Zsoltee Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 azért mondtam, hogy kellene még kép :) A kifordított lemezfelnin nem feszül így emberek, attol hogy ki van fordítva csak szélesebb lesz a nyomtáv, de nem maga a felni lesz szélesebb. :) és ha ilyen gumi van rajta? :D :D A kocsi márkája OFF, de a felni szélességét és a gumi feszülését kell rajta nézni. :P 6.5x16 (et38) steelies, 165/40-16 Nankang. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 felnivédős mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 felnivédős mi? :) Ez gumivédős felni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Ez gumivédős felni :D vw mánia ez a desing 8-9 col széles felnire ráfeszítik a 200 alatti gumikat..............havernak is volt, a gumisnak a legnagyobb kihívás az ilyet elsőre felpumpálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 vw mánia ez a desing 8-9 col széles felnire ráfeszítik a 200 alatti gumikat..............havernak is volt, a gumisnak a legnagyobb kihívás az ilyet elsőre felpumpálni Nem vw mánia... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 vw mánia ez a desing 8-9 col széles felnire ráfeszítik a 200 alatti gumikat..............havernak is volt, a gumisnak a legnagyobb kihívás az ilyet elsőre felpumpálni Nem csak VW mánia. Az Opelomon nekem is 9"on volt 215. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Nem csak VW mánia. Az Opelomon nekem is 9"on volt 215. :) :D Megvan még az opelod? :) Már egy ideje ez a képed van. Elég gyorsan túladtál rajta, alig készült el... ha nem keverlek vkivel :D Gumiban nekem tetszik mikor / \ így áll, de azért ne álljon már így: - - :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 A sztori szerint így fért be a II golf motor Legalább van irmscher felni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 A sztori szerint így fért be a II golf motor Legalább van irmscher felni :) Dicsérjük meg! Amarhaaaaaaaaaaaa!!!! Rakott volna bele V6-ot,akkor nem lett volna belőle csőrös zil :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Dicsérjük meg! Amarhaaaaaaaaaaaa!!!! Rakott volna bele V6-ot,akkor nem lett volna belőle csőrös zil :D Egy igazi marha lehetett... Szerintem a gyári warcel váltóra rakta vmi átalakítóval a golf motort... Egy warcel mociterébe belefér egy komplett kettesgolf :) :D :P :D Váltóval együtt rakta volna bele, észre se lehetne venni. De ahhoz kicsit többet kellett volna variálni az tuti :) Inkább tett rá egy orrmányt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Egy igazi marha lehetett... Szerintem a gyári warcel váltóra rakta vmi átalakítóval a golf motort... Egy warcel mociterébe belefér egy komplett kettesgolf :D :D :D :D Váltóval együtt rakta volna bele, észre se lehetne venni. De ahhoz kicsit többet kellett volna variálni az tuti :) Inkább tett rá egy orrmányt :D Az biztos hogy elfér benne egy mv6 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 A sztori szerint így fért be a II golf motor Legalább van irmscher felni :) még a rendszáma is utal rá "cép" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 http://www.v8cars.hu/forumimages3/2011-01/4d279375778a8.jpg http://www.v8cars.hu/forumimages3/2011-01/4d279365a23c6.jpg A sztori szerint így fért be a II golf motor Legalább van irmscher felni :) De nagy az isten állatkertje!! Így fért bele a II Golf motor mi?? Aha persze...Andersen megnyalta az ujját, és lapozott egyet mesekönyvben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Ez volt már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Ez volt már? :) Az első lámpái azok Opel GT-ből vannak az tuti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Ez volt már? :) Most akartam linkelni :D Durván elszáltak vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Az első lámpái azok Opel GT-ből vannak az tuti. :D Én a régi Datsun 240-esre gondoltam inkább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Valaki unatkozott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Valaki unatkozott Könyörgöm, mondjátok, hogy csak photoshop! Iszonyúúú! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Valaki unatkozott Mi a hányás ez??? A B veki első lököst megismerem, de a többit még nem sikerült megfejtenem!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Könyörgöm, mondjátok, hogy csak photoshop! Iszonyúúú! :lol: Akkor mit szólsz ehhez ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Ez legalább felismerhető (bár az össze nem illő stíluselemek tekintetében elég sok közös pontja van a korábban linkelttel), a gazdája nem is tagadja hogy Golf. A másik az arányaiból ítélve (tetőív, oldalablakok vonala) 3-as BMW-nek tűnt nekem elsőre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Valaki unatkozott Akkor mit szólsz ehhez ? :D Idióták, erre már nincs más jelző.... És el tudjátok képzelni, hogy mi pénzbe vannak ezek a ótvar tuning gépek? Még ha saját maguk építik akkor is!!! :lol: :D Az első közel 3millió!!!! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Akkor mit szólsz ehhez ? :lol: Két dolog jut erről eszenbe. 1., kitaposott mamusz 2., "Rázva! Nem keverve!" Hát ezt nagyon elszúrták a keveréssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Remélem nem volt még. No comment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts