :rolleyes: nem is, olyan gáz az a Cali..bár nem barmoltam volna így el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Mondjuk ez egy kultuszfilm kultuszautójának egy elég alaposan és ügyesen megcsinált példánya....lehet nem kellene egy lapon említeni a festett lemezfelnis szuzikkal meg lemezzel tuningolt ladákkal....:rolleyes: Ennyi erővel ide lehetne linkelni General Lee-t a béna rajtszáma, vagy a Smokey és a Banditából a TransAm-et a hiperbéna sólymos matricája miatt (carstyling-on tuti befutó lenne ;) ) vagy az A-team Van-ját a pirosra festett felnikkel......ha már festett kereknél járunk :D Egyébként köszi a linket, nekem nagyon nagy kedvencem a Mad Max és egyszer lesz egy olyan fekete Interceptorom <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Mondjuk ez egy kultuszfilm kultuszautójának egy elég alaposan és ügyesen megcsinált példánya....lehet nem kellene egy lapon említeni a festett lemezfelnis szuzikkal meg lemezzel tuningolt ladákkal....:rolleyes: Ennyi erővel ide lehetne linkelni General Lee-t a béna rajtszáma, vagy a Smokey és a Banditából a TransAm-et a hiperbéna sólymos matricája miatt (carstyling-on tuti befutó lenne ;) ) vagy az A-team Van-ját a pirosra festett felnikkel......ha már festett kereknél járunk :D Egyébként köszi a linket, nekem nagyon nagy kedvencem a Mad Max és egyszer lesz egy olyan fekete Interceptorom <_< :P ez volt a mad max autó ? úgy látszik tényleg kicsi vagyok mert engem sose mozgatott meg :lol: -azt sem tudom miről szól...a TransAm-nél a sas nem filmkellék asszem...gyári :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 ez volt a mad max autó ? Ez. Sőt a weboldal szerint a 2 fickó elég alapos munkát végez mindenféle apró dologra odafigyeltek, helyén van a blower kapcsoló és még az MPF matricák is :D És állítólag 80e ausztrál dolláért épít is a 2 tag autót......mennyiért váltják most az AUD-ot? Jobb mint a márka? :rolleyes: Tudja valaki a Róka számát? :P :lol a TransAm-nél a sas nem filmkellék asszem...gyári :lol: jajaanyám :lol: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts