greg Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Belül fehér, kívül sárga. Jobban megnéztem azt a motorteret.. Ezt a mocskos szemét gánymunkát... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Figyelted, hogy Astra sportülések vannak benne! :huh: A felnik jók, de a többi....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Nem, de én nem ismerném meg az astra sportüléseket. :unsure: Gyanús az az elosztó is... :huh: 50 ezret ér a papírja miatt. És mert Redinek meglenne a karácsonyi ajándék (ilyen szárnyat nem lehet kihagyni. :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Nem, de én nem ismerném meg az astra sportüléseket. :unsure: Gyanús az az elosztó is... :lol: 50 ezret ér a papírja miatt. És mert Redinek meglenne a karácsonyi ajándék (ilyen szárnyat nem lehet kihagyni. :lol: ). ha már merci... ennek ugye heggesztett a hűtőrácsa ? egyébként igy képen nem olyan rossz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 ugye heggesztett a hűtőrácsa ? A hűtőrácsok nem hegesztenek... :unsure: mindenesetre sztem nem gyári... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 ha már merci... ennek ugye heggesztett a hűtőrácsa ? egyébként igy képen nem olyan rossz :unsure: Ne má! Ez a szomszéd srác ótója!!! Csodálkoztam is, hogy most egy kis Citroen AX-al jár. Egyébként az autó jó, nincs vele gond, legalábbis mindig meg volt vele elégedve a kölyök, biztos kell a zsé, ha eladja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 A hűtőrácsok nem hegesztenek... :unsure: jóvan na... :huh: könnyű a kisebbet bántani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Egyébként a rács gyári, vagy legalábbis hivatalos tuning. Sokan rakták fel az E mercire Germániában, mert így hasonlított a SEL kupéra.... Igaz, a ködlámpát takarja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Egyébként a rács gyári, vagy legalábbis hivatalos tuning. Sokan rakták fel az E mercire Germániában, mert így hasonlított a SEL kupéra.... akkor megveszem :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 akkor megveszem :unsure: :huh: :lol: Nem járnál vele rosszul.... de inkább felejtsd el. Minek neked egy benzinfaló? Inkább az Asconába nyomd a lét.... Meg aztán te is tudod, hogy egy ilyen korú autónál már bármi, bármikor tönkremehet. Elég egy játszós autó. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Egyébként a rács gyári... Gyárinak gyári... De nem eredeti. (Tudom, te is ezt mondtad... :unsure: ) Csak nekem fura, hogy kitakarja a pilács felét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Gyárinak gyári... De nem eredeti. (Tudom, te is ezt mondtad... :unsure: ) Csak nekem fura, hogy kitakarja a pilács felét. Csak a ködlámpát. Az van ott középen. Fel kell rakni alulra a lökösbe valami dögös darabot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Egyébként a rács gyári, vagy legalábbis hivatalos tuning. Sokan rakták fel az E mercire Germániában, mert így hasonlított a SEL kupéra.... Igaz, a ködlámpát takarja.... Az nem lehet, hogy a ködlámpa nélküli gyárilag ilyen, mert én is már elég sok ilyent láttam... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Áááá nekem akkor sem tetszik ez a stílus. Műanyag teszkós légbeömlő a motorháztetőre, hogy úgy látsszon, mintha alatta tuninggép morogna mi??? Satöbbi.. :unsure: Áááá vagy veszek egy igazi sel mercit, vagy meghagyom gyárinak. De miután se pénzem, se kedvem, maradok az Opelszármazéknál... ...még egy darabig. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Nem járnál vele rosszul.... de inkább felejtsd el. Minek neked egy benzinfaló? Inkább az Asconába nyomd a lét.... Meg aztán te is tudod, hogy egy ilyen korú autónál már bármi, bármikor tönkremehet. Elég egy játszós autó. Szerintem. mert szép nagy erős és mercedes :huh: :unsure: de Greg komát idézve :lol: De miután se pénzem, se kedvem, maradok az Opelszármazéknál... ...még egy darabig. :lol: off vége itt egy cicás ótó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 off vége itt egy cicás ótó Jájjjj....... Akkor már inkább kutya-kocsi.... :unsure: (ismerős? Dumb és Dumber....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Akkor már inkább kutya-kocsi.... :huh: http://www.mutantreviewers.com/rdumb4.jpg (ismerős? Dumb és Dumber....) Ez már egy klasszikus! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Ez már egy klasszikus! :lol: na akkor egy kis szőrszálhasogatás :D ugyebár azt mondják rá a magyar szinkronban h opel komondor :lol: ami hajaz a commodore-ra de furgonhoz sok köze nincs :unsure: na megint hülyeséget irtam :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Igen. Fájdalmas. Mélyen utált filmek egyike... ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Dááá szééépp!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/36203/1.jpg Dááá szééépp!!! :huh: Atyaúúúúristen!!! Háát ez még nekem is SOKK!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Ez vót' má? Szegény B Corsa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 A Belgák, Hollandok, Franciák és angolok nagyon csúnya autókat tunak csinálni sok pénzböl... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 A Belgák, Hollandok, Franciák és angolok nagyon csúnya autókat tunak csinálni sok pénzböl... :unsure: A magyarok meg sok és kevés pénzből egyaránt.... :huh: Én nem hinném, hogy a fenti elrontott B Corsa a fickó "járós" autója. Az alapgép mondjuk ér 500 eurót, azaz egy heti fizetést. Ez csak vicc. Nem mindenki halna meg egy-egy korzáért ám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Ez vót' má? http://kepfeltoltes.hu/070215/12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szegény B Corsa... Ez már olyan "furcsa", hogy szép! :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts