Mester91 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Lamborghini RX8 :) Kövezzetek meg ,az elején 1-2 dologtól el tekintve marhára teccik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Idézet: "Eladóvá ill cserélhetővé vált ez az egyedi alufelni!!!" Tényleg egyedi...Nincs még egy ilyen marha aki ilyen papucsokkal járna :) :) Keresse csak a balekot aki elcseréli vele, és keresse csak a még nagyobb balekot aki ad érte 90 darab ezrest.... :D :D :D szerintem ehhez kimondottan menne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 ha valami ezres motorra van fel rakva ez a kipuff, akkor tényleg nyavíkolhat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Kövezzetek meg ,az elején 1-2 dologtól el tekintve marhára teccik :) megérdemelnéd azt a kövezést :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 megérdemelnéd azt a kövezést :) :D nekem az ilyen durva vonalak jönnek be inkább na :) a gömbölydebb idomokért annyira nem vagyok oda a kocsiknál...jó 1-2 járgányon jól állnak na :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 nekem az ilyen durva vonalak jönnek be inkább na :) a gömbölydebb idomokért annyira nem vagyok oda a kocsiknál...jó 1-2 járgányon jól állnak na :D Ezért van szögletes bcorsad... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Ezért van szögletes bcorsad... :) :) én is akartam kérdezni, hogy akkor miért b corsi... akkor vagy A vagy C Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 jó 1-2 járgányon jól állnak na :) meg Opelt akartam minden féle képpen...meg ezt hozta az élet össze :) én nem úgy értettem hogy csak szögletes kockákkal akarok járni:D tunning gépekbe nekem jobban be jön az ilyen durván faragott vonalak és ennyi :D B corsának meg vagyok elégedve a külsejével...bár ha hátulról rá nézek, a hátsó lámpákon el gondolkodok picit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 meg Opelt akartam minden féle képpen...meg ezt hozta az élet össze :) én nem úgy értettem hogy csak szögletes kockákkal akarok járni:D tunning gépekbe nekem jobban be jön az ilyen durván faragott vonalak és ennyi :D B corsának meg vagyok elégedve a külsejével...bár ha hátulról rá nézek, a hátsó lámpákon el gondolkodok picit elgondolkodni máson szokás, de el gondolkodni semmin :) fateromnak pl nem tetszik a b corsa formája, nekem meg az nem tetszik benne, hogy a váltóbox nem ér össze a középkonzollal, de szép tuning példányokat lehet belőlük látni, elég egy mutatós felni feszülős gumival, és már egész más képet mutat anyuci bevásárlókocsija :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 fúúúú szóval ez az az autó, amit egyszer álmaid autójának neveztél, csak eltitkoltad. Jol tetted :) Egyébként azt nem értem, ha valaki ilyet hoz ki az autóbol, az hogy indul autót venni? :) Én pl valami olyasmit gondoltam ki, hogy elképzeltem, mit szeretnék megcsinálni rajta, és olyan autót veszek, amiből az ki is hozható. De egy ilyen kocsi? :D Szerintem kevesen vannak akik ilyet tuning alapként vesznek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 fúúúú szóval ez az az autó, amit egyszer álmaid autójának neveztél, csak eltitkoltad. Jol tetted :) Egyébként azt nem értem, ha valaki ilyet hoz ki az autóbol, az hogy indul autót venni? :D Én pl valami olyasmit gondoltam ki, hogy elképzeltem, mit szeretnék megcsinálni rajta, és olyan autót veszek, amiből az ki is hozható. De egy ilyen kocsi? :D Szerintem kevesen vannak akik ilyet tuning alapként vesznek :D Húú srácok ez a Tico nagyon komoly :lol: Volt egy kollegám aki kb 2m magas és 140kilo volt. Kispolskit lecserélte egy Ticora. Kb ilyen tuningot álmodott meg magának, ha ezt meglátja azonnal örömtáncot lejt :D Mondjuk már az övé is elindult a "tuningoljuk fel az autókat" című projecten. Már van tanksapkamatricája :) Vannak szerelmes lelkek akik ilyen autókba szerelmesek, és nem cserélnék le semmi pénzért egy B corsára (csak egy példa) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Húú srácok ez a Tico nagyon komoly :) Volt egy kollegám aki kb 2m magas és 140kilo volt. Kispolskit lecserélte egy Ticora. Kb ilyen tuningot álmodott meg magának, ha ezt meglátja azonnal örömtáncot lejt :D Mondjuk már az övé is elindult a "tuningoljuk fel az autókat" című projecten. Már van tanksapkamatricája :) Vannak szerelmes lelkek akik ilyen autókba szerelmesek, és nem cserélnék le semmi pénzért egy B corsára (csak egy példa) Ízlések és pofonok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Ízlések és pofonok! De inkább csak pofonok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Ízlések és pofonok! Inkább ízléstelenségek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Inkább ízléstelenségek... :) Ízléstelenség hatalmas pofonokkal keverve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Erről a kocsirol jut eszembe, aki megvette tőlünk a 15ös sokküllős bbs eket... 15ös 6j és 35ös Et tehát nem egy nagy szám. Nézegeti nézegeti, aztán nézi a kocsit. "Hát peremezni kell, de ha ez az első felnim, amit nem kell festeni." Aztán elkezdett mesélni, hogy ez van benne meg az, meg még ezt fog rá tenni, meg majd szélesíteni fogja stb stb. Ide adta a lóvét kezet fogtam vissz lát, ott se voltam, ő is ellépett. Egy Suzuki Alto volt a nagytuning megtestesítője. Lehet ismerik egymást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/citroen/cx...x_25_rd-3766137 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/citroen/cx...x_25_rd-3766137 Ilyen egy magabiztos eladó :) Minden hibátlan, csak tudnám mivel akar akkor küzdeni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Ilyen egy magabiztos eladó :D Minden hibátlan, csak tudnám mivel akar akkor küzdeni :) hát a sörösüvegekkel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Ilyen egy magabiztos eladó :) Minden hibátlan, csak tudnám mivel akar akkor küzdeni :) Nézted a motorteret? Ezen cserélj ékszíjakat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Nézted a motorteret? Ezen cserélj ékszíjakat :) Ja feltünt, hogy fordítva vannak bizonyos dolgok, mint a megszokott trend, de ezenfelül is tuti van mivel küzdeni ezen kocsi, a sok tökéletes alkatrész közzül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 csodaszép vectra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 csodaszép vectra :) Az első lökös kicsit sok, hátul pedig a lámpára ragasztott sárga csík. Ha ezektől eltekintünk nekem bejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 csodaszép vectra :) Csatlakozom Gepard cartárshoz. Az első lökös nem rá való(igazából egy autóra sem :D ) A fényezés sem frankó.... és az alufelnire is gyúrhatna. De a morcosítás jó lett, és egész szépen ül a kicsike, nekem a hátsószárny is tetszik, és a szélvédő spoiler is bejön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts