mackosajt Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Szegény B vectra. Egyeseknek a tuning miért a bojler és vasalódeszka meg tikrács kombót jelenti? Ronda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nem is tudtam, hogy a gyári B1 alufelni az DUB Style :D Amúgy meg bűn ronda az a vectra... az eleje mint valami lokomotívnak... van nálunk is helyben egy accord ilyen mozdony designos lökössel de az se valami szép <_< Enyémen se lenne szárny még ez a kicsi se ha nem lenne amúgy is full irmscher futómű alatta meg hátsódob és a szárny is eredeti ráadásul pótféklámpás és eredetileg pótféklámpát kerestem :) (5e volt kompletten) így most van nekem is szárnyam... tudom szebb lenne ha popszegeccsel lenne felrakva és MDF fából lenne de sajnos nem vagyok elég kreatív az ilyesmikhez :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 A plexis vasalódeszkán senkinek se tünt fel a szakszerűen elvezetet vezeték? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 ez az autó valami rémisztő ronda, tipikus karsztajling cimbizős/zsírozós autó :) :D :icon13: :lol: itt az igazság! -_- Ez tényleg elb....tul sikerült , vajon tetszik az eredmény a gazdájának is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 "Királymód" Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 A sok csecsebecse árából vett volna inkább egy jó felnit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 A sok csecsebecse árából vett volna inkább egy jó felnit... A lökösön lévő "beömlő" vagy nemtudom minek szánt cucc nem ám vmi homasita nem bizony az egy gyári cucc, trabi c oszlopán a szellőztető takaró :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 A sok csecsebecse árából vett volna inkább egy jó felnit... autót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 autót. :) 3ajtósba nem ennyire kula ez sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 3ajtósba nem ennyire kula ez sem... Minden nézőpont kérdése. Tény, hogy egy Velorexnél szebb, jobb, kényelmesebb, de az utasvédelmük majdnem egy szinten van. Csakhogy a Bőregér még/már komolyabb értéket képvisel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Minden nézőpont kérdése. Tény, hogy egy Velorexnél szebb, jobb, kényelmesebb, de az utasvédelmük majdnem egy szinten van. Csakhogy a Bőregér még/már komolyabb értéket képvisel. :D Én inkább a Zatyihoz hasonlítanám. Attól eltekintve, hogy a motorja sokkal jobb, szinte egy kategória... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 ahahahahahahahahha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 ahahahahahahahahha Valami csodás a csomagtér beépítése :) Na meg ez a front... egészségére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 És hátul ott virít sárgával kiemelve ... a dobfék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 És hátul ott virít sárgával kiemelve ... a dobfék. :) Én ha egyszer is kicserélem a felniket ritkaküllős alura, akkor tuti fekete lesz a fékdob... Nekem ne virítson... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Én ha egyszer is kicserélem a felniket ritkaküllős alura, akkor tuti fekete lesz a fékdob... Nekem ne virítson... :D Helyes helyes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Én ha egyszer is kicserélem a felniket ritkaküllős alura, akkor tuti fekete lesz a fékdob... Nekem ne virítson... :) Én meg kicserélem féktárcsára. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Én meg kicserélem féktárcsára. :) ...de hogy minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Én ha egyszer is kicserélem a felniket ritkaküllős alura, akkor tuti fekete lesz a fékdob... Nekem ne virítson... :) Én meg kicserélem féktárcsára. :D ...de hogy minek? Ezé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 ...de hogy minek? Őszintén szólva olcsóbban kijöttem a használt hátsó tárcsafékes agyakkal komplett, mintha vettem volna külön dobokat, pofákat, munkahengereket, és kézifékkötelet. :) Mondjuk, ha cserélni kellett volna rajtuk tárcsát vagy betétet, akkor már nem biztos, hogy kedvezőbb lett volna...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Én meg kicserélem féktárcsára. :) Azt is befesteném mattfeketére, hogy ne virítson meg jobban fogjon! :D <_< Na jó ez vicc...de már nem cserélném le tárcsásra...sok vele a nyűg és a mostani is rendesen fogja az egytonnát... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Azt is befesteném mattfeketére, hogy ne virítson meg jobban fogjon! :) :D Na jó ez vicc...de már nem cserélném le tárcsásra...sok vele a nyűg és a mostani is rendesen fogja az egytonnát... <_< Téli gumik feldobásakor levettem a dobokat mert ette őket a rozsda, egy évesek. Drótkefe+mattfekete, pont másfél dobra lett elég. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Téli gumik feldobásakor levettem a dobokat mert ette őket a rozsda, egy évesek. Drótkefe+mattfekete, pont másfél dobra lett elég. <_< Nekem is kb ilyen bajom van. Paragi dob, és eszi a hó :) Lasssan azt veszem észre ,hogy nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nekem is kb ilyen bajom van. Paragi dob, és eszi a hó :D Lasssan azt veszem észre ,hogy nincs <_< A fékdobról volt szó, de rá se ránts. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Tessék itt a bohócverda :) Közelebb nem mertem menni,hátha pokolgép van benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts