mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 mutatok én is valamit! Szóljatok, ha kell még... ahonnan ez jött, van még! :) mondjuk ilyen is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 jááájjjjjj........ http://www.vmax.dk/grafik/wallpaper/800/Astra%202.jpg Hó hó hó hóóóóóó,micsoda sörpult! :) RediNorbi mind a 10 ujját megnyalná,ha látná! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Ezt mind Redinek szeretettel? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2006 aha :) na akkor egy utolsó, csak a Redinek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 aha :) Valami Román honlapot nézegettél? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2006 neeeem. az index fórumáról loptam a képeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 aha :) na akkor egy utolsó, csak a Redinek: http://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/3/3/6/BIG_0001477336.jpg Ez mi volt alapkorában?Nissan?Nexia?Nem'tom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Ez mi volt alapkorában?Nissan?Nexia?Nem'tom. :) Tökgyalú! :) Jah hogy Te a kocsira gondoltál? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Ez mi volt alapkorában?Nissan?Nexia?Nem'tom. :) dájháccsu appaluse sztem... Ákos a legelső kép ugye nem coupe astra ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 deeeeeeeee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Vótmá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 nekem tecc Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ez nekem is tetszik.Egy két részletet leszámítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Kicsit olyan ámerikán fíling, főleg ezek a felnik, de pl. a festés nagyon ottvan.Sztem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ez mi volt alapkorában?Nissan?Nexia?Nem'tom. :) Én is Daihatsu Apllause-ra tippelnék elsőre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Én is Daihatsu Apllause-ra tippelnék elsőre. :) Annak sztem nem ilyen a hátsó lámpája! :) NÉZD csak meg!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Igaz. De még negyedablaka sincs a Dájháccsunak a hátsóajtón. Viszont a Suzuki Balenónak volt hasonló hátsó lámpája. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 a morcban lévő törést leszámítva hibátlan és már vót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Igaz. Viszont a Suzuki Balenónak volt hasonló hátsó lámpája. :) Esetelg még a Nissan Sunny jöhet szóba........ Annak v.mi ilyesforma a hátsó lámpicseke..... A'sszem :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Igaz. De még negyedablaka sincs a Dájháccsunak a hátsóajtón. Viszont a Suzuki Balenónak volt hasonló hátsó lámpája. :) Szerintem Nissan Sunny - 92 körüli... minden részlet stimmel... Viszont a cicás Astra feljebb szerintem cool, talán túl diszkrét is ehhez a topichoz... :) Kicsit a festése csicsás, meg a felni túl csilivili, de amúgy teccene. Lehet, hogy túl ódivatú vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Asszem Hic Nyert! :) Tényleg Nissan Sunny. Az astra meg még nekem nem elég "cicás". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Az astrán a szélvédő, és a mocitető találkozásánál a fekete műanyag mi célt szolgálhat? A levegőt terelné, hogy esőben ne kelljen ablaktörlőt kapcsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Az astrán a szélvédő, és a mocitető találkozásánál a fekete műanyag mi célt szolgálhat? A levegőt terelné, hogy esőben ne kelljen ablaktörlőt kapcsolni? Sztem az csak ablaktörlőlapátot takarja el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Megnéztem az említett TC adást és igen!Ez az!Ott a tulaj bevallása szerint 2,2gurigát költöttek rá! :( :P Most pedig eladó 1,79gurigáért! Akkor egészen keveset bukik rajta! Kérdezd meg erről Antit! Ő is tudna mesélni... Na meg Kopasz mercije lassan már a 6 millához közelít... és ér 2, 2 és felet. kb. a morcban lévő törést leszámítva hibátlan és már vót :) Az nem törés, hanem ragasztott szemöldök. Szerintem Nissan Sunny - 92 körüli... minden részlet stimmel... Viszont a cicás Astra feljebb szerintem cool, talán túl diszkrét is ehhez a topichoz... ;) Kicsit a festése csicsás, meg a felni túl csilivili, de amúgy teccene. Lehet, hogy túl ódivatú vagyok? Szerintem is Nissan Sunny. Teljesen olyan. Az a bizonyos Astra pedig gyönyörű! :) Az astrán a szélvédő, és a mocitető találkozásánál a fekete műanyag mi célt szolgálhat? A levegőt terelné, hogy esőben ne kelljen ablaktörlőt kapcsolni? Design. A lapátokat takarja el. De ha érdekelnek a részletek, kérdezd Rastalos-t, neki is van ilyen a gépén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts