Colin Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Ti biztos ugyanazt látjátok, mint én?? :) motorháztető mellett kétoldalt, az a 3szög alaku kivágás, első ajtók sarka, szárnynak van valami pereme, és még túl is lóg........mindegy, ezért szép a világ, hogy különbözünk. Másik, van fenn ebay.de-n egy vectra "coupe", nem linkelem, mert nem cicás, inkább furcsa, akit érdekel, ugyis megnézi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Szerintem meg kár volt ennyire kifenni-kikenni kívülről, amikor egy 55kW-os motor nyöszörög odabenn... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Ti biztos ugyanazt látjátok, mint én?? :) motorháztető mellett kétoldalt, az a 3szög alaku kivágás, első ajtók sarka, szárnynak van valami pereme, és még túl is lóg........mindegy, ezért szép a világ, hogy különbözünk. Másik, van fenn ebay.de-n egy vectra "coupe", nem linkelem, mert nem cicás, inkább furcsa, akit érdekel, ugyis megnézi :) Nagyon szép az a vectra. szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Csúnyának nem nevezném én sem, csak lehet találni a neten egy másik coupe vectra-t, amin tényleg coupebb formájú, vagyis, ajtó hosszabbitva van, és sztem úgy szebb. Ez sem rossz, sőt. Csak nekem fura, hogy minden maradt ugyanakkora, csak hátul falazott kicsit. vectra 1 - ebay-es vectra 2 - ebay-es ez a másik fajta.... Nem a cicás dolog végett, hanem hogy lássátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Csúnyának nem nevezném én sem, csak lehet találni a neten egy másik coupe vectra-t, amin tényleg coupebb formájú, vagyis, ajtó hosszabbitva van, és sztem úgy szebb. Ez sem rossz, sőt. Csak nekem fura, hogy minden maradt ugyanakkora, csak hátul falazott kicsit. vectra 1 - ebay-es vectra 2 - ebay-es ez a másik fajta.... Nem a cicás dolog végett, hanem hogy lássátok. Amit először linkeltél, annál nem rakták odébb a b-oszlopot, azért ilyen buta a hátulja. A másiknál viszont arrébb tették, meg új ajtó, új üveg...az sokkal szebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 az a lökös egy förmedvény, pedig sokan felrakják a kocsijukra, astrára is stb nekem tetszik az is ami csak falazva van, olyan amcsis hatása van :) nagy dög :) de az igazi az tényleg az utcsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 ez a másik fajta.... Tényleg szép! Nem semmi lakatos munka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Szerintem meg kár volt ennyire kifenni-kikenni kívülről, amikor egy 55kW-os motor nyöszörög odabenn... :) Egyébként ezt soha nem értettem.Miért csak a nagy motorral szerelt kocsikat lehet kívülről is tuningolni? Ha 2000-es moci van benne az mitől jobb tuning alap, mint ha 1000-es? Ha csak mutogatni akarják akkor nem mindegy mi az alap? Telefonból is van kiállítási darab ami nem működik. Nomeg van ahol a 2000-es mocit is körberöhögnék, ha a fenti sémánál maradunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Egyébként ezt soha nem értettem.Miért csak a nagy motorral szerelt kocsikat lehet kívülről is tuningolni? Ha 2000-es moci van benne az mitől jobb tuning alap, mint ha 1000-es? Ha csak mutogatni akarják akkor nem mindegy mi az alap? Telefonból is van kiállítási darab ami nem működik. Nomeg van ahol a 2000-es mocit is körberöhögnék, ha a fenti sémánál maradunk. Hát mert, szerintem illúzió romboló, amikor látsz egy ilyen "erőgépet" és megcsodálod milyen szép, jó stb... aztán elinduláskor csak hangja van, csak gyorsulása nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Hűű, ezt a stricimobilt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 mondjuk érdekes is lehetne, ha normálisan ki lenne töltve a leirás mező :) azt irja senator, de sztem sima omega, abbol meg tudtommal létezett "gyári" limo, kérdés ez az-e?? de nem lepődöm meg már semmin :) kép1 kép2 kép3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 de nem lepődöm meg már semmin :) Gyulának (Blitz) is van hullaszállítója :): Az insignia biztos fake az első képen nagyon látszik. A középső ajtó íve a jobb oldalon nem stimmel az elsőhöz, illetve a fejtámlák is ugyanabból a szögből, egyforma takarással, magassággal látszanak elől, és hátul is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Hűű, ezt a stricimobilt :) ez kell nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Ez nem cicás, virágos :lol: Szal inkább érdekes, mint gáz... De asszem itt a helye Bocs.. omnia csak ilyen képet tud.. bár ez egész jól sikerűlt... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Miért jutott eszembe a Green Peace? :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Nekem a Flower Power jutott eszembe, de te ahhoz túl fiatal vagy... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 ajaj..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 ajaj..... "Tető: Nyitható keménytető" Kár érte, ezek szép autók...gyári állapotban. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 ajaj..... Micsoda cigó járgány a hatalmas plüss dobókocka hiányzik még.... :lol: :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 ajaj..... Nagy kár érte pedig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Micsoda cigó járgány a hatalmas plüss dobókocka hiányzik még.... :lol: :lol: :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 :devlish: "nekem se a legyek hordják össze" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Győr, tecsó parkoló. Csoda, hogy nem száll fel. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Figyeljetek a szélvédő matricára! :devlish: :lol: :lol: (1.2-es) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Figyeljetek a szélvédő matricára! :devlish: :lol: :lol: (1.2-es) http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1273417184.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1273417246.jpg tök viccesek ezek a future lökhárítók, milyen jól le vannak kerekítve elől, csak mivel akkora nyílás van rajta mint a bazilika ajtaján alig lehet a hűtőnél légellenállás, kb. mintha a lökösön kívül lenne. Hátúl meg a diffúzortól úgy letapadhat, vagy nem mert ott meg lejön a lökös a földig mert az úgy jó de az alja nincs hozzáalakítva így ott is fonman belekaphat a menetszél így tuti ott is simán visszaforog a levegő csak. Tehát -20LE ezekkel a szarokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts