Demó Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Ismét eladó a Kalocsai "szuper" Calibra. :wub: Söt egyszerre kétszer is. Már az eleje is kicsit össze van törve, de még így is tök olcsó. :P A második linken van egy kép, amin a gyerek is rajta van, igy már szerintem senkinek semmi kérdése nem lesz. :P http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Jaa és már arra is rájött, hogy ahová kW-t kell beírni, ne LE-t írjon, mert legutóbb még több mint 160kW állt a teljesítménynél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Ismét eladó a Kalocsai "szuper" Calibra. :P Söt egyszerre kétszer is. Már az eleje is kicsit össze van törve, de még így is tök olcsó. :P A második linken van egy kép, amin a gyerek is rajta van, igy már szerintem senkinek semmi kérdése nem lesz. :lol: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Jaa és már arra is rájött, hogy ahová kW-t kell beírni, ne LE-t írjon, mert legutóbb még több mint 160kW állt a teljesítménynél. Nem tudom eldönteni, hogy ez a tekintet matematikusé vagy esetleg irodalom tanáré? :wub: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Nem tudom eldönteni, hogy ez a tekintet matematikusé vagy esetleg irodalom tanáré? :wub: :P Inkább sakkmester.... Amíg a Gazsi üti a parasztot, addig ő lép a lóval.... B) (milyen egy előítéletes banda vagyunk... :P :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Mor16V-vel már egyszer beszéltünk a gyerekkel, akkor inkább matematikusnak tünt, mert irreálisan sokat kért a kocsiért, asszem 800e-t, vagy még többet :P . Valamint akkor valahogy kiszámolta, hogy ez a Cali teljesen széria 16V-vel több mint 220 LE-s. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 A cali indulhatna a las vegasi SEMA show-n, Chip Foose meg elbújhat a sajátkezűleg épített verdáival :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Warwolffal találtunk ma egy "gyöngyszemet"! :wub: Azt hiszem a képek magukért beszélnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 nálunk egyszewr volt bent egy meriva ugyanilyen kipufogóvéggel, csak az pirosan világitott... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 nálunk egyszewr volt bent egy meriva ugyanilyen kipufogóvéggel, csak az pirosan világitott... :wub: :P Pedig azt hittem, ezt a véget már nem lehet fokozni.... B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ... Ez tetszik! Apuci odaadta a gyerekeknek a temperát, hogy kicsit dobják fel a Dévú Matyit? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Ez tetszik! Apuci odaadta a gyerekeknek a temperát, hogy kicsit dobják fel a Dévú Matyit? :wub: Azért én némi erotikát is vélek felfedezni a Matyi oldalán... A fürdőrucis kislány lazán a bugyijában turkál...mig a maci sűrű nyelvcsapkodások közepette cigöli a pucér nénit a vállán... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Na ja. És itt a párja. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Fúúú,dááá szhéépp! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Azt hiszem nem kell hozzászólnom! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Hát ez csodálatosan szép! Kár, hogy a Corsán nem mutatna ilyen "jól", mert különben biztosan vennék egyet. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 http://85.92.137.47/pics/1142238742-4715.jpg Azt hiszem nem kell hozzászólnom! :wub: Fényezése viszont nagyon szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 http://85.92.137.47/pics/1142238742-4715.jpg Azt hiszem nem kell hozzászólnom! :wub: Redinek ne mutassátok, mert már tudom is, hogy mi lesz a következő tuningja... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Redinek ne mutassátok, mert már tudom is, hogy mi lesz a következő tuningja... :P már vártam, hogy ki lesz az első aki rám fog mutogatni :wub: viszont a felnit te is elfogadnád kiccsávó B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 viszont a felnit te is elfogadnád kiccsávó :P :wub: Szerintem nem, mert biztos játékautókhoz való 4*100, nem pedig felnőttes 5*110. B) :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Akkor a komoly felnőtteké 5*120! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 témához visszakanyarodva... egy Bat mobil-t valakinek? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 nekem EZ cicás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 nekem EZ cicás :lol: A szépségét illetően erőssen kihívásokkal küszködik. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 A szépségét illetően erőssen kihívásokkal küszködik. :lol: :D hát ha ilyen egy "álomtuning" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 Ez is cicás: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts