Novy Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Moszkvics. <_< az orrát leszámítva nekem tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...zsgaval-4495179 hátsó szélvédő? M.T.C.= Móvár Tuning Car <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 A minap fotóztam a városban. Egy idősebb úr a tulajdonos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Tippelek: kisnyugdíjas, alacsony jövedelemmel, ellenben megfelelő kézügyességgel és barkácsolási hajlammal rendelkezik (netán korábban asztalosként dolgozott 30 évig), tetőcsomagtartóra meg szüksége van és a gyári baromi drága, épp elég az autohitelt fizetni. <_< Fentiek miatt, és mert nem öncélú gagyituning hanem funkciója is van, bár megmosolygom az illetőt, de nem tudom elítélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Tippelek: kisnyugdíjas, alacsony jövedelemmel, ellenben megfelelő kézügyességgel és barkácsolási hajlammal rendelkezik (netán korábban asztalosként dolgozott 30 évig), tetőcsomagtartóra meg szüksége van és a gyári baromi drága, épp elég az autohitelt fizetni. <_< Fentiek miatt, és mert nem öncélú gagyituning hanem funkciója is van, bár megmosolygom az illetőt, de nem tudom elítélni. Kövezetek meg, de nekem ugyanilyen tetőcsomagtartóm van, két tetőléc, laposvas meghajlítva+kapupánt csavar. Egy évben átlag 2-3X használom, ezért vegyek egyet bármennyiért is? :angry: A másik dolog, hogy szombat délután kellett váratlanul a tetőcsomagtartó, összedobtam kábé fél óra alatt, le és felszerelni 5 perc, én úgy szoktam mondani hogy : a célnak megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 A minap fotóztam a városban. Egy idősebb úr a tulajdonos. http://gallery.site.hu/d/17301049-2/20110311007.jpg http://gallery.site.hu/d/17301052-2/20110311008.jpg Szerintem teljesen korrekt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Szerintem teljesen korrekt! <_< Kreatívabb, mint a betonvasból hegesztett. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Kreatívabb, mint a betonvasból hegesztett. :angry: Kalandorok. :P Hát átfúrtad B+!!! <_< Át hát, de ne aggódj, szalonnazsírral bekentem ez soha nem fog rohadni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Kreatívabb, mint a betonvasból hegesztett. <_< Pedig a könyöklőm tartóváza abból van, nem is hajlik el! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Pedig a könyöklőm tartóváza abból van, nem is hajlik el! :angry: És nem is rohad'. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 És nem is rohad'. <_< Lefújtam feketére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Lefújtam feketére. Láttam egy utolsó kétkörlámpás 7esben egy gagyi könyöklőt... az hanyagolandó, hogy szürke kárpitok, fekete könyöklő, de a csavarozás... legközelebb lefényképezem, két két csavar van benne, de vmi csodás precizitással <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 hát, egy B lategóriás misztikus sci-fi thriller-nek felel meg erősen Adult only <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nem biztos, hogy teljesen ON, de szerintem elfér itt :) B) :D :) :( Ja igen... Colintól van a link. Ő találja meg mindig ezeket a fárasztókat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 B) :D :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 A magyar Misumisi Mad Max B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Nagyon szép. Főleg az a tanksapka matrica B) Legalább méretileg megeggyezne :D De gondolom ez a legkisebb szépséghiba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Ehh... mint egy majosházi kispolszkiba oltott Golf GTI... kár érte... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 A fényező kezemunkáját azért dícsérjük meg, ilyen narancsosan nehéz lehet fújni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Ehh... mint egy majosházi kispolszkiba oltott Golf GTI... kár érte... B) Ez nem D kadett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Ez nem D kadett? Volt valamikor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 igazábol én még most is azon csodálkozom, hogy ennyi beleölt munka... és ez a végeredménye B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 igazábol én még most is azon csodálkozom, hogy ennyi beleölt munka... és ez a végeredménye B) Tudod, kinek a pap, kinek a paplan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Egy-két esélyes versenyző a mai carfeeling.hu találkozóról: Ugyanaz hátulról: Másik: Géptetőmegoldás közelről: "Suzuki életmód": Még egy Suzi: Bélus kipufogó? Csak nem a Remus magyar megfelelője? B) : Matt Suzuki: ...rettentő igényesen fényezve: Trabi: Ha ez direkt készült lepukkantra akkor elnézést, az sikerült: Ennél messziről annyira nem volna gond: ...de közelről mintha kicsit identitászavaros lenne :D : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts