spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Hülyék mindenhol vannak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Hülyék mindenhol vannak! :( Azt mondod? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Még egy szárnyat rakhatott volna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 http://kepfeltoltes.hu/101006/1414_5__633_x_420__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szegény csajoknak mindjárt kitörik a derekuk, annyira feszítenek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 http://kepfeltoltes.hu/101006/1414_5__633_...ltoltes.hu_.jpg Egy pár autón már láttam ilyen agresszív "lefalazást" :) . És a hűtés? Ez aztán a leszorítóerő :D :D Klikk ide Klikk ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Egy pár autón már láttam ilyen agresszív "lefalazást" :) . És a hűtés? Ez aztán a leszorítóerő :D :D Klikk ide Klikk ide Gondolom lent kapja a cúgot allulról. Jó ez a deszka, plexi+popszegecs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Egy pár autón már láttam ilyen agresszív "lefalazást" :) . És a hűtés? Ez aztán a leszorítóerő :D :D Klikk ide Klikk ide Debrecenben van egy aránylag szép fekete bálnamerci és azon van ilyen szárny de kb ugyanilyen.... Na meg láttam már olyat is élőben, hogy faroslemezből volt a lapja és valami szerelvény vas a tartó és nem csavarva, nem szegecselve hanem hegesztve a csomagtartóra 1 ponton ráadásul és az középen volt és a szárny végein voltak még vas lapok 1-1 hogy jól mutasson. (RO rendszámos volt ez kivétlesen és valami dacia féle). De van sok szörnyű nagyon az utakon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Debrecenben van egy aránylag szép fekete bálnamerci és azon van ilyen szárny de kb ugyanilyen.... Na meg láttam már olyat is élőben, hogy faroslemezből volt a lapja és valami szerelvény vas a tartó és nem csavarva, nem szegecselve hanem hegesztve a csomagtartóra 1 ponton ráadásul és az középen volt és a szárny végein voltak még vas lapok 1-1 hogy jól mutasson. (RO rendszámos volt ez kivétlesen és valami dacia féle). De van sok szörnyű nagyon az utakon... Én az ilyenektől mindig félek....mi van ha lerepül róla az a sz.r és pont az én szélvédőmben áll meg? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Én az ilyenektől mindig félek....mi van ha lerepül róla az a sz.r és pont az én szélvédőmben áll meg? :D :) Az semmi... tegnap főúton megállt előttem egy kamion, még kicsit hagytam, hogy menjen távolabb nem követtem (okosan mint utólag kiderült) majd egy platónyi követ lebillentett és ment tovább.... a kő mondanom sem kell 1 sávossá szűkítette utána a főutat de sebaj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nem tetszenek azok a nagy vasalódeszka hátsó szárnyak, de ezen a B Vecin kifejezetten tetszik :) Szerintem jól neki..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Remélem hogy csak viccelsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nem tetszenek azok a nagy vasalódeszka hátsó szárnyak, de ezen a B Vecin kifejezetten tetszik :) Szerintem jól neki..... ...és mi köze a dubhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nem tetszenek azok a nagy vasalódeszka hátsó szárnyak, de ezen a B Vecin kifejezetten tetszik <_< Szerintem jól neki..... ez az autó valami rémisztő ronda, tipikus karsztajling cimbizős/zsírozós autó :) :D :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 ez az autó valami rémisztő ronda, tipikus karsztajling cimbizős/zsírozós autó :) :D <_< :icon13: fásztendfúriusz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Remélem hogy csak viccelsz! :icon13: Nem nem viccelek. -_- :lol: ez az autó valami rémisztő ronda, tipikus karsztajling cimbizős/zsírozós autó :) :D B) :D Igen ronda...nem is tudom mi van velem, de nekem ez a szárny tetszik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nem nem viccelek. <_< :D Igen ronda...nem is tudom mi van velem, de nekem ez a szárny tetszik :) Majd kinövöd. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Majd kinövöd. :D Remélem, Minél többet nézem........elég ízlés ficamnak tűnik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Remélem, Minél többet nézem........elég ízlés ficamnak tűnik :) ugyan már, ne hagyd magad befolyásolni, ha tetszik akkor tetszik. Szerintem rízsrakétákon teljesen elfogadott dolog tud lenni az ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 ugyan már, ne hagyd magad befolyásolni, ha tetszik akkor tetszik. Szerintem rízsrakétákon teljesen elfogadott dolog tud lenni az ilyen. Végre egy jó barát :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Végre egy jó barát :) :D Kadettos. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Végre egy jó barát :D <_< Ő csak azt mondta hogy Japán autón, jól szokott kinézni. Attól ez még egy Opel és jó szarul áll rajta. De nem csak ezen állna szarul, mindegyik Opelen. :icon13: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ő csak azt mondta hogy Japán autón, jól szokott kinézni. Attól ez még egy Opel és jó szarul áll rajta. De nem csak ezen állna szarul, mindegyik Opelen. :icon13: :) Nos tény hogy nem raknám fel az enyémre <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nem tetszenek azok a nagy vasalódeszka hátsó szárnyak, de ezen a B Vecin kifejezetten tetszik :D Szerintem jól neki..... 20 mp-ig bírtam. :) Tahósztájling in Germany. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts