Mester91 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 manapság úgyis a deszka a menő :D vagy a karton :lol: Miért? Épp vontatnak? :lol: De mielőtt kapok egy barackot a búbomra: http://www.lolcars.com/images/redneck-tuning.jpg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Calibra vót valamikor... (bár maradt volna inkább eredetiben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Calibra vót valamikor... (bár maradt volna inkább eredetiben) http://www.keptarolo.com/pictures/e568de95...d37ce3e6bca.jpg http://www.keptarolo.com/pictures/88ef7ba6...ab59ff66c69.jpg http://www.keptarolo.com/pictures/1b709feb...41361b8fc3f.jpg A színe, meg a felni tetszetős :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 szerintem meg szép az egész, csak az a baj, hogy egy cali volt az alapja... ha vkinek ez az álom autója, miért egy calibol indul ki? olcsó donor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 a tuningnak ára van :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 a tuningnak ára van :D :( :lol: És ez miért is 1 milláért van le cimkézve?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 há' ott van a leirásban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 És ez miért is 1 milláért van le cimkézve?? :lol: Azt az autó mellé adja csak szabadítsák meg ettől a látványtól! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 na ezzel már tényleg elszaladt a ló az a piros belső egy hányás szerintem...na meg a tuning szőnyeg az kellett... szárny :lol: az elejéről a fele lemaradhatott volna... hátsó ajtóval mi van? ki van szélesítve? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 a tuningnak ára van :( :lol: :lol: Valaki világosítson/homályosítson fel, hogy mi a lótúrónak kell egy kocsi orrára az a bőrakarmi!!!!! Ezt a mai napig nem tudom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Valaki világosítson/homályosítson fel, hogy mi a lótúrónak kell egy kocsi orrára az a bőrakarmi!!!!! Ezt a mai napig nem tudom... :lol: -kavicsfelverődés ellen véd? -Az ellen igen, nem igen, nem tudom Nekem személy szerinte a legjobban a hátsó lámpa keret tetszik és csak utána hánynám telibe a bőr belsőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 -kavicsfelverődés ellen véd? -Az ellen igen, nem igen, nem tudom Nekem személy szerinte a legjobban a hátsó lámpa keret tetszik és csak utána hánynám telibe a bőr belsőt. Biztos véd elene, de ha egyszer leveszed akkor egyrészt ott ugye nem fakult, másrészt bejut alá a por, és szépen karistolja a fényezést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Biztos véd elene, de ha egyszer leveszed akkor egyrészt ott ugye nem fakult, másrészt bejut alá a por, és szépen karistolja a fényezést. Az alá nem jut be semmi... ha jól van felrakva... de okádék az tuti, én átlátszó fóliát használtam, azért az igényesebb sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 És ez miért is 1 milláért van le cimkézve?? :lol: Azért mert M--es!! Ott van az elején a hűtőn! :lol: Nem holmi alaptipus :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Az alá nem jut be semmi... ha jól van felrakva... de okádék az tuti, én átlátszó fóliát használtam, azért az igényesebb sztem... Dehogynem! Akárhogy rakod fel! Csak nem rögtön, hanem a motorhőtől ahogy tágul és összeszűkül a bőr...utána megy alá kosz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 ez most olyan hogy az álbeömlőmet ......... KI, be elöl megy a levegő, itt pedig felül jön(ne) KI... De mindegy, én is levetettem. Calibra vót valamikor... (bár maradt volna inkább eredetiben) http://www.keptarolo.com/pictures/e568de95...d37ce3e6bca.jpg Nekem tetszik, bár a hátulját nem láttam még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Dehogynem! Akárhogy rakod fel! Csak nem rögtön, hanem a motorhőtől ahogy tágul és összeszűkül a bőr...utána megy alá kosz :lol: szerintem akkor is gáz, ahogy kinéz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Újabb gyöngyszem: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=66863 Ezt szoktam Kaposváron látni. Élőben az igazi. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Azé meglepődnének a teszkó parkolóban amikor bekanyarodsz, 1es tiltásig, 2es tiltásig és a felénél kiengeded az ernyőt, megállsz a végén, összehajtogatod, bedobod a csomagtartóba, fogsz egy kosarat és bemész vásárolni. :lol: :lol: :( Te lennél a király szerintem. :D Aztán jönnének az olcsó utánzatok ( pl esernyő alkalmazása ) meg a továbbfejlesztett változatok, mondjuk króm színű ernyő, vagy a végén egy kis krómszínű légcsavar forogna miközben fékezel. A lehetőségek tárháza végtelen. :D De kék ledek nélkül semmit nem érne az egész. Egy akkora ernyőre még a tuner neve is ráfér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 a tuningnak ára van :( :lol: :lol: A C20NE csak kamu. Ott van, h M-Power. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Szóval a hedonisták ilyen csúf Kadettel élveznék az életet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Szóval a hedonisták ilyen csúf Kadettel élveznék az életet? :lol: Mér a rózsaszín olyan cuki! Olyan édi, tündi-bündi! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Mér a rózsaszín olyan cuki! Olyan édi, tündi-bündi! :lol: :) Majd csinálj magadnak egy Kék-Osztriga szekszciót. ;) ;) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Majd csinálj magadnak egy Kék-Osztriga szekszciót. :) ;) ;) :P Lehet? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts