mélykék76 Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Miazhogy! :lol: Lurdynál ráaplikáljátok nede ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Lurdynál ráaplikáljátok nede ? :lol: Először a Diniére. Arra könyebb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Először a Diniére. Arra könyebb. :) Viszek reszelőt meg kisflexet. Az aggregátort hozd te. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Viszek reszelőt meg kisflexet. Az aggregátort hozd te. :lol: Hát ennyit még meg is érne nekem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 No, ha ilyet látok, akkor nagyon ki tudok ábrándulni az amúgy nekem tetsző autótípusból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 No, ha ilyet látok, akkor nagyon ki tudok ábrándulni az amúgy nekem tetsző autótípusból. hú b+... ezt nem kicsit elb.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Inkább elkúrták. Nem kicsit, nagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Inkább elkúrták. Nem kicsit, nagyon... Ez valahonnan ismerős :) Én láttam a két ünnep között egy Kadett E Caravant Suzuki Swift (régi) hűtőráccsal, csak sajna nem tudtam lefényképezni. Nem mondanám, hogy rosszul nézett ki, inkább érdekesen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Ha nem rohad a lemezkaszni alatt, azért a 4 kiló nem is olyan gáz érte..MadMaxbe beválogatnák az tutter! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Ez valahonnan ismerős :) Én láttam a két ünnep között egy Kadett E Caravant Suzuki Swift (régi) hűtőráccsal, csak sajna nem tudtam lefényképezni. Az is szép lehetett........... :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Nemtalálam a gagyis topicot. Szerintem ez az. (A melóhely parkolóban fotóztam üvegen keresztül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Szerintem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Amúgy ez egy Coupe ám. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Xtreme sz@rul néz ki! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Xtreme sz@rul néz ki! :unsure: Nem is kérnek sokat érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Nemtalálam a gagyis topicot. ... Szerintem ha azt a szomorodott lexus-style lámpát kidobnák belőle, nem lenne rossz ez. Nem is értem miért erőltetik annyira, borzasztó gusztustalan... nekem eredetileg az IS-en se tetszett, meg a Mazda 6-on se, pedig azok gyáriak (a Mazda 3 sötét lámpája sokkal szebb, nem?) A lefalazott hátfal nem néz ki jobban, mint az origi, úgyhogy felesleges erőlködés, de csúnyának nem csúnya. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2007 Nem is kérnek sokat érte... nagyon sokat kérnek érte.... ez az 1.6 os motorral jóesetben 2 milkát ér. én még ennyitse adnék érte.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 A rendszámot pedig extra gyorsan el lehet hagyni róla :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Ez volt már??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Nagyon vad. :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Az. Pedig ott már én is jártam, de erről valahogy lemaradtam. :unsure: Legjobban a sárvédő "ívek" tetszenek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 nagyon sokat kérnek érte.... Ezt én is így gondoltam... :unsure: Gyárilag szerintem szebb... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Ebben mi a cica? Ha van a Manta - Der Film-ben hatkerekű Manta, akkor miért ne kehetne hatkerekű Trabant is? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Dá cép óttó.. :unsure: :huh: Jó állapotú 22 éves autó, odaillő szárnnyal, teljesen gyári, megkímélt állapotban. :lol: Mindössze 380 ezerért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts