Korzika Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Figyeljetek a szélvédő matricára! :lol: :lol: :lol: Az OPC-ben ilyenkor sírják el magukat csendben! :devlish: Egyedül a hűtőrács kellene róla.(na jó,meg a felni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 valamiért éreztem, hogy 1.2-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Figyeljetek a szélvédő matricára! Kit lehet ezzel megvezetni? Aki kicsit is ért hozzá, az tudja hogy OPC-ből csak 3 ajtós volt meg Caravan, 5 ajtós sose... Amúgy bámulatos hogy még az ablaknál levő szélterelőket is színrefújta... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Kit lehet ezzel megvezetni? Aki kicsit is ért hozzá, az tudja hogy OPC-ből csak 3 ajtós volt meg Caravan, 5 ajtós sose... Amúgy bámulatos hogy még az ablaknál levő szélterelőket is színrefújta... :devlish: bámulatos barom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Még az első lökös egy kicsit szelidebben, de ez a rácsozás... bár JOhnnynak lehet tetszik, nem tyúkrács :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/ascon...ona_b_l-3700030 A képek magukért beszélnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Uhh... én elhiszem hogy sokat dolgozott rajta, de az ízlés valahogy otthon maradt... A szövegben emleget valami színrefújt tükröket, én azt nem látom a képeken, meg őszintén szólva arról sem vagyok meggyőződve hogy nem ázik be az oldalablaknál ezekkel a keret nélküli ajtókkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/manta..._b_gt_j-3838554 A szöveg vége egy uj tulajra nézve jótékony rész :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/manta..._b_gt_j-3838554 A szöveg vége egy uj tulajra nézve jótékony rész :lol: :devlish: Az igen! Pedig az nem is szpoJler már, hanem vasaló deszka :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Amúgy bámulatos hogy még az ablaknál levő szélterelőket is színrefújta... :devlish: Milyen bámulatosan fog lepörögni róla :lol: :lol: Vagy már hámlik is le, csak azt már nem fényképezi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Az igen! Pedig az nem is szpoJler már, hanem vasaló deszka :devlish: sztem reggelizni sima ügy lenne :lol: Kadetos Berlina cimbinek fel ekkora van, de simán megreggelizik rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 sztem reggelizni sima ügy lenne :devlish: Kadetos Berlina cimbinek fel ekkora van, de simán megreggelizik rajta :lol: Szeretem az ilyen univerzális tárgyakat...WS teleshopba el lehetne adni....."vegye meg ezt a pompás spoilert! azonnal fel is pattinthatja,nagyon trén néz ki, de vasalni, sőt még ebédelni is lehet rajta...ha most rendel, kap még ajándékba egy sopiler tisztító szert, meg 1 villát!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Még az első lökös egy kicsit szelidebben, de ez a rácsozás... bár JOhnnynak lehet tetszik, nem tyúkrács :devlish: http://pics.coldline.hu/pics/39575-20100515-PPXoqN.jpg http://pics.coldline.hu/pics/39576-20100515-aAiSHQ.jpg A hűtő hátuljáról van a rács nem?? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Még az első lökös egy kicsit szelidebben, de ez a rácsozás... bár JOhnnynak lehet tetszik, nem tyúkrács :devlish: j0hnny(az ott egy numerikus nulla,nem nagy Ó) Így is kib@szott ronda...clean style forever! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/ascon...ona_b_l-3700030 A képek magukért beszélnek! Van egy baromi nagy opel jel a motorháztető közepén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Peugeot Omega? Legalább a színe szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Peugeot Omega? Legalább a színe szép. Peugeopel! (Pözsopel) :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Vajon egy jó HDI motor van benne?? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 a hátulja sztem g**ijóóó :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 a hátulja sztem g**ijóóó :devlish: :lol: Csak a gsi szárny miatt mondod.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 a hátulja akkor lenne jó ha normális mérete lenne mint pl. a subaru baja Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 a hátulja sztem g**ijóóó :devlish: :lol: Nekem az eleje teszik. Bár nagyon nem szeretem az idegen tollakkal ékeskedést. Először néztem is, milyen jó formája van a peugeot-nak. Aztán néztem a második képet. :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Gyere ki ide Redi, itt kapsz Corsa bakkie-t... :lol: gyárilag :lol: a hátulja sztem g**ijóóó :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Mondjuk azért a vonó horgot le szedtem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts