yooccoo Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Mondjuk azért a vonó horgot le szedtem volna... megtörés ellen sokat véd ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Ez egy Omegeot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 az eleje felháborító.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Hahahaha minden vágyam egy ilyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Hahahaha minden vágyam egy ilyen! Az elejét is igazítsd hozzá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Az elejét is igazítsd hozzá! :rolleyes: az igen:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 :rolleyes: ;) Nemáááá :D :D ,felháborító csunya peugeot lámpák Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Először azt hittem, hogy GSI-mocitető, de csak álbeömlő volt. Nem csináltam róla képet, de a tankbeömlő teljesen körbe volt rohadva, úgy látszik az nem számítt csak a tuning. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 És a hátuljával mi bajod, azt a foltot leszámítva? Ilyen szárnyat én is fogok szerzni, ha sikerül értelmes áron, szerintem ez jó. És szerintem ez a kép nem a cicás tuning műfaj, szinte gyári tuning... :rolleyes: ez se az a kategória, de egy mosolyt megérnek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/45017-20100605-6ALG72.jpg Sebtapasz POWAAA! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 És a hátuljával mi bajod, azt a foltot leszámítva? Ilyen szárnyat én is fogok szerzni, ha sikerül értelmes áron, szerintem ez jó. És szerintem ez a kép nem a cicás tuning műfaj, szinte gyári tuning... :rolleyes: Mint írtam a tankbeömlő teljesen körbe volt rohadva, látni lehetett a belső dobot. Na és azok az utánzat GSI-beömlők? Vagy gyári mocitető, akár GSI, vagy semmilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Mint írtam a tankbeömlő teljesen körbe volt rohadva, látni lehetett a belső dobot. Na és azok az utánzat GSI-beömlők? Vagy gyári mocitető, akár GSI, vagy semmilyen. a hátuljárol beszéltem... és a képeden nem a tank oldala van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 a hátuljárol beszéltem... és a képeden nem a tank oldala van... Tudom, azt elfelejtettem lekapni, pontosabban le akartam, csak valaki szólt, hogy :Zolííí, induljunk már! :rolleyes: :D De ennyira cefetül nézett ki, hogy ha más nem én szigetelőszalaggal eltakartam volna. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Tudom, azt elfelejtettem lekapni, pontosabban le akartam, csak valaki szólt, hogy :Zolííí, induljunk már! :rolleyes: :D De ennyira cefetül nézett ki, hogy ha más nem én szigetelőszalaggal eltakartam volna. ;) és az eszedbe se jutott, hogy egyszer még réges régen rárakhatta azt aszárnyat, mikor a rohadás még a hírébe se volt??? Ugyan az a szín el se üt... Lényeg az hogy a hátuljárol készült kép ebben a formában nem idevaló, de szerintem még az a mű gsi beömlő se.... ez nem cicás, esetleg gagyi, de annak se mondanám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 és az eszedbe se jutott, hogy egyszer még réges régen rárakhatta azt aszárnyat, mikor a rohadás még a hírébe se volt??? Ugyan az a szín el se üt... Lényeg az hogy a hátuljárol készült kép ebben a formában nem idevaló, de szerintem még az a mű gsi beömlő se.... ez nem cicás, esetleg gagyi, de annak se mondanám. Oké feladom nem ide való, ha gondolod töröltesd valakivel. :rolleyes: Ha egyszer összefutunk úgy megverlek ezért a szőrszálhasogatásért.... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Oké feladom nem ide való, ha gondolod töröltesd valakivel. ;) Ha egyszer összefutunk úgy megverlek ezért a szőrszálhasogatásért.... :D :D mire körbeszaladjuk a két caravant addigra sztem kiegyezünk abban hogy meghívsz egy sörre :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 mire körbeszaladjuk a két caravant addigra sztem kiegyezünk abban hogy meghívsz egy sörre :rolleyes: :D Áhááá , ha így állunk futok veletek ! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Áhááá , ha így állunk futok veletek ! ^_^ :P felőlem, úgyis Zotya fizet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Az autó első része még nem is gáz, de hátulról szerintem ronda: http://www.youtube.com/watch?v=rfh7iJDVFIQ Nem tudom, hogyan kell linket beszúrni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Az autó első része még nem is gáz, de hátulról szerintem ronda: http://www.youtube.com/watch?v=rfh7iJDVFIQ Nem tudom, hogyan kell linket beszúrni... De azért az látszik rajta, hogy igényes munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Az autó első része még nem is gáz, de hátulról szerintem ronda: http://www.youtube.com/watch?v=rfh7iJDVFIQ Nem tudom, hogyan kell linket beszúrni... Hát nem is tudom... egyedi, nagyon is egyedi, ezért teccik, meg tényleg igényes meló. De hát akkor se tudom...inkább nem kommentálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/41..._1276551126.jpg Ez volvo?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Fenét. Hyundai Pony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Fenét. Hyundai Pony. Az az. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts