AstraGé Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 A hátsó szárny az, ami leginkább nem tűnik odaillőnek, a belső még jó is (üléstrikó nélkül). Calibrához csak nagyon óvatosan lehet hozzányúlni, mert alapból szép autó ahogy van (még most is). <_< A "legendás" légellenállási együtthatóján pedig csak rontani lehet plusz elemekkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 http://pics.sr4000.com/picsbig/1173127217-...a_b--238245.jpg no comment igazából nekem ez az egy ami kicsit is teszik. Mondjuk egyből ledobnám azt az iszonyat küszöbspoilert és kapna egy "finomabbat". Ja és a szárny is menne. Alapból nagyon szépek a gyári gsi szárnyak, vétek helyette egy ilyet feltenni <_< Képpel nem idézünk - Gelko - Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Az még egy dolog, amikor valaki kicsit több műanyagot vagy csicsát tesz az autójára a kelleténél (de végülis az a lényeg, hogy neki tetszen :angry: ), az ilyen "tuning" viszont az Opel megszégyenítése: A gazdája jár Opel és Audi talira is? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Az még egy dolog, amikor valaki kicsit több műanyagot vagy csicsát tesz az autójára a kelleténél (de végülis az a lényeg, hogy neki tetszen :angry: ), az ilyen "tuning" viszont az Opel megszégyenítése: http://imuplo.com/0ecb1300537273.jpg A gazdája jár Opel és Audi talira is? <_< Ráadásul nem is lehetett olcsó dolog... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ráadásul nem is lehetett olcsó dolog... :angry: Én régebben cs-n találkoztam egy b corsával aminek az eleje volt így megcsinálva. Kapott egy szép nagy audi hűtőmaszkot. Nemtudom, nekem vmiért tetszik <_< Bár nembiztos, hogy ha annyi pénzem lenne megcsináltatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Az még egy dolog, amikor valaki kicsit több műanyagot vagy csicsát tesz az autójára a kelleténél (de végülis az a lényeg, hogy neki tetszen :angry: ), az ilyen "tuning" viszont az Opel megszégyenítése: A gazdája jár Opel és Audi talira is? <_< Én megnézném küszöbspoiler és az első lökös toldatok nélkül............ Ja meg a cróm M-as is lejöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Itt egy másik "opelaudi" design : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Én nem raknám fel de az omegán bejön az audi rács <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ez viszont már nem csúnya, de vajon miért erre a fórumra való? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Calibra ?????? tetővonal .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Calibra ?????? tetővonal .... Az, egy V6-os Calibra. Ha még egy picit a mociját is megpiszkálták, akkor menetteljesítményben se marad szégyenben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Calibra ?????? tetővonal .... Az, egy V6-os Calibra. Ha még egy picit a mociját is megpiszkálták, akkor menetteljesítményben se marad szégyenben. Azta milyen szeme van! <_< Én simán leporschéztem... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 A Calibra sokakat megihletett optikailag, csináltak már belőle Mercedest: ...és Aston Martint is: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Jobban járt volna ha a spoilerek és azok festésének az árát inkább ültetésre és nagyobb felnire meg peresebb gumira költötte volna.Utána esetleg jöhet a spoilerezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ez viszont már nem csúnya, de vajon miért erre a fórumra való? :angry: http://imuplo.com/39b91300547383.jpg http://imuplo.com/ed5a1300547240.jpg Ez eléggé ott van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 A gazdája jár Opel és Audi talira is? :angry: Lehet, de mindkét helyen kinézik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Japán szépség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Japán szépség. A garázsban ráborultak a festékek, jutott kívülre-belülre <_< Aki beleül szószerint rózsaszínben láthatja a világot :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Japán szépség. Ez volt a tesztalany a Quasquai reklámhoz.Csak ezt telibe is találták a festékekkel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 nem rakok ki képeket, mert hosszútávú hatása káros lehet, csak a linket, és aki akarja magát terrorizálni, az majd letölti a képeket <_< Kívül belül cicafiús lett :angry: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...zsgaval-4495179 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 nem rakok ki képeket, mert hosszútávú hatása káros lehet, csak a linket, és aki akarja magát terrorizálni, az majd letölti a képeket :P Kívül belül cicafiús lett :P A belső képeken is csak a legfontosabb dolgok lettek lefényképezve,a kapcsolók,kétszer is :P Nitro,utánégető,a többi gomb funkciójára még nem jöttem rá :angry: Remélem még nem volt ez a LÁDA <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 A belső képeken is csak a legfontosabb dolgok lettek lefényképezve,a kapcsolók,kétszer is :P Nitro,utánégető,a többi gomb funkciójára még nem jöttem rá :P Remélem még nem volt ez a LÁDA <_< A kapcsolók mit kapcsolnak az Astrában? Az elektromos ablakemelőt? :angry: Végülis ahhoz is kell a biztonsági fedeles kapcsoló, nehogy télen véletlen odanyúljon valaki és lenyissa az ablakot :P "Csak optikai tuning". Érdekesebb lett volna, ha utolsó képként egy a Ladáéhoz hasonló szintű átalakított motortér bevillan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 nem rakok ki képeket, mert hosszútávú hatása káros lehet, csak a linket, és aki akarja magát terrorizálni, az majd letölti a képeket :angry: Kívül belül cicafiús lett :P http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...zsgaval-4495179 De új váltózsákra már nem fussa... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 De új váltózsákra már nem fussa... <_< jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Moszkvics. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts