Colin Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Nem is tudom, hogy illik-e ide. Igényesnek tűnik, de nagyon csúnya :) Teljes galéria Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Forgalmiban milyen márka/tipus van bejegyezve? Megnézném műszakin a vizsgabiztos arckifejezését :D Nem mernék vele beállítani sem Opel se VW talira. Megvernének mindkét helyen :) Ez olyan mint a félvér kisgyerek. A néger utálja mert fehér, a fehér meg utálja mert néger. Nem kevés munkát beleölt a srác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Az első szó ami eszembe jutott meglátva ezt az autót, az a diszharmónia. Látszik hogy sok munkát beleöltek meg próbálták a lehetőségek szerint igényesen összerakni a vasat, de ezek az alkatrészek egyszerűen nem illenek össze. A Seat Leon hátsó lámpa sehogy sem illik az Astra vonalaihoz, ugyanígy az Audi single frame maszk sem... viszont legalább egyedi, az kétségtelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Az első szó ami eszembe jutott meglátva ezt az autót, az a diszharmónia. Látszik hogy sok munkát beleöltek meg próbálták a lehetőségek szerint igényesen összerakni a vasat, de ezek az alkatrészek egyszerűen nem illenek össze. A Seat Leon hátsó lámpa sehogy sem illik az Astra vonalaihoz, ugyanígy az Audi single frame maszk sem... viszont legalább egyedi, az kétségtelen. Cserébe viszont baromi ronda. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 én mondjuk simán eltudom képzelni, csak a forgalmiban az legyen, hogy Astra R8 és a 8 a hengerek számára utaljon :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Az első szó ami eszembe jutott meglátva ezt az autót, az a diszharmónia. Látszik hogy sok munkát beleöltek meg próbálták a lehetőségek szerint igényesen összerakni a vasat, de ezek az alkatrészek egyszerűen nem illenek össze. A Seat Leon hátsó lámpa sehogy sem illik az Astra vonalaihoz, ugyanígy az Audi single frame maszk sem... viszont legalább egyedi, az kétségtelen. A légzőnyílás meg ferrari 430 scuderia? Illetve a hátulja színvilágban is hajaz a 360 modenára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 ez megint egy olyan autó, ami nagy tervekkel indult, de ez lett belőle... nagyon aprólékos munka, először térháló, és aztán a végleges forma, meg a fék hűtése is profi, de az autó tömege is igencsak megnőhetett, mindenhol fém.... ennyi munkábol épíhetett volna egy replika G extreme opc-t vagy mi a neve a dtmes nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Olyat találtam ami szerintem már túlmutat a cicás topik határain, ez már sztem gusztustalan... Mit műveltek szegény Calibrával: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Olyat találtam ami szerintem már túlmutat a cicás topik határain, ez már sztem gusztustalan... Mit műveltek szegény Calibrával: ... Néha nem értem, hogy lehetnek ennyire ízlésficamosak egyes emberek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Néha nem értem, hogy lehetnek ennyire ízlésficamosak egyes emberek. :) Tisztára úgy néz ki mint a Batmobile prototípusa :) Elég komoly ízlése van a tagnak aki csinálta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Nekem mondjuk be jönne, csak olyan érdekes magasságba áll az eleje :) Meg fényezőhöz el kéne gurulni vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Olyat találtam ami szerintem már túlmutat a cicás topik határain, ez már sztem gusztustalan... Mit műveltek szegény Calibrával: Te Atya ÚR ISten!!! :) De mégha nem calibra lenne, akkor is csúnyán elbántak szegény kocsival. Ebbe batman bele se ülne, esetleg a pingvinember! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 ...és még szomorúbb hogy az 5 csavaros kerékből ítélve még csak nem is valami koszlott alapváltozatot, hanem egy V6-ot vagy egy turbót cs*sztek így el... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 ...és még szomorúbb hogy az 5 csavaros kerékből ítélve még csak nem is valami koszlott alapváltozatot, hanem egy V6-ot vagy egy turbót cs*sztek így el... :) ma már az 1,4 központi injektoros autókon is 5csavaros futómű van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Olyat találtam ami szerintem már túlmutat a cicás topik határain, ez már sztem gusztustalan... Mit műveltek szegény Calibrával: http://kephost.hu/image-8A6B_4BBF7B3D.jpg[/im] Te Atya ÚR ISten!!! :) De mégha nem calibra lenne, akkor is csúnyán elbántak szegény kocsival. Ebbe batman bele se ülne, esetleg a pingvinember! :) De szerintem nincs még készen...a bal elején érdekes színek vannak... Ha egyszer kész lesz, akkor lesz csak igazán csuda!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 áhh a hétvégi shokkhatás meg is volt :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 ma már az 1,4 központi injektoros autókon is 5csavaros futómű van. :) ...de a Calibra idején még nem így volt. Egyébként ma sem feltétlen, épp a minap láttam egy Alfa Mito-t, és meglepődve tapasztaltam hogy a gyári 18"-as felni csak 4 csavarral van a kerékagyra rögzítve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 ...de a Calibra idején még nem így volt. Egyébként ma sem feltétlen, épp a minap láttam egy Alfa Mito-t, és meglepődve tapasztaltam hogy a gyári 18"-as felni csak 4 csavarral van a kerékagyra rögzítve. :) és akkor mi van? vannak még 3 csavaros autók is citrom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 ...de a Calibra idején még nem így volt. Egyébként ma sem feltétlen, épp a minap láttam egy Alfa Mito-t, és meglepődve tapasztaltam hogy a gyári 18"-as felni csak 4 csavarral van a kerékagyra rögzítve. :) Félreértettél. Úgy értettem, hogy a mai Astrák legtöbbe alatt már V6 vagy Turbo futóművek vannak. Szóval nem elképzelhetetlen hogy csak egy C20NE, 5csavaros futóművel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Félreértettél. Úgy értettem, hogy a mai Astrák legtöbbe alatt már V6 vagy Turbo futóművek vannak. Szóval nem elképzelhetetlen hogy csak egy C20NE, 5csavaros futóművel. :) ez a legtöbbje kicsit erős tulzás nem? :) talán gsi-k közzül van sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...o_es_cserelheto barbi girl dezent felnije a pócon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...o_es_cserelheto barbi girl dezent felnije a pócon jesszus!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 jesszus!!! Idézet: "Eladóvá ill cserélhetővé vált ez az egyedi alufelni!!!" Tényleg egyedi...Nincs még egy ilyen marha aki ilyen papucsokkal járna :) :) Keresse csak a balekot aki elcseréli vele, és keresse csak a még nagyobb balekot aki ad érte 90 darab ezrest.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Idézet: "Eladóvá ill cserélhetővé vált ez az egyedi alufelni!!!" Tényleg egyedi...Nincs még egy ilyen marha aki ilyen papucsokkal járna :) :) Keresse csak a balekot aki elcseréli vele, és keresse csak a még nagyobb balekot aki ad érte 90 darab ezrest.... :D :D :D egyedisége nélkül adnék érte 60at gumi nélkül mondjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Lamborghini RX8 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts