kojakarettenetes Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Az az. :rolleyes: Volvo 440-re gondolta, de az tényleg más. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Mint írtam a tankbeömlő teljesen körbe volt rohadva, látni lehetett a belső dobot. Na és azok az utánzat GSI-beömlők? Vagy gyári mocitető, akár GSI, vagy semmilyen. és az eszedbe se jutott, hogy egyszer még réges régen rárakhatta azt aszárnyat, mikor a rohadás még a hírébe se volt??? Ugyan az a szín el se üt... Lényeg az hogy a hátuljárol készült kép ebben a formában nem idevaló, de szerintem még az a mű gsi beömlő se.... ez nem cicás, esetleg gagyi, de annak se mondanám. :rolleyes: <_< Már én is rájöttem..Ezért vettem GSI mocitetőt...Csak le kéne festeni -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 -_- :D Már én is rájöttem..Ezért vettem GSI mocitetőt...Csak le kéne festeni :) :rolleyes: És???? Nem találsz hozzá piktort? B) B) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 :rolleyes: És???? Nem találsz hozzá piktort? B) -_- <_< Ismerek egy jó piktort, de soha nem ér rá :D :) Komolyra fordítva a szót, van egy lökösöm, meg a mocitető, a bal első sárvédő kavicsfelverődéses, meg a két hátsó ív is cserére érett.....egyszerre szeretném lefesteni, de mivel a munkaeszközöm a kocsi, nem tudom nélkülözni addig még a kasznis végez vele(morcosítást terveztem a GSI géptetőre), meg én lefestem. Szóval nem egyszerű....Ha nem kéne naponta 100Km-t autóznom a munkahelyemre, már rég megcsináltam volna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Na erre aztán kell a leszorítóerő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Na erre aztán kell a leszorítóerő. http://kep.psharing.com/395535.jpg Lehet, hogy különben kinyílik a csomagtértető... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Na erre aztán kell a leszorítóerő. http://kep.psharing.com/395535.jpg Kiváncsi lennék, h a fékeket is fejlesztette a muksó, mert amennyi lovat feltételez ez a szárny, ahhoz minimum egy Boing fékjei kellenének... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Kiváncsi lennék, h a fékeket is fejlesztette a muksó, mert amennyi lovat feltételez ez a szárny, ahhoz minimum egy Boing fékjei kellenének... <_< -_- És hogy még érdekesebb legyen egy öregek otthona előtt szokott állni. Holnap kinyomozom kié lehet, kiváncsi vagyok rá. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 És hogy még érdekesebb legyen egy öregek otthona előtt szokott állni. Holnap kinyomozom kié lehet, kiváncsi vagyok rá. :rolleyes: Csak nem a járókeret motorizált sport változata??? <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Csak nem a járókeret motorizált sport változata??? :rolleyes: <_< -_- Nem hiszem, csak kiváncsi vagyok ki vetemedik ilyenre és miért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 És hogy még érdekesebb legyen egy öregek otthona előtt szokott állni. Holnap kinyomozom kié lehet, kiváncsi vagyok rá. :rolleyes: Biztosan Tau bácsi, a csehszlovák szuperpapa a tulajdonosa. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Na erre aztán kell a leszorítóerő. http://kep.psharing.com/395535.jpg Persze hogy kell! Elég ciki, ha menet közbe ki nyílik a csomi tartó ajtaja <_< szerk.: most látom ivannorbi -már el sütötte a poént! bocsi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Persze hogy kell! Elég ciki, ha menet közbe ki nyílik a csomi tartó ajtaja <_< szerk.: most látom ivannorbi -már el sütötte a poént! bocsi :rolleyes: Nem cicás, inkább cunci mókus színű. 4 srác ült benne: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Nem cicás, inkább cunci mókus színű. 4 srác ült benne: http://kep.psharing.com/396065.jpg :rolleyes: Fiúk a klubból ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 <_< Fiúk a klubból ? Lehet, megfordult a fejemben, amikor megelőztem őket, hogy szólok a munkatársamnak kacsingasson feléjük, de aztán hagytam a fenébe. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Lehet, megfordult a fejemben, amikor megelőztem őket, hogy szólok a munkatársamnak kacsingasson feléjük, de aztán hagytam a fenébe. :rolleyes: Magyarázkodhattál volna <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Magyarázkodhattál volna :rolleyes: Húdedurva <_< -_- Az a lényeg ,hogy guruljon elv ennél inkább az hogy a lényeg hogy ne ilyen színű legyen. Nem biztos hogy furikáznék vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Húdedurva :rolleyes: <_< Az a lényeg ,hogy guruljon elv ennél inkább az hogy a lényeg hogy ne ilyen színű legyen. Nem biztos hogy furikáznék vele :D Sérti a férfi büszkeségeket -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Nem cicás, inkább cunci mókus színű. 4 srác ült benne: http://kep.psharing.com/396065.jpg ...és lehet hogy ilyen a motorterük: :rolleyes: <_< -_- :D (Tudom...ezt már linkelte valaki! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 ...és lehet hogy ilyen a motorterük: http://kepfeltoltes.hu/100724/R_zsasz_n_mo...ltoltes.hu_.jpg :rolleyes: <_< -_- :D (Tudom...ezt már linkelte valaki! :) ) Jajj oan cukeeee ! Na pucszííí B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 ...és lehet hogy ilyen a motorterük: http://kepfeltoltes.hu/100724/R_zsasz_n_mo...ltoltes.hu_.jpg <_< -_- :D :) (Tudom...ezt már linkelte valaki! B) ) Ettől már Barbie is lehányná Kent! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ettől már Barbie is lehányná Kent! :D Milyen jol nézhet ez ki szerelés után :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Milyen jol nézhet ez ki szerelés után :D Aha, nem olajos a kezed, hanem flitteres. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Aha, nem olajos a kezed, hanem flitteres. :D :wacko: Egyik haver mondta ,hogy nézegettek a csajával verdákat és kiszúrt a nő egy kis szörnyet (Fiat polskit) Rózsaszínbe,sötétítve és a teljesítménynövelő Hello Kitty-s matricákkal körberagasztgatva :wacko: Tuti az is ilyen tündi-bündi-édi-bédi kis járgány lehetett :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 :D Egyik haver mondta ,hogy nézegettek a csajával verdákat és kiszúrt a nő egy kis szörnyet (Fiat polskit) Rózsaszínbe,sötétítve és a teljesítménynövelő Hello Kitty-s matricákkal körberagasztgatva :wacko: Tuti az is ilyen tündi-bündi-édi-bédi kis járgány lehetett :wacko: :wacko: Aki látott polski mocit, azt tudja hogy a motortér messziről se nevezhető tündibündinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts