szkszaby Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Azért popsikukac odamondta neki rendesen :D Nincs mit hozzáfűzni :lol: Mondjuk azért kíváncsi leszek, hogy mennyiért fogja tudni eladni? A végén majd vmi kis romárió megveszi az ezerkettesre oszt kész :D popsi megvette.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 popsi megvette.... Mondjuk akkor most nem értem, lefikázza, aztán megveszi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Mondjuk akkor most nem értem, lefikázza, aztán megveszi? :D Tán el kéne olvasni "...megteszem a legnagyobb licitet és személyesen beleverem a kibaszott fejedbe,hogy ilyet miért nem csinálunk..."! Valahogy meg kell szereznie az elérhetőségét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Tán el kéne olvasni "...megteszem a legnagyobb licitet és személyesen beleverem a kibaszott fejedbe,hogy ilyet miért nem csinálunk..."! Valahogy meg kell szereznie az elérhetőségét :lol: Azt olvastam, csak nem láttam az összefüggést a licitálás, meg a kipics beigérése között. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Már a Totalcar Belsőség Blogja is erről a csókáról szól, szóval tudhat valamit ha gyorsabban sikerült hírnevet szereznie mint a Való Világ játékosainak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Már a Totalcar Belsőség Blogja is erről a csókáról szól, szóval tudhat valamit ha gyorsabban sikerült hírnevet szereznie mint a Való Világ játékosainak... :D Szerintem azért licitál rá ennyi ember, hogy személyesen is találkozhasson a művész úrral :lol: (4 érvényes licit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Szerintem azért licitál rá ennyi ember, hogy személyesen is találkozhasson a művész úrral :D (4 érvényes licit) Nem normálisak az emberek frankón, eltörném a kezét lábát az ilyennek aki ezt ráfúrta........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Ha veszek a taligára egy ilyentet, akkor úgy fog menni mint egy űrhajó?? :D :lol: :D OPC Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Ha veszek a taligára egy ilyentet, akkor úgy fog menni mint egy űrhajó?? :D :) ;) OPC Nekem van egy V8-as jelem. felteszem vaterára hátha kell vkinek :D Aztán már lehet is száguldani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Ha veszek a taligára egy ilyentet, akkor úgy fog menni mint egy űrhajó?? :D :lol: :D OPC Még mindíg jobb mint a kívánságlista... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Még mindíg jobb mint a kívánságlista... Csak semmi értelme nincsen.... sokkal szebb egy kocsi ha jelmentes szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Ha veszek a taligára egy ilyentet, akkor úgy fog menni mint egy űrhajó?? :D :lol: :D OPC igazábol a polcomon el tudnám viselni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Csak semmi értelme nincsen.... sokkal szebb egy kocsi ha jelmentes szvsz. Egyetértek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Egyetértek :lol: Akkor asszem te tudod mi a dörgés + jó az aláírás szánalmas ember... Az utsó storyja előtt is tetőre vágott 1 verdát az se felejtsük el, szóval már nem az első :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ez volt már? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ez volt már? :D :lol: :D http://m.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/leo...stulajok1/1.jpg Az se homokos áhhh... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Az se homokos áhhh... Anettka imitátor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Anettka imitátor :D Hát kb. ekkora melle van anettkának is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ez volt már? :D :lol: :D http://m.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/leo...stulajok1/1.jpg Menőbb lett volna, ha ki se száll a kocsiból ;) De legalább a ruha színei mennek az autóéhoz :D Opeltalira aztán nehogy valaki lenyúlja a stílust :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 ... Opeltalira aztán nehogy valaki lenyúlja a stílust :D szerintem létezik az az alkoholmennyiség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 no comment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Hiper-szuper Calibra :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Hiper-szuper Calibra :angry: <_< Ennél már nem is lóerőben mérhetik az erejét, hanem tolóerőben. Végsebesség MACH 1 ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Ennél már nem is lóerőben mérhetik az erejét, hanem tolóerőben. Végsebesség MACH 1 ? <_< Esetleg csere egy helyesírás tankönyvre? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 BELEÜLSZ ÉS MENSZ <_< KUPAKATIS HOZA ADOM AMIT NYERT SZÉPSÉGVERSENYEN - Milyen szépségverseny lehetett az? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts