Novy Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 :o :D Van baja :) gyárilag se egy jolsikerült valami :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Tegnap lőttem: Hello Kitty kipuff :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Tegnap lőttem: Hello Kitty kipuff :excl: :( Ezt én is láttam tegnap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Ezt én is láttam tegnap. :excl: opel tig :( erről van vhol egy képem, mikor még fénykorát élte :lol: Az se értékelhető többre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Ezt a gyöngyszemet most lőttem a nyóckerben :( Szinte semmi sem hiányzik róla :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Ezt a gyöngyszemet most lőttem a nyóckerben :lol: Szinte semmi sem hiányzik róla :lol: http://kepkezelo.com/images/v8ujujxb4nadnwge33re.jpg Jaj a szívem..... :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Jaj a szívem..... :excl: :( :lol: Nekem az a lökös tetszik, a többit hagyjuk, de a tetőcsomagtartó az nagyon kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Nekem az a lökös tetszik, a többit hagyjuk, de a tetőcsomagtartó az nagyon kell :lol: Nem is tudom......Színre festve talán..... De ááá rá se bírok nézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Csak úgy jelezném, hogy az egy irmscher löki....viszont ronda. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Csak úgy jelezném, hogy az egy irmscher löki....viszont ronda. :lol: meg BMW tükör, Subaru beömlő, RS Cossworth kopoltyúk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Én az ilyenektől mindig félek....mi van ha lerepül róla az a sz.r és pont az én szélvédőmben áll meg? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 :D Pedig ezeken jól áll ... de lehet nem bírta a nitró löketét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 :D Ez nagyon durva :) Ez van amikor öntapadós ragasztóval feltesznek egy bazi nagy szárnyat :) Itt egy másik : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ez nagyon durva :) Ez van amikor öntapadós ragasztóval feltesznek egy bazi nagy szárnyat :D Itt egy másik : http://mypic.carstyling.hu/39149/uploads/3..._1293476615.jpg Ez megint nem az a kategória,amiről a topik szól!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ez megint nem az a kategória,amiről a topik szól!!!!! Mert miről szól? :D Nézd már meg Uhuhu topikindító hozzászólását. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Ez megint nem az a kategória,amiről a topik szól!!!!! Akkor miről?? Ahogy elnézem a mások által belinkelt videókat és képeket , szerintem én se hibáztam nagyot. Ha igen akkor kérlek magyarázd el, mert fogalmam sincs miben vétkeztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Akkor miről?? Ahogy elnézem a mások által belinkelt videókat és képeket , szerintem én se hibáztam nagyot. Ha igen akkor kérlek magyarázd el, mert fogalmam sincs miben vétkeztem :D Jo kicsit furcsa, de nem cicás :) Kíváncsi lennék egyébként az autóra, lehet vmi épített pályagépezet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Jo kicsit furcsa, de nem cicás :D Kíváncsi lennék egyébként az autóra, lehet vmi épített pályagépezet :) Ilyen magassággal biztos nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Ilyen magassággal biztos nem. Igaz, meg jó lenne több kép is róla, lehet vmi 145ös gumi van ráfeszítve így :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Jo kicsit furcsa, de nem cicás :D Kíváncsi lennék egyébként az autóra, lehet vmi épített pályagépezet :) Építkezni én is úgy szoktam, hogy megvan a tető... pályagép.. max a bobpályán lenne jó :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Igaz, meg jó lenne több kép is róla, lehet vmi 145ös gumi van ráfeszítve így :D Ezt nem tudhatod, lehet 8x13on 175 kevés etvel...ezt innen ki nem találod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Ezt nem tudhatod, lehet 8x13on 175 kevés etvel...ezt innen ki nem találod. Vagy kifordított vasfelni, Z kedvence :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ezt nem tudhatod, lehet 8x13on 175 kevés etvel...ezt innen ki nem találod. Én is kifordított acélfelnire tippelek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Ezt nem tudhatod, lehet 8x13on 175 kevés etvel...ezt innen ki nem találod. azért mondtam, hogy kellene még kép :D A kifordított lemezfelnin nem feszül így emberek, attol hogy ki van fordítva csak szélesebb lesz a nyomtáv, de nem maga a felni lesz szélesebb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts